Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία της υποψήφιας βουλευτή Καστοριάς Μαρία Αντωνίου. Κατάμεστη η αίθουσα του Limneon με εκατοντάδες πολίτες και ένθερμο ακροατήριο της παλαιότερης αλλά και της νέας γενιάς, πλαισίωσαν την υποψήφιο βουλευτή με χειροκροτήματα την ομιλία της.

Έκανε αναφορά και σύγκριση μεταξύ των δύο τελευταίων κυβερνήσεων, ενώ μίλησε για το μέλλον, με αριθμούς και με συγκεκριμένες προτάσεις. Η κ. Αντωνίου ανέλυσε μία προς μία τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη μέρα και στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάπτυξη και σε όσα πρέπει να γίνουν για να ξαναμπεί η Καστοριά σε ανοδική πορεία.

”Σας ευχαριστώ για αυτή  την μεγάλη τιμή που μου κάνατε. Προχωράμε όλες και όλοι μαζί, συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι να ανοίξουνε οι κάλπες και να είστε σίγουροι ότι η νίκη θα είναι δική μας για την Ελλάδα μας, για τη Καστοριά μας, για την Νέα δημοκρατία. Καλή δύναμη καλό αγώνα. Πάμε δυνατά τολμηρά και ορθά” είπε φανερά συγκινημένη, προς το τέλος της ομιλίας της η Μαρία Αντωνίου, υπό το χειροκρότημα του κόσμου.

Φωτογραφίες: