7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει επτά ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Το Γαμήλιο Πάρτυ» (2008) σκηνοθεσία Κριστίν Κρόκος

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Μία απολαυστική περιπέτεια για τα απίστευτα της ημέρας του γάμου ενός ζευγαριού και τις απεγνωσμένες προσπάθειες των καλεσμένων τους να φθάσουν στο γαμήλιο party…

Ιούλιος. Ο Ηλίας και η Μαρίνα καταφθάνουν στην Κρήτη για να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά ενός γάμου, που συγγενείς και φίλοι περιμένουν με αγωνία!

Ο γάμος τελείται κανονικά και όλοι ετοιμάζονται να το γλεντήσουν. Η μοίρα όμως τους επιφυλάσσει εκπλήξεις…

Ένα μικρό αλλά σημαντικό τυπογραφικό λάθος στο προσκλητήριο, τους στέλνει όλους στα… πέντε σημεία του ορίζοντα!

Καταδιώξεις, ατυχήματα, απανωτές παρεξηγήσεις, αλλά και μια πυρκαγιά σηκώνουν όλο το νησί στον αέρα και κάνουν για όλους το δρόμο προς το γαμήλιο party μια τρελή πορεία προς το άγνωστο.

Παίζουν: Χρύσα Ρώπα, Άλεξ Δημητριάδης, Φαίη Ξυλά, Γιώργος Καραμίχος, Μπέττυ Μαγγίρα, Χρήστος Μπίρος, Βίλμα Τσακίρη, Τάκης Χρυσικάκος.

*Ant1, Τρίτη 18/07 στις 21:00

«Τεντ Μπάντι, Ένας Γοητευτικός Δολοφόνος» (2019) σκηνοθεσία Τζο Μπέρλιντζερ

Βιογραφική Δραματική – Ο Τεντ: ωραίος, έξυπνος, χαρισματικός, τρυφερός. Η Λιζ: ανύπαντρη μητέρα, επιφυλακτική αλλά ερωτευμένη.

Οι τρεις τους, μαζί με την κόρη της Λιζ, είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια. Μέχρι την στιγμή που ο Τεντ συλλαμβάνεται και κατηγορείται για μια σειρά από ειδεχθείς φόνους.

Όταν η ανησυχία μετατρέπεται σιγά σιγά σε παράνοια η Λιζ αναγκάζεται να αναρωτηθεί πόσο καλά γνωρίζει τον άνδρα με τον οποίο μοιράζεται την ζωή της καθώς όλο και περισσότερες αποδείξεις έρχονται στο φως και να αποφασίσει αν ο Τεντ είναι αλήθεια αθώος ή ένοχος.

Παίζουν: Ζακ Εφρον, Λίλι Κόλινς, Χάλεϊ Τζόελ Οσμεντ.

*Star, Τρίτη 18/07 στις 22:00

«Momentum» (2015) σκηνοθεσία Στίβεν Καμπανέλι

Δράσης Μυστηρίου – Στην Κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής, η ληστεία που συμμετέχει η Άλεξ Φάραντεϊ πηγαίνει τελείως στραβά.

Όμορφη, έξυπνη και σκληρή, πλέον ρισκάρει να συλληφθεί.

Αλλά το πρόβλημα της δεν τελειώνει εκεί.

Γίνεται μάρτυρας της βάναυσης δολοφονίας ενός από τη συμμορίας της, από ένα διεθνές συνδικάτο που αναζητά ένα κλειδί.

Καθώς διαφεύγει από τη σκηνή του εγκλήματος, τη βλέπει ο αδίστακτος Κος Γουάσινγκτον. Τώρα, η Άλεξ τρέχει για τη ζωή της τόσο τη δική της, όσο κι αυτών που γνωρίζουν για το μυστηριώδες κλειδί και το τι ανοίγει.

Ο Μόργκαν Φρίμαν προσφέρθηκε να συμμετάσχει στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Στέφεν Καμπανέλι, μιας και τον γνώριζε από την εποχή που ήταν κάμεραμαν του Κλιντ Ίστγουντ.

Παίζουν: Μόργκαν Φρίμαν, Όλγκα Κουριλένκο, Τζέιμς Πιούρφοϊ, Ντάνιελ Φοξ.

