11 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Το Σάββατο είναι εδώ και σε περιμένει γεμάτο ταινίες!

«Ο Τρελός τα ‘χει 400» (1968) σκηνοθεσία Κώστας Καραγιάννης

Ελληνική κωμωδία – Ο Λάμπρος Λαμπρούκος είναι ο τυχερός της χρονιάς, αφού του έπεσε ο πρώτος αριθμός του Εθνικού λαχείου. Όμως αυτή η ξαφνική τύχη του αναστάτωσε τη ζωή και του σάλεψε το μυαλό. Έτσι, οι δικοί του αποφασίζουν να τον κλείσουν σε τρελοκομείο, γιατί, όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν υπάρχει σωτηρία για τον κατά τα άλλα τυχερό Λάμπρο.

Ο Λάμπρος, όμως σιγά –σιγά, δείχνει μεγάλη βελτίωση και δεν αργεί να βγει από το τρελοκομείο. Χωρίς να το πει στους δικούς του, επιστρέφει ξαφνικά στο σπίτι του και εκεί διαπιστώνει ότι όλη του η οικογένεια έχει τρελαθεί πραγματικά.

Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Σμάρω Στεφανίδου, Καίτη Πάνου, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Αλέκος Τζανετάκος, Κατερίνα Γώγου, Δημήτρης Νικολαϊδης, Νικήτας Πλατής, Γιώργος Κάππης.

*Skai, Σάββατο 06/05 στις 21:00

«Ο Ροζ Πάνθηρας» (2006) σε σκηνοθεσία  Σον Λέβι 

Κωμωδία – Ένας διάσημος προπονητής ποδοσφαιρικής ομάδας βρίσκεται δολοφονημένος, ο “Ροζ Πάνθηρας” έχει κλαπεί για ακόμα μία φορά και η γαλλική κυβέρνηση προσπαθεί να βρει τον καλύτερο ντετέκτιβ του κόσμου για να λύσει το μυστήριο …αλλά μάταια! Ποιος έκανε το έγκλημα; Η εκθαμβωτική τραγουδίστρια της R’n’B Μπιγιονσέ, ένας ύποπτος ποδοσφαιριστής ή ένας επαγγελματίας δολοφόνος που δεν κάνει μόνο τον …κινέζο, αλλά είναι κιόλας; Ο Κλουζό και ο παρτενέρ του, Ποντόν, πρέπει να ξεσκεπάσουν το δολοφόνο, χωρίς να αφήσουν το αφεντικό τους, Ντρέιφους, να τους κλέψει τη δόξα!

Παίζουν: Στιβ Μάρτιν, Ζαν Ρενό, Κέβιν Κλάιν, Μπιγιονσέ Νόουλς.

*Star, Σάββατο 06/05 στις 21:00

«Η ασυμβίβαστη» (1985) σκηνοθεσία Φρεντ Σκεπίζι 

Δραματική – Μια Βρετανίδα που είχε ενεργό συμμετοχή στη Γαλλική Αντίσταση προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της στο μεταπολεμικό Λονδίνο.Όμως παρόλο που σφίζει απο ζωή και ενδιαφέροντα δεν μπορεί βρεί κάτι που θα την κάνει να νιώσει ξεχωριστή.

Παίζουν: Μέριλ Στριπ, Τσαρλς Ντανς, Στιγκ, Τζον Γκίλγουντ, Σαμ Νίλ.

*ΕΡΤ3, Σάββατο 06/05 στις 21:30

«Australia» (2008) σκηνοθεσία Μπαζ Λούρμαν

Δραματική  Περιπέτεια  Ρομαντική – Η Αυστραλία είναι μια επική, ρομαντική, δραματική, ταινία του 2008, σε σκηνοθεσία Μπαζ Λουρμαν και με πρωταγωνιστές τον Χιου Τζάκμαν και τη Νικόλ Κίντμαν.

Η ταινία διαδραματίζεται στη βόρεια Αυστραλία λίγο πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και παρακολουθεί την ιστορία μιας Αγγλίδας αριστοκράτισσας, της Σάρα Άσλεϊ (Νικόλ Κίντμαν), η οποία κληρονομεί ένα ράντσο από τον σύζυγό της, ο οποίος δολοφονήθηκε. Η ίδια ταξιδεύει στην Αυστραλία αποφασισμένη να σώσει την περιουσία της και γνωρίζει έναν ντόπιο κτηνοτρόφο, τον Drover, τον οποίο υποδύεται ο Χιου Τζακμαν.

Μεταξύ τους θα αναπτυχθεί μια φιλία και στη συνέχεια μια ρομαντική σχέση. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, παλεύουν με διάφορα εμπόδια, συμπεριλαμβανομένων των ρατσιστικών συμπεριφορών και του σκληρού κλίματος, για να κρατήσουν τον έλεγχο της φάρμας.

Παράλληλα, πρέπει να αντιμετωπίσουν και τη φρίκη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς το Ντάργουιν βομβαρδίζεται από τους Ιάπωνες και το σπίτι της Σάρα καταστρέφεται.

