Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Καστοριά για κατοχή ναρκωτικών και απείθεια

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή της Καστοριάς, για κατοχή ναρκωτικών και απείθεια, κατά περίπτωση

Συνελήφθησαν χθες (04-02-2023) το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και αστυνομικών της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, δύο (2) άτομα, ένας 33χρονος ημεδαπός και ένας 36χρονος αλλοδαπός, για κατοχή ναρκωτικών και για απείθεια, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα προαναφερόμενοι αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε περιοχή της Καστοριάς, με οδηγό τον 33χρονο και συνοδηγό τον 36χρονο και σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν, ο 33χρονος εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 36χρονο βρέθηκε στην κατοχή του δισκίο, που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.