8 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει ? ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Ήρθε ο Έρωτας στην Πόλη» (2009) σκηνοθεσία Τζόνας Έλμερ

Δραματική Κομεντί Ρομαντική -Ποτέ δεν ξέρεις πού θα σε βρει ο έρωτας…!

Η Λούσι Χιλ (Ρενέ Ζελβέγκερ) είναι μια φιλόδοξη γυναίκα καριέρας, ερωτευμένη με τον τρόπο ζωής της στο Μαϊάμι.
Θέλοντας να πετύχει μια μεγάλη προαγωγή, η Λούσι συμφωνεί να μετακομίσει σε μια μικρή πόλη, στη μέση του πουθενά, για να επιβλέψει την αναδιάρθρωση ενός εργοστασίου.
Αυτό που αρχικά μοιάζει με μια ξεκάθαρη επαγγελματική πρόκληση θα εξελιχθεί σε εμπειρία ζωής για τη Λούσι, που θα δώσει νέο νόημα στην ύπαρξή της και μέσα από την οποία, θα ανακαλύψει τον άντρα των ονείρων της, τον γοητευτικό συνδικαλιστική – εκπρόσωπο των εργατών (Χάρι Κόνικ Τζούνιορ).

Μια απλή δουλειά με μεγάλους στόχους γίνεται το καλύτερο πράγμα που της συνέβη ποτέ για τους “λάθος” λόγους!

Παίζουν: Ρενέ Ζελβέγκερ, Φράνσις Κονρόι, Χάρι Κόνικ Τζούνιορ, Τζόναθαν Κιμπλ Σίμονς, Σιόμπαν Φάλον Χόγκαν.

*Open, Τρίτη 25/04 στις 21:00

«Η Ζωή του Τζον Φ. Ντόνοβαν» (2018) σκηνοθεσία Ξαβιέ Ντολάν

Δραματική – Ο Τζον Φ. Ντόνοβαν είναι διάσημος ηθοποιός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, όταν πεθαίνει αιφνιδίως μετά από μία σειρά σκανδάλων.

Ένας θαυμαστής του, ο 11χρονος Ρούπερτ Τέρνερ είναι ο μόνος που γνωρίζει τι συνέβη στη ψυχή του Τζον.

Για πέντε χρόνια, ο Τζον και ο Ρούπερτ αλληλογραφούσαν κρυφά.

Fast-forward στο μέλλον, ο Ρούπερτ είναι ένας επιτυχημένος ηθοποιός και έχει γράψει ένα βιβλίο για την επικοινωνία του με τον Ντόνοβαν.

Σε μία συνέντευξή του, ο Ρούπερτ θα μιλήσει και θα αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για την ταραγμένη ζωή του Τζον και όλους τους συμβιβασμούς που έκανε για την φήμη, καθώς και για τη δική του προσωπική ανάγκη να συνδεθεί με το είδωλό του.

Παίζουν: Κιτ Χάρινγκτον, Νάταλι Πόρτμαν, Σούζαν Σαράντον, Κάθι Μπέιτς, Μπεν Σνέτσερ, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 25/04 στις 22:00

«Το Τραίνο των Μαχητών» (2016) σκηνοθεσία Ντινγκ Σενγκ 

Δράσης – Στην Κίνα του 1941, όπου η χώρα βρίσκεται υπό ιαπωνική κατοχή, ο Μα Γιουάν αναγκάζεται να δουλεύει σκληρά στην κατασκευή σιδηροδρόμων που μεταφέρουν τον οπλισμό των ιαπώνων στα ενδότερα της χώρας.

Σύντομα, αποφασίζει μαζί με μια ετερόκλητη ομάδα επαναστατών να παγιδεύσουν ένα στρατιωτικό τρένο που μεταφέρει βαρύ οπλισμό. Το περίτεχνο σχέδιο δράσης είναι δουλεμένο με κάθε λεπτομέρεια και η μικρή ομάδα δράσης έτοιμη να αντιμετωπίσει έναν ολόκληρο στρατό.

Όταν όμως διαπιστώνουν τελευταία στιγμή, ότι το τρένο είναι στην πραγματικότητα γεμάτο με προμήθειες τροφίμων που θα μπορούσαν να θρέψουν όλους τους πεινασμένους συμπολίτες τους που λιμοκτονούν, τα πράγματα θα πάρουν μιαν άλλη αναπάντεχη τροπή

Παίζουν: Τζάκι Τσαν, Χουάνγκ Ζι Τάο, Τζέισι Χαν, Γουάνγκ Κάι, Γουάνγκ Τα Λου

*Alpha, Τρίτη 25/04 στις 22:40

«Chuck: Η Ιστορία του Πραγματικού Rocky Balboa» (2016) σκηνοθεσία Φιλίπ Φαλαρντό

Βιογραφική Δραματική – Τα αιματοβαμμένα ρινγκ που άφηνε στο πέρασμά του ήταν καθημερινότητα. Οι γυναίκες που αγαπούσαν να τον μισούν ήταν πάντα στο μυαλό του. Τα ποτά και η άσωτη ζωή τον καθόρισαν. Γνωρίστε τον Chuck, τον πραγματικό Rocky Balboa!

