Σε Αγία Κυριακή και Μανιάκους η Μαρία Αντωνίου – [φωτογραφίες]

“Χτίσαμε μια σχέση εμπιστοσύνης που στηρίζεται πρώτα και πάνω από όλα στη συνέπεια λόγων και πράξεων”

Σε Αγία Κυριακή και Μανιάκους περιόδευσε την Παρασκευή 5 Μαΐου η Μαρία Αντωνίου κάνοντας πράξη το σύνθημά της “Σταθερά Δίπλα σε κάθε πολίτη”.

Για ακόμη μία φορά έτυχε θερμής υποδοχής από τους συντοπίτες της, οι οποίοι με την παρουσία τους έστειλαν ηχηρό και ισχυρό μήνυμα της μεγάλης νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Η Μαρία Αντωνίου παρουσίασε το σχέδιό της για το πώς οραματίζεται την Καστοριά της επόμενης τετραετίας. Την Καστοριά της επόμενης μέρας, την Καστοριά με προοπτικές ανάπτυξης, με σταθερό και ταχύ βηματισμό προς το μέλλον.

Στην ομιλία της στους Μανιάκους απευθυνόμενοι στους συμπολίτες της έστειλε το δικό της μήνυμα:

“Μου δίνετε δύναμη και αυτοπεποίθηση να συνεχίσω τον αγώνα μου για μια καλύτερη Καστοριά για όλους μας, με συνοδοιπόρους όλους σας. Για το μέλλον της γαλάζιας Καστοριάς, όπως μας αξίζει. Μιας πόλης που θα έχει βροντερή φωνή και ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα του 2030. Το χρέος μου απέναντί σας, να τιμώ έμπρακτα τη στήριξη και την αγάπη σας και να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας και των ανθρώπων του. Και από αυτόν το δρόμο δεν ξεστράτισα και δεν θα ξεστρατίσω ποτέ, πιστή στις αρχές της μεγάλης πολιτικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας. Σας ζητώ, λοιπόν, να ξαναδώσουμε αυτόν τον αγώνα με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, με ακόμα μεγαλύτερη προσήλωση στο στόχο.

Γιατί εμείς μιλάμε για την προοπτική του μέλλοντος και αφήνουμε τους άλλους να μαλώνουν για τα φαντάσματα του παρελθόντος. Και σε αυτήν την προοπτική σας χρειάζομαι όλες και όλους μαζί μου”.

Συνεχίζουμε Σταθερά – Τολμηρά – Μπροστά !

Σταθερά δίπλα σας !

Μαρία Αντωνίου