Το πρόγραμμα της 48ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς

Η 48η KASTORIA International Fur Fair θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 29 Απριλίου 2023, στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, στην Καστοριά-Ελλάδα. Στη FU-REGENESIS ERA και στους ανανεωμένους εκθεσιακούς χώρους της, θα υποδεχθεί εκθέτες, αγοραστές, σχεδιαστές, σπουδαστές και media.

Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού ελληνικών και ξένων γουνοποιητικών επιχειρήσεων, θα παρουσιάσει τις τελευταίες τάσεις για τον χειμώνα 2023-2024 σε γυναικεία και ανδρικά έτοιμα γούνινα και δερμάτινα ενδύματα, γουνοδέρματα, fur plates, αξεσουάρ, υπηρεσίες, μηχανήματα κλπ.

Στόχος των διοργανωτών, να αποτελέσει για άλλη μια φορά σημείο αναφοράς του κλάδου της γουνοποιίας. Η Καστοριά, με σταθερές ρίζες στην κατασκευή γούνινων ενδυμάτων είναι σήμερα το μοναδικό παραγωγικό κέντρο του Δυτικού κόσμου.

Ιδανικό σημείο συνάντησης για εμπορικές πράξεις, προσφέρει τεράστια ποικιλία σε όλα τα είδη, με την εγγύηση της ποιότητας των σημαντικότερων βιοτεχνιών του κλάδου. Η μόδα, η καινοτομία και η πολυτέλεια έχουν τον πρώτο λόγο σε αυτό το μοναδικό εκθεσιακό γεγονός, που διεξάγεται σε έναν ενιαίο εκθεσιακό χώρο 13.000 τ.μ., ικανό να αναδείξει τις δημιουργίες των γουνοποιών.

Το Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, θα μετατραπεί  για ακόμα μια φορά σε ένα διεθνές σταυροδρόμι επιχειρηματικής δράσης ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ετοίμων ενδυμάτων από γούνα, δέρμα και συνδυασμό υλικών να προμηθευτούν προϊόντα απευθείας από το μοναδικό παραγωγικό κέντρο του Δυτικού Κόσμου, την Καστοριά.

Στην Έκθεση προσκαλούνται χιλιάδες εμπορικοί επισκέπτες μέσω των newsletter που αποστέλλουν οι διοργανωτές σε ηλεκτρονικές διευθύνσεις της βάσης δεδομένων του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, που συνεχώς ανανεώνεται, ενώ οι εκθέτες προβάλλουν δείγματα των κολεξιόν τους στα social media της Έκθεσης (Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter), τα οποία έχουν χιλιάδες ακόλουθους σε δεκάδες χώρες.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και στην 48η Δ.Ε.Γ. Καστοριάς θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις και events εντός των περιπτέρων. Την πρώτη μέρα λειτουργίας της Έκθεσης έχει προγραμματιστεί το Fashion Gala μέσα στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου ενώ οι ώρες λειτουργίας και τις τρεις μέρες διεξαγωγής της Έκθεσης είναι 10:00-18:00.

H είσοδος για τους εμπορικούς επισκέπτες είναι δωρεάν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ

Τετάρτη 26-4-2023

Τελετή Αγιασμού: 19:00

Πέμπτη 27-4-2023

Ώρες Λειτουργίας: 10:00-18:00
Fashion Gala στο Εκθεσιακό Κέντρο (Hall D): 19:00

Παρασκευή 28-4-2023

Ώρες Λειτουργίας: 10:00-18:00

Σάββατο 29-4-2023

Ώρες Λειτουργίας: 10:00-18:00