Η Μαρία Αντωνίου στην έναρξη των εργασιών του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Συλλόγων Εστίασης

Την έναρξη των εργασιών του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Συλλόγων Εστίασης, που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, χαιρέτισε η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου.

Το συνέδριο, με τίτλο: «Εστίαση: Μετασχηματισμός & Βιωσιμότητα», διοργανώνει η EstiasiGreece και η Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης.

Η κ. Αντωνίου συνεχάρη τους διοργανωτές για την αξιόλογη πρωτοβουλία που έχει αναφορά σε έναν ευαίσθητο και ταυτόχρονα νευραλγικό κλάδο της εθνικής μας οικονομίας, που συνδέεται άμεσα με πλήθος συναφών δραστηριοτήτων.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων:

«Η εστίαση είναι ένας κρίσιμος κλάδος και ως προς την απασχόληση και ως προς την ανταγωνιστικότητα και ως προς

την προβολή της χώρας στο εξωτερικό, διότι συνδέεται άμεσα με το τουριστικό μας προϊόν. Μέλημα της Κυβέρνησης είναι να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να διευκολύνουμε την πραγματική οικονομία και για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας, έτσι ώστε να ενισχυθεί και να προστατευθεί ο κλάδος της εστίασης ως βασικός πυλώνας της οικονομίας μας. Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε ακόμα πιο στενά προς όφελος του κλάδου και είμαι σίγουρη ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

May be an image of 2 people and people standingMay be an image of 4 people, people standing and text that says '"3° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ" "ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ" 27 & 28 /03/207 στη ΘΕΣΣΑΛΟΝ στο LAZAR ΠΛΕΣΣ #estiasigre'May be an image of 7 people, people standing and indoorMay be an image of 4 people and people standing