Η συγκινητική ιστορία του κουταβιού που βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών

Τον βρήκαν και τον έσωσαν οι «Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας» – «Βρήκε μια υπέροχη οικογένεια να τον αγαπά»

Συχνά, κατοικίδια εντοπίζονται σε σκουπίδια, πεταμένα και παρατημένα, δίνοντας μάχη για να κρατηθούν στη ζωή μόλις βρεθούν και τους δοθεί η κατάλληλη φροντίδα. Κάπως έτσι μοιάζει και η ιστορία του σκύλου «Frosty» o οποίος βρέθηκε από μέλη της ομάδας «Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας».

Μάλιστα, αν δεν φώναζε με όλη του τη δύναμη, τώρα θα ήταν νεκρό, επισημαίνουν οι «Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας» σε βίντεο που ανήρτησαν στο TikTok, στις αρχές Απριλίου, αποκαλύπτοντας την ιστορία του.

Τα μέλη της ομάδας τον βρήκαν παγωμένο και έτσι, αποφάσισαν να του δώσουν το όνομα «Frosty». Οι εθελοντές το φρόντισαν όσο καλύτερα μπορούσαν και οι προσπάθειές τους απέδωσαν. Έτρωγε με όρεξη και εκείνοι- όπως αναφέρουν- έλεγαν «έζησε και σήμερα». Και κάπου στις τρεις εβδομάδες είπαν πως θα τα καταφέρει καθώς ο καιρός πέρασε και έγινε κουταβάκι.

Τότε, άρχισε να τρώει μόνος του και να παίζει ενώ απολάμβανε τα χάδια και τις αγκαλιές από τους γύρω του. Μάλιστα, ήταν πρώτος στις λιχουδιές. Καρότα και μήλα τα αγαπημένα του.

Βέβαια, του έλειπε η θαλπωρή της μητέρας του και κοιμόταν μέσα σε μια κουκούλα με γούνα ενώ κάμποσο καιρο αφού τον βρήκαν οι «Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας» βρέθηκε μια υπέροχη οικογένεια που τον αγκάλιασε και τον αγάπησε από την πρώτη στιγμή.

«Ήρθε όμως η μέρα να πούμε αντίο με πολλές αγκαλιές. Βρήκε μια υπέροχη οικογένεια να τον αγαπά. Ευχαριστούμε όλους όσους τον αγάπησαν, του έστειλαν ευχές και θετική ενέργεια και τον κοινοποίησαν για να βρει την οικογένειά του» έγραψαν στο τέλος του βίντεο τα μέλη των «Αδέσποτων Εθελοντών Λάρισας».

Δείτε το video: