O σταθμάρχης δεν ήξερε σε ποιο τηλέφωνο να καλέσει το 100 – Οι συνομιλίες σταθμαρχών

Στα χέρια εφετών ανακριτών περνά η έρευνα για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη – Ο σταθμάρχης φέρεται να βρέθηκε σε… σύγχυση όταν του είπαν να πάρει τηλέφωνο στο «100»!

Το απόλυτο μπάχαλο επικρατούσε στο σταθμαρχείο Λάρισας μετά την τραγωδία στα Τέμπη καθώς ο σταθμάρχης αδυνατούσε να αντιληφθεί το λάθος του και το μέγεθος της καταστροφής.
Το σκηνικό της βραδιάς συνθέτουν η απειρία, η άγνοια, η ανευθυνότητα και η ανικανότητα που οδηγούν τον σταθμάρχη να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο.

Μάλιστα στα ηχητικά ντουκουμέντα πο έφερε στο φως το «Πρώτο Θέμα» οι σταθμάρχες επιδίδονταν σε σχολιασμούς άσχετους με το αντικείμενο της δουλειάς τους, μιλούσαν για σουβλάκια αλλά και για τις σεξουαλικές επιδόσεις τους.

Οι σοκαριστικές συνομιλίες των σταθμαρχών μέχρι τη μοιραία σύγκρουση

Το αποκορύφωμα της ασυνεννοησίας ήταν όταν ο σταθμάρχης, την ώρα που του είπαν να καλέσει το 100, ρώτησε… πώς να το καλέσει, και εάν θα πρέπει να κολλήσει τον τριψήφιο 100 στο τέλος ενός άλλου 6ψήφιου τηλεφώνου που του έδωσαν.

Για την υπόθεση έχουν μπει 2 Εφέτες Ανακριτές και η διαδικασία θα προχωρήσει πάρα πολύ γρήγορα. Αναμένεται να κληθούν και άλλα πρόσωπα προκειμένου να καταθέσουν. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η επιτροπή αξιολόγησης των σταθμαρχών, άρα και του 59χρονου σταθμάρχη.