“Χρωστάω τη ζωή μου στους γιατρούς” – Τα πρώτα λόγια της 39χρονης που την δάγκωσε οχιά

Η εθελόντρια που κλήθηκε σε σχολείο να πιάσει το φίδι, αμέσως μετά το δάγκωμα έπαθε αναφυλακτικό σοκ – H κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε αλλά τελικά τα κατάφερε

Έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η 39χρονη εθελόντρια μετά το δάγκωμα οχιάς σε σχολείο της Θεσσαλονίκης και τελικά τα κατάφερε.

Η 39χρονη Κωνσταντία βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Η 39χρονη εθελόντρια που κλήθηκε στο σχολείο να πιάσει το φίδι, αμέσως μετά το δάγκωμά του, έπαθε αναφυλακτικό σοκ. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία αλλά τελικά τα κατάφερε.

Μιλώντας στο Star τόνισε: «Δεν είμαι ερπετολόγος, δεν είμαι βιολόγος. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς, το ΕΚΑΒ, τον γιατρό που με διασωλήνωσε, τους γιατρούς στο Παπανικολάου και τους νοσηλευτές, που παρά τις ελλείψεις που έχουν, δίνουν το 200% του εαυτού τους για να μας βοηθήσουν».

«Σε αυτούς τους ανθρώπους χρωστάω τη ζωή μου» υπογράμμισε και πρόσθεσε για το περιστατικό: «Από τις 26 Μαΐου θυμάμαι ότι ένιωσα το γδαρσιματάκι, θυμάμαι το ΕΚΑΒ είπα το όνομά μου και από εκεί μετά τίποτα. Στις 2 Ιουνίου άνοιξα τα μάτια μου έπειτα από τρεις προσπάθειες των γιατρών. Οι προσευχές του κόσμου και των φίλων μου με γύρισαν πίσω».

«Θα ήθελα να ζητήσω στον κόσμο να κάνει προληπτική ιατρική, για να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή πώς να προφυλαχθεί. Να τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας στην καθημερινή μας ζωή» κατέληξε.