Εξώδικο στη Μαίη Εμμανουηλίδου έστειλε η Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Μαίη Εμμανουηλίδου και η Βρισηίδα Ανδριώτου αντάλλαξαν βαριές κουβέντες στο twitter με αφορμή την αποβολή του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση από το survivor all star και η δεύτερη προχώρησε σε εξώδικο κατά της Μαίης.

Να σας θυμίσουμε ότι η Μαίη Εμμανουηλίδου έγραψε στην Κάτια Ταραμπάνκο: «Γέλασαν και τα μπισκότα με αυτά τα σχόλια, αλλά.. άλλο αγορασμένα και άλλο κλεμμένα σωστά…».

«Εσύ γαύγισε λίγο στο αφεντικό σου και πες του να στείλει μήνυμα στην μαμά σου όταν δεν είσαι καλά 😉 ξες εσύ.. όταν έχεις το αυχενικό σου» έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Και τότε η Μαίη Εμμανουηίδου της τα έχωσε «Μίλησες εσύ για αφεντικά… που έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.. μην ξεχνάς ότι ερχόμαστε από τις ίδιες πόλεις».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Πρωινό Μας, η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει ήδη στείλει εξώδικο στην Μαίη Εμμανουηλίδου ύστερα από τον καβγά τους στο twitter!

Η Μαίη Εμμανουηλίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα και ήταν «χείμαρρος»!

«Έχω δεχτεί πολύ μεγάλη επίθεση από συγκεκριμένα άτομα και έφτασε η στιγμή να βγάλω κι εγώ πράγματα στη φόρα. Έχω να πω και εγώ πράγματα. Η Βρισηίδα μου είπε να γαβγίσω στο αφεντικό μου, πίστεψε ότι με αυτό θα με υποτιμήσει, αναφερόταν και στη ζωή μου έξω και μέσα στο παιχνίδι. Πήρε την ίδια απάντηση από μένα» είπε χαρακτηριστικά η Μαίη Εμμανουηλίδου!

Δείτε τις δηλώσεις της παρακάτω αλλά και τα tweets που στάθηκαν αφορμή να στείλει η Βρισηίδα εξώδικο στην Μαίη.

Δείτε το video: