Καστοριά – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό οδηγού στην Βέργα

Ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 5 Μαρτίου 2023 στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Αμυνταίου και συγκεκριμένα στην στροφή για το χωριό Βέργα.

Όπως αναφέρει ο ditikostipos, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο οδηγός ενός φορτηγού (επαγγελματικής χρήσης) έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με ΚΑΦΑΟ (κουτί) του ΟΤΕ.

Οι ίδιες πληροφορίες μας μεταφέρουν πως ο οδηγός μετά το τροχαίο είχε τις αισθήσεις του (παρόλο τον τραυματισμό του), ο οποίος ευτυχώς ήταν μικρός αφού άνοιξαν οι αερόσακοι του οχήματος λόγο της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ώστε να παραλάβει τον οδηγό και να τον μεταφέρει για προληπτικές εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.

Άμεσα επίσης στο περιστατικό βρέθηκε δύναμη της Αστυνομίας Καστοριάς για να διαλευκάνει τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ενημερώθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς, η οποία βρέθηκε στο σημείο αλλά δεν ενήργησε αφού ο οδηγός κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο μόνος του.

ditikostipos