Παίζουν: Στιούαρτ Μπίτι, Ρόναλντ Χάουαρντ, Μπαζ Λούρμαν

*Ant1, Σάββατο 06/05 στις 22:00

«Μαχητές των δρόμων 7» (2015) σκηνοθεσία Τζέιμς Γουάν

Δράσης – Ο Ντόμινικ Τορέτο μαζί με όλη την παρέα, επιστρέφουν στις ΗΠΑ, μετά τη μεγάλη τους, νικητήρια αναμέτρηση με τον Όουεν Σο.

Ωστόσο ο αδερφός του Όουεν Σο, o αδίστακτος Ντέκαρντ Σο, θέλει να πάρει εκδίκηση για τον αδερφό του. Παράλληλα, η αμερικανική κυβέρνηση μέσω ενός πράκτορα αλλά και ένας Σομαλός τρομοκράτης, ανταγωνίζονται για το ποιος θα κλέψει πρώτος ένα ψηφιακό πρόγραμμα διαδικτυακής τρομοκρατίας, με το όνομα «Μάτι του Θεού».

Ο Ντόμινικ και ο Μπράιαν συγκεντρώνουν ξανά την ομάδα τους έχοντας διπλή αποστολή: να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις του Σο και να βρουν πρώτοι το «Μάτι του Θεού», σε μια τρελή διαδρομή από την Καλιφόρνια μέχρι και το Αμπου Ντάμπι, φυσικά με τα αυτοκίνητα!

Και έτσι ξεκινάει μια νέα, καταιγιστική περιπέτεια…

Παίζουν: Πολ Γουόκερ, Τζέισον Στέιθαμ, Ντουέιν Τζόνσον, Βιν Ντίζελ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Κερτ Ράσελ, Τζιμόν Χούνσου, Ταϊρίς Γκίμπσον, Λούντακρις, Έλσα Πατάκι.

*Star, Σάββατο 06/05 στις 22:50

«Το Απόλυτο Παιχνίδι» (2013) σε σκηνοθεσία Μπραντ Φέρμαν

Δράσης – Ο Ρίτσι Φορστ(Τζάστιν Τιμπερλεϊκ) είναι φοιτητής στο κολέγιο του Πρίνσετον και δεινός παίχτης του online pocker, αφού έτσι καταφέρνει και πληρώνει τα δίδακτρά του εδώ και αρκετό καιρό.

Μέχρι που σε ένα παιχνίδι, ένας άλλος παίχτης τον ξετινάζει κυριολεκτικά, αφήνοντάς τον απένταρο και πολύ θυμωμένο. Πεπεισμένος ότι αυτός που έστησε το παιχνίδι είναι ο μεγιστάνας του τζόγου Άιβαν Μπλοκ (Μπεν Άφλεκ), αποφασίζει να ταξιδέψει μέχρι την Κόστα Ρίκα για να τον γνωρίσει προσωπικά.

Η γνωριμία και η υπόσχεση που αποσπά για γρήγορα κέρδη και εύκολο πλούτο τον σαγηνεύουν και αποφασίζει να εμπλακεί στις επιχειρήσεις του Μπλοκ.
Σύντομα όμως θα ανακαλύψει ότι ο ευεργέτης του είναι μπλεγμένος σε διεθνές λαθρεμπόριο και το οργανωμένο έγκλημα. Παράλληλα τον προσεγγίζει το FBI, τον πιέζει να τους βοηθήσει να ξεσκεπάσουν και να συλλάβουν το αφεντικό του.

Τώρα έχει να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο στοίχημα της ζωής του και να φανεί πιο έξυπνος από τις δύο υπερδυνάμεις που τον έχουν περικυκλώσει

Παίζουν: Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Μπεν Άφλεκ, Τζέμα Άρτερτον.

*Open, Σάββατο 06/05 στις 23:00

«Diana» (2013) σκηνοθεσία Όλιβερ Χιρσμπίγκελ

Βιογραφική Δραματική – Μετά το χωρισμό της από τον πρίγκιπα Κάρολο, η λαοφιλής Πριγκίπισσα Νταϊάνα θα συναντήσει τον πραγματικό έρωτα στο πρόσωπο ενός καρδιοχειρουργού, του πακιστανού Δρ. Χάσνατ Καν. Μετά την ιστορική περιοδεία της στην Αγκόλα, αλλά και τις επισκέψεις της σε Αυστραλία, Πακιστάν και Ιταλία, η σχέση της με τον Χάσνατ Καν αρχίζει να δείχνει τα πρώτα σημάδια κούρασης, καθώς αυτός προτιμά μια πιο ιδιωτική και ήσυχη ζωή, μακριά από τα φλας της δημοσιότητας. Το τέλος της σχέσης είναι αναπόφευκτο.

Η Νταϊάνα δε θα αργήσει να ανταποκριθεί στο ενδιαφέρον του πλούσιου αιγύπτιου Ντόντι Αλ Φαγέντ, πιστεύοντας ότι έτσι θα προκαλέσει τη ζήλεια του Χάσνατ Καν που την εγκατέλειψε. Στην πορεία όμως η νέα αυτή σχέση, αρχίζει να αποδεικνύεται πιο σημαντική, από ότι αρχικά πίστευε. Σύντομα, ωστόσο, ένα αυτοκινητικό δυστύχημα θα αλλάξει τα πάντα με τον πιο δραματικό και αναπάντεχο τρόπο στη ζωή όλων.