Η ταινία «Chuck: η Ιστορία του πραγματικού Rocky Balboa» αφηγείται την ιστορία του Chuck Wepner, ενός πωλητή αλκοολούχων ποτών από το Νιου Τζέρσεϊ, ο οποίος κατάφερε να αντέξει 15 γύρους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών του 1975 εναντίον του διασημότερου μποξέρ όλων των εποχών, Μοχάμεντ Άλι, και τελικά ενέπνευσε το πολλών δισεκατομμυρίων franchise του Rocky. Στα δέκα χρόνια του ως μπόξερ, ο Wepner υπέστη οκτώ σπασμένες μύτες, δύο knockouts και συνολικά 313 ράμματα. Αλλά οι σκληρότερες μάχες που έδωσε ήταν έξω από το ρινγκ, ζώντας μια επική ζωή γεμάτη ποτά, ναρκωτικά, άγριων θηλυκών και με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Παίζουν: Λιβ Σράιμπερ, Ελίζαμπεθ Μος, Ρον Πέρλμαν, Ναόμι Γουότς, Τζιμ Γκάφιγκαν, Μάικλ Ραπαπόρτ.

*Open, Τρίτη 25/04 στις 23:00

«Rambo: Το Τελευταίο Αίμα» (2019) σκηνοθεσία Αντριάν Γκρούνμπεργκ

Περιπέτεια – Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία, ο Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφει ως ένας από τους κορυφαίους ήρωες δράσης όλων των εποχών, ως Τζον Ράμπο.

Ο Ράμπο θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του και να φέρει ξανά στην επιφάνεια τις ανελέητες πολεμικές του ικανότητες με σκοπό να πάρει εκδίκηση στην τελευταία του επικίνδυνη αποστολή. Έτσι, ταξιδεύει στο Μεξικό με σκοπό να σώσει την ανιψιά του, η οποία έχει πέσει θύμα απαγωγής από ένα μεξικανικό καρτέλ.

Το τελευταίο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς είναι ένα θανάσιμο ταξίδι εκδίκησης και αίματος…

Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Παζ Βέγκα, Σέρτζιο – Περίς Μεντσέτα, Αντριάνα Μπερέζα.

*Star, Τρίτη 25/04 στις 23:15

«Μαύρο και Μπλε» (2019) σκηνοθεσία Ντιόν Τέιλορ

Δράσης – Η Αλίσια επιστρέφει στην πόλη που μεγάλωσε στη Νέα Ορλεάνη και ξεκινά να εργάζεται στην αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης της περιπολίας γίνεται αυτόπτης μάρτυρας του του φόνου ενός διακινητή ναρκωτικών από διεφθαρμένους συναδέλφους της. Το περιστατικό αυτό βιντεοσκοπείται από την κρυφή κάμερα που βρίσκεται πάνω στη στολή της.

Η Αλίσια προσωρινά κατορθώνει να ξεφύγει από τους διώκτες της, οι οποίοι στη συνέχεια την καταδιώκουν αμείλικτα, ώστε να εμποδίσουν τη γνωστοποίηση των όσων έγιναν και να την κάνουν να σωπάσει μια και καλή.

Παίζουν: Ναόμι Χάρις, Ταϊρίς Γκίμπσον, Φρανκ Γκρίλο, Μάικ Κόλτερ.

*Mega Τρίτη 25/04 στις 00:10

«Πώς να Σκοτώσεις τον Πρωταγωνιστή σου» (2020) σκηνοθεσία Τζορτζ Γκάλο

Αστυνομική  Κωμωδία – Δύο παραγωγοί ταινιών πρέπει να επιστρέψουν χρήματα που χρωστάνε, και δημιουργούν μια ταινία με σκοπό να σκοτώσουν τον πρωταγωνιστή που είναι και παλιός αστέρας του σινεμά και να πάρουν λεφτά από την ασφάλεια για τον θάνατο του ηθοποιού.

Δεν θα είναι όμως καθόλου εύκολο να το καταφέρουν καθώς ο ηθοποιός φαίνεται ότι δεν μπορεί να πεθάνει με κανένα από τα τεχνάσματα που του στήνουν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τόμι Λι Τζόουνς, Μόργκαν Φρίμαν

*Alpha, Τρίτη 25/04 στις 01:30

«Οι Ασυγχώρητοι» (1992) σκηνοθεσία Κλιντ Ίστγουντ

Δράσης – Ο Γουίλιαμ Μάνι είναι ένας πρώην παράνομος, που προσπαθεί να ξεχάσει το παρελθόν του. Έχουν περάσει έντεκα χρόνια από τότε, που εγκατάλειψε το όπλο του, αφήνοντας πίσω του μία φοβερή φήμη αδίστακτου φονιά.

Τώρα ζει ήρεμα με το γιο του και την κόρη του, φροντίζοντας το κτήμα του, στο Κάνσας.

Η οικονομική του κατάσταση είναι άσχημη και το κτήμα δεν του αποφέρει τα απαραίτητα προς το ζην.

Όταν ο Σκότφιλντ Κιντ, κυνηγός επικηρυγμένων, τον επισκέπτεται και του ζητάει τη βοήθειά του για να εντοπίσει δυο καουμπόις, που δολοφόνησαν μία πόρνη, ο Μάνι αποφασίζει να δεχτεί.

Παίζουν: Κλιντ Ίστγουντ, Τζιν Χάκμαν, Μόργκαν Φρίμαν, Ρίτσαρντ Χάρις, Σολ Ρούμπινεκ, Φράνσις Φίσερ

*Star, Τρίτη 25/04 στις 01:30