*Skai, Τρίτη 18/07 στις 22:00

«Πικαδέρο» (2015) σκηνοθεσία Μπεν Σάροκ 

Κομεντί – Καθώς αδυνατούν να βρουν δικό τους σπίτι λόγω ανεργίας, ο Γκόρκα και η Άνε, ένα νέο, άφραγκο ζευγάρι σε μια επαρχιακή πόλη στη χώρα των Βάσκων, δεν μπορούν να περάσουν χρόνο μόνοι τους ούτε στα σπίτια των γονιών τους.

Καθώς οι δύο νέοι θέλουν ολοένα και περισσότερο να κάνουν έρωτα και αφού δεν έχουν χρήματα για να πάνε σε ένα ξενοδοχείο, είναι αναγκασμένοι να ψάξουν δημοφιλείς δημόσιους χώρους που χρησιμοποιούνται για σεξ, τους οποίους οι ντόπιοι αποκαλούν «πικαδέρος».

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι ποτέ τόσο εύκολα όσο φαίνονται και η σχέση τους περνάει και αυτή τη δική της κρίση, καθώς οι δυο τους προσπαθούν να βρουν τρόπους διαφυγής από τα πολλαπλά «δεσμά» της οικογένειας, μιας ετοιμόρροπης οικονομίας και ενός αβέβαιου μέλλοντος.

Παίζουν: Χοσέμπα Ουσαμπιάγα, Μπάρμπαρα Γκοενάγκα, Λάντερ Οταόλα, Ιτζιάρ Λατσκάνο.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 18/07 στις 22:00

«Όταν οι Ρόδες Χορεύουν» (1984) σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Δράμα, ελληνική, μιούζικαλ – Μια νέα κοπέλα ερωτεύεται ένα νεαρό που μαζί με την παρέα του ζουν “κοινοβιακά” και με τη ζωή τους αναστατώνουν τη γειτονιά. Ο αδελφός της κοπέλας το μαθαίνει και τσακώνεται με το φίλο της αδελφής του αλλά γρήγορα καταλαβαίνει ότι είναι μάταιο να πηγαίνει κόντρα σ’ αυτή τη σχέση.

Παίζουν: Σταμάτης Γαρδέλης, Βάσια Παναγοπούλου, Τόλης Βελονάκης, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Στέλλα Κωνσταντινίδου, Κώστας Μακέδος, Johnny Carry, Νόνη Γλυκού.

*Alpha, Τρίτη 18/07 στις 23:40

«Amore Mio» (2015) σκηνοθεσία Χρήστος Δήμας

Ελληνική κωμωδία – Τέσσερις σπονδυλωτές καθημερινές ιστορίες, που παρουσιάζουν μέσα από κωμικές καταστάσεις, την ερωτική ζωή των ζευγαριών της διπλανής πόρτας, που μπλέκονται μεταξύ τους με έναν απίστευτο τρόπο.

Ο Πάνος (Φάνης Μουρατίδης), προπονητής μίας γυναικείας ομάδας βόλεϊ θα υποκύψει στα θέλγητρα της Εύας (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου), της καλύτερης παίκτριάς του, αλλά σύντομα θα γεμίσει τύψεις για την γυναίκα του (Μυρτώ Αλικάκη) και ενώ θέλε να βάλει ένα τέλος, η Εύα δεν είναι καθόλου διατεθειμένη να υποχωρήσει, αφού ήδη ονειρεύεται μια ζωή μαζί του.

Ο Άρης (Λεωνίδας Καλφαγιάννης)και η συγκάτοικός του η Μαρίνα (Ιωάννα Πηλιχού) είναι φίλοι από παλιά, αλλά ο έρωτας θα τους βάλει σε αντίπαλα στρατόπεδα, αφού ερωτεύτηκαν και οι δύο την ίδια γυναίκα, την Κατερίνα (Ελίνα Μάλαμα)! Κανείς από τους δύο δεν κάνει πίσω και η Κατερίνα δεν είναι πρόθυμη να ..επιλέξει. Έτσι ξεκινάει η μάχη της διεκδίκησης!

Ο Τόνι (Πάνος Μουζουράκης) καθαρόαιμος γόης και φανατικός