Παίζουν: Ναόμι Γουότς, Νέιβιν Άντριους, Κας Ανβάρ, Τζουλιέτ Στίβενσον, Τζέραλντιν Τζέιμς.

*Skai, Σάββατο 06/05 στις 23:00

«Jumper» (2008) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ 

Δράσης – Ένας ντροπαλός νεαρός, ο Ντέιβιντ, ανακαλύπτει ότι εξαιτίας μιας γενετικής ανωμαλίας διαθέτει μια υπερφυσική ικανότητα: να διακτινίζεται με τηλεμεταφορά σε οποιοδήποτε μέρος θέλει.

Σταδιακά συνειδητοποιεί ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι με αυτό το χάρισμα, οι Jumpers, και ότι εδώ και αιώνες μαίνεται πόλεμος ανάμεσα σε αυτούς και σε όσους έχουν ορκιστεί να τους καταστρέψουν.

Παίζουν: Χέιντεν Κρίστενσεν, Τζέιμι Μπελ, Ρέιτσελ Μπίλσον, Νταϊάν Λέιν, Σάμιουελ Τζάκσον.

*Open, Σάββατο 06/05 στις 01:00

«Ολέθρια Σχέση» (1987) σκηνοθεσία Έιντριαν Λάιν

Τρόμου – Ο Νταν Γκάλαχερ (Μάικλ Ντάγκλας), ένας νεοϋορκέζος μεγαλοδικηγόρος ζει έναν ευτυχισμένο έγγαμο βιο με τη σύζυγό του Μπεθ (Αν Άρτσερ) και με τη μικρή τους κόρη Έλεν. Όταν η Μπεθ και η Έλεν αναγκάζονται να λείψουν από τη Νέα Υόρκη για το σαββατοκύριακο, ο Νταν γνωρίζεται με την Άλεξ Φόρεστ (Γκλεν Κλόουζ), μια εκδότρια. Οι δυο τους περνούν ένα παθιασμένο σαββατοκύριακο.

Έχοντας πλέον επιστρέψει στην οικογένειά του, ο Νταν ξεκαθαρίζει στην Άλεξ ότι δε θέλει να την ξαναδεί.

Όταν ο Νταν αποφασίζει να τελειώσει αυτή την επιπόλαιη σχέση, η Άλεξ δεν συμφωνεί. Και όταν η Άλεξ δεν συμφωνεί, δεν πρέπει να την αγνοεί κανένας!
Η εμμονή της Άλεξ δεν έχει όρια και όσο ο Νταν την απορρίπτει τόσο εκείνη γίνεται πιο βίαιη θέτοντας εκτός από το γάμο του και τη ζωή του σε κίνδυνο.

Παίζουν: Μάικλ Ντάγκλας, Γκλεν Κλόουζ, Αν Άρτσερ.

*Skai, Σάββατο 06/05 στις 01:15

«Φονικό Όπλο 2» (1989) σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Ντόνερ

Αστυνομική Δράσης – Το δίδυμο των δυναμικών αστυνομικών Ριγκς (Μελ Γκίμπσον) και Μάρτο (Ντάνι Γκλόβερ) αναλαμβάνει να προστατεύσει τον Λίο Γκετζ (Τζο Πέσι), λογιστή της μαφίας, που έχει ξεπλύνει εκατομμύρια δολάρια από παράνομα κέρδη.

Με τη βοήθεια του Λίο, οι δύο αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να ξεσκεπάσουν τα πλοκάμια του μαφιόζικου συνδικάτου.

Παίζουν: Μελ Γκίμπσον, Ντάνι Γκλόβερ, Πάτσι Κένζιτ, Τζος Άκλαντ, Τζο Πέσι, Ντιν Νόρις, Ντέρικ Ο Κόνορ.

*Star, Σάββατο 06/05 στις 01:45

«Παράνομος Κόσμος» (2005) σκηνοθεσία Χάντερ Ρίτσαρντς

Ρομαντικό δράμα – Η «Λόντον» (Τζέσικα Μπίελ) λίγες μέρες πριν μετακομίσει με τον νέο της σύντροφο από την Νέα Υόρκη στην Καλιφόρνια, διοργανώνει ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι σε ένα διαμέρισμα του Μανχάταν.

Ο Σίντ (Κρις Έβανς), πρώην σύντροφος της Λόντον, δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό τους και έχει απελπισμένα παρασυρθεί στις καταχρήσεις. Θα λάβει με ένα τηλεφώνημα τα νέα για τη Λόντον και σε μια παρορμητική απόφαση της στιγμής θα αποφασίσει να παραστεί ακάλεστος στο πάρτι, με σκοπό να ξανακερδίσει το ενδιαφέρον της.

Παίζουν: Τζέσικα Μπίελ, Κρις ‘Εβανς, Τζέισον Στέιθαμ, Τζον Νιούτον.

*Mega, Σάββατο 06/05 στις 02:20