8 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει οκτώ ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Μάντεψε Ποιος» (2005) σκηνοθεσία Κέβιν Ρόντνει Σάλιβαν

Κωμωδία Ρομαντική – Όταν ο Σάιμον Γκριν παρουσιάζεται στο σπίτι της φίλης του, Τερέζα, για να την ζητήσει σε γάμο, οι γονείς της πέφτουν από τα σύννεφα! Ο πατέρας της Τερέζα, Πέρσι, τραπεζικός στο επάγγελμα έχει ήδη ψάξει για το παρελθόν του νεαρού όπως και για τυχόν παλαιότερα παραπτώματα και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα τέλειο και ιδανικό γαμπρό! Όλα αυτά, βέβαια πριν εμφανιστεί και τον δει… Γιατί ο, κατά τα άλλα, ιδανικός γαμπρός, έχει ένα φοβερό μειονέκτημα… Είναι λευκός!

Ο Πέρσι όμως δεν γνωρίζει ότι ο Σάιμον έχει ήδη κάνει πρόταση γάμου στην Τερέζα και σχεδιάζει να ανακοινώσει τους αρραβώνες στο πάρτι της 25ης επετείου του γάμου του Πέρσι και της Μέριλιν.

Παίζουν: Αστον Κούτσερ, Μπέρνι Μακ, Χαλ Γουίλιαμς, Ζόι Σαλντάνα, Τζούντιθ Σκοτ.

*Open, Τρίτη 21/02 στις 21:00

«Ο Μάγκας με τα 1000 Πρόσωπα» (1980) σκηνοθεσία Ζωρζ Λοτνέρ

Κωμική περιπέτεια – Αφού βγήκε από τη φυλακή, ο Αλεξάντερ Μπορονί πιάνει δουλειά, στις διεθνείς επιχειρήσεις απάτης.
Στο αεροπλάνο για τη Βενετία, τα προβλήματα ξεκινούν όταν ένας άγνωστος παραδίδει στον ανυποψίαστο Αλεξάντερ μια θήκη που περιέχει έναν αναπτήρα με το μικροφίλμ μιας μυστικής φόρμουλας, που ορισμένες ξένες δυνάμεις θα ήθελαν να πάρουν στα χέρια τους.

Παίζουν: Ζαν Πολ Μπελμοντό, Μισέλ Καλαμπρί, Κάρλα Ρομανέλι

*ΕΡΤ2, Τρίτη 21/02 στις 22:00

«Πληρωμένος Δολοφόνος» (2019) σκηνοθεσία Μαλίκ Μπάντερ

Δράσης, μυστηρίου – Ο Μόε Ντάιαμοντ ασχολείται με ξέπλυμα χρήματος στη Νέα Υόρκη. Μια μέρα θα ξυπνήσει με αμνησία, αλλά έχοντας στην κατοχή του μια τσάντα με κλεμμένα μετρητά και ναρκωτικά αξίας εκατομμυρίων δολαρίων. Έτσι, ξεκινάει ένας αγώνας να δώσει απαντήσεις στα ερωτηματικά για την ταυτότητά του, ενώ έρχεται αντιμέτωπος με διεφθαρμένους αστυνομικούς.

Παίζουν: Λίαμ Χέμσγουορθ, Έμορι Κοέν, Νταϊάν Γκερέρο, Ζλάτκο Μπούριτς.

*Alpha, Τρίτη 21/02 στις 22:40

«Μαμάδες με κακή διαγωγή» (2016) σκηνοθεσία Τζον Λούκας, Σκοτ Μουρ 

Κωμωδία – Έχοντας φτάσει στα όριά της προσπαθώντας να διατηρήσει τα πάντα στην εντέλεια, μια εξαντλημένη μητέρα ενώνει τις δυνάμεις της με δύο άλλες στρεσαρισμένες μανάδες για μια αποστολή, που έχει στόχο να τις απελευθερώσει. Αποτέλεσμα; Μία γερή δόση ξέφρενης διασκέδασης, κραιπάλης και απαγορευμένων απολαύσεων, που τις φέρνει σε τροχιά σύγκρουσης με την καθώς πρέπει επικεφαλής του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων…

Παίζουν: Μίλα Κούνις, Κρίστεν Μπελ, Κάθριν Χαν, Κριστίνα Άπλγκεϊτ, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

*Open, Τρίτη 21/02 στις 23:30

«Ο Μαχητής του Tai Chi» (2013) σκηνοθεσία Κιάνου Ριβς

Δραματική Περιπέτεια – Ο Τάιγκερ Τσεν είναι ένας μαθητής Τάι Τσι, που παρά της αντίθετες οδηγίες του δασκάλου του χρησιμοποιεί την πολεμική τέχνη όχι για άμυνα, αλλά για επίθεση. Όταν το ιερό στο οποίο σπουδάζει απειλείται, αποφασίζει να ξεκινήσει τις μάχες σε κακόφημα κλαμπ της πόλης για να κερδίσει χρήματα. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά για αυτόν, ώσπου όμως το αφεντικό του κλαμπ δείχνει να έχει τα δικά του υποχθόνια σχέδια.

