Σκεπαστή στάση στην πλατεία ζητάει ο πολιτιστικός σύλλογος “Ομόνοια”

Να Κατασκευαστεί σκεπαστή στάση ζητάει ο σύλλογος “Ομόνοια” με επιστολή του προς τον Δήμο Καστοριάς

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε.
Αξιότιμη κ Πρόεδρε του Τοπικού Συμβουλίου
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε Δ.Σ του Αστικού ΚΤΕΛ Καστοριάς Α Ε

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια παρατηρούμε την έλλειψη σκεπαστής στάσης στην περιοχή της πλατείας Ομονοίας, όπως αυτή υπήρχε κάποτε. Δυστυχώς, δημιουργείται πρόβλημα στους δημότες, ιδίως τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας και τους μαθητές της περιοχής, κυρίως τις βροχερές μέρες κατά την αναμονή του αστικού λεωφορείου, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται νη στέκονται είτε στη βροχή είτε κάτω από τα μπαλκόνια των γύρω οικημάτων ή καταστημάτων.

Επειδή, κατά την άποψή μας, η κατάσταση αυτή πρέπει να αλλάξει, προς εξυπηρέτηση όλων των δημοτών μας. η τοποθέτηση σκεπαστής στάσης αστικής συγκοινωνίας, είναι απαραίτητη.

Για τους λόγους αυτού,. ως Σύλλογος της περιοχής, λαμβάνουμε την πρωτοβουλία και ζητούμε να κατασκευαστεί ή να τοποθετηθεί σκεπαστή στάση (τύπου ξύλινου κιόσκι), που να αρμόζει στα χαρακτηριστικά της περιοχής, σε σημείο της πλατείας Ομονοiας όπου Θα σταματά το αστικό λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο δια της οδού Μητροπόλεως από και προς την πλατεία Ομονοίας, ώστε οι πολίτες να προστατεύονται εν μέρει από τα καιρικό φαινόμενα.

Παρακαλούμε πολύ να μεριμνήσετε για το θέμα αυτό και να προβείτε άμεσα σε κοινές ενέργειες, ώστε να τοποθετηθεί σκεπαστή στάση, τύπου ξύλινου κιόσκι, που να αρμόζει στα χαρακτηριστικό της περιοχής της πλατείας Ομονοiας. Να οργανωθεί κοινή συνάντηση και επιτόπιος έλεγχος με το αρμόδιο κλιμάκιο για να οριστεί το καταλληλότερο σημείο τοποθέτησής της.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων.-

Με εκτίμηση
για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Κακαγιάννης

Η Γενική Γραμματέας
Βιβή Μαρδίρη