Πρεμιέρα σήμερα για το “καλάθι του νονού” – Οι 12 κατηγορίες που περιλαμβάνει

Θα περιλαμβάνει 12 συνολικά κατηγορίες παιχνιδιών: λαμπάδες και παιχνίδια, σοκολατένια αβγά, επιτραπέζια και παζλ, παιχνίδια με κούκλες και άλλα

Σε εφαρμογή τίθεται από σήμερα, Τετάρτη 29 Μαρτίου και έως τις 15 Απριλίου, το «καλάθι του νονού» για την αγορά λαμπάδας και παιχνιδιών από τους νονούς για τα βαφτιστήρια τους ενόψει του Πάσχα.

Το «καλάθι του νονού» θα εφαρμοστεί σε καταστήματα παιχνιδιών και οι κατηγορίες παιχνιδιών θα καθορίζονται από το αρμόδιο υπουργείο και από την κάθε επιχείρηση, η οποία θα επιλέγει κάθε εβδομάδα τα προϊόντα που θα είναι στους καταλόγους της. Οι κατηγορίες θα είναι παρόμοιες με εκείνες του καλαθιού των Χριστουγέννων.

Θα περιλαμβάνει 12 συνολικά κατηγορίες παιχνιδιών: λαμπάδες και παιχνίδια, σοκολατένια αβγά, επιτραπέζια και παζλ, παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης), βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (π.χ. παιχνίδια με τουβλάκια), οχήματα – τηλεκατευθυνόμενα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, παιδικές μπασκέτες και τέρματα), λούτρινα και μουσικά παιχνίδια.

Ακολουθεί το «καλάθι του Πάσχα» – Παρατείνεται το «καλάθι του νοικοκυριού»

Από τις πρώτες ημέρες του Απριλίου θα είναι διαθέσιμο και το «Καλάθι του Πάσχα» που ουσιαστικά αντικαθιστά το «καλάθι της Σαρακοστής» και δημιουργείται για να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών στις αγορές τροφίμων για το πασχαλινό τους τραπέζι και θα περιλαμβάνει αρνί, τσουρέκια κτλ.

Το «καλάθι του νοικοκυριού», το οποίο παρατείνεται έως τις 30 Ιουνίου, θα εμπλουτιστεί με προϊόντα που παραδοσιακά καταναλώνει ο κόσμος την πασχαλινή περίοδο.

Ουσιαστικά, το «καλάθι του νοικοκυριού» θα εμπλουτιστεί με προϊόντα που παραδοσιακά καταναλώνει ο κόσμος την πασχαλινή περίοδο.