Παίζουν: Κιάνου Ριβς, Τάιγκερ Χου Τσεν, Κάρεν Μοκ, Σάιμον Μοκ.

*Star, Τρίτη 21/02 στις 00:00

«Παγιδευμένος στην καταιγίδα» (2019) σκηνοθεσία Στίβεν Καμπανέλι

Θρίλερ – Ένας νεαρός πατέρας βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για φόνο. Πλέον, καλείται να αποδείξει ότι είναι αθώος αλλά αδυνατεί να ανακαλέσει στη μνήμη του τι πραγματικά συνέβη εκείνη την νύχτα, αφού στην μνήμη του ανακαλεί αποσπασματικά και μπερδεμένα κάποιες εικόνες από τα συγκλονιστικά γεγονότα που έλαβαν χώρα τότε.

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Λιουκ Μπένγουρντ, Κέλσι Γκράμερ, Κάντι Στρίκλαντ.

*Alpha, Τρίτη 21/02 στις 01:00

«Νίντζα 900 Κυβικών» (1997) σκηνοθεσία Ντένις Ντούγκαν

Δράσης Κωμωδία – ο μυστικό της πολεμικής τέχνης των Νίντζα, διατηρήθηκε στην Ιαπωνία για εκατοντάδες χρόνια. ‘Ενας παλιός μύθος προφήτευε τον ερχομό ενός ξένου παιδιού που θα έμελλε να γίνει ο Μεγάλος Λευκός Νίντζα. Ο Χαρού, ένα ορφανό αγόρι που βρέθηκε στις ακτές της Ιαπωνίας, θα μπορούσε να είναι η απάντηση στο μύθο.

‘Ομως, 25 χρόνια μετά, ο Χαρού διαψεύδει τους πάντες! Ανίκανος να εκτελέσει την παραμικρή κίνηση επίθεσης, είναι από μόνος του μια… υπέρβαρη συμφορά! Μια μέρα, η μυστηριώδης και πανέμορφη ‘Αλισον, θα πλησιάσει τον Χαρού και θα του ζητήσει να αναλάβει μια επικίνδυνη αποστολή στο Μπέβερλυ Χιλλς.

Εκείνος δέχεται και η περιπέτεια ξεκινά, χωρίς να γνωρίζει πώς ο αδελφός Νίντζα Γκουμπέι ακολουθεί τα ίχνη του για να τον προστατεύσει…

Παίζουν: Κρις Φάρλεϊ, Νίκολετ Σέρινταν, Ρόμπιν Σου, Ναθάνιελ Πάρκερ, Κρις Ροκ

*Mega, Τρίτη 21/02 στις 01:20

«Ανίκητος» (2009) σκηνοθεσία Κλιντ Ίστγουντ

Βιογραφική Δραματική Δράση – H πραγματική ιστορία του Νέλσον Μαντέλα (Μόργκαν Φρίμαν) που ένωσε τις δυνάμεις του με τον αρχηγό της ομάδας ράγμπι της Νότιας Αφρικής, Φρανσουά Πιενάαρ (Ματ Ντέιμον), για να συμφιλιώσουν τη διχασμένη πατρίδα τους.

Φυλακίστηκε για 20 χρόνια εξαιτίας των ηρωικών αγώνων του ενάντια στο καθεστώς του Απαρτχάιντ. Τι κάνει λοιπόν ο Νέλσον Μαντέλα όταν απελευθερώνεται και εκλέγεται πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής;

Αρνείται την εκδίκηση, συγχωράει τους αντιπάλους του και βρίσκει την ελπίδα για εθνική ενότητα σε ένα απρόσμενο μέρος: ένα γήπεδο ράγκμπι.

Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Μαντέλα γνωρίζει ότι το έθνος του παραμένει φυλετικά και οικονομικά διχασμένο στον απόηχο του Απαρτχάιντ.

Με την πίστη ότι μπορεί να ενώσει το έθνος κάτω από την παγκόσμια γλώσσα του αθλητισμού, ο Μαντέλα ενώνει τις δυνάμεις του με την ομάδα ράγκμπι της Νότιας Αφρικής, που ενάντια σε όλες τις πιθανότητες καταφέρνει να φτάσει στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του 1995.

Παίζουν:  Μόργκαν Φρίμαν, Ματ Ντέιμον, Τζούλιαν Λιούις Τζόουνς, Πένι Ντάουνι, Πάτρικ Μόφοκενγκ, Ματ Στερν.

*Star, Τρίτη 21/02 στις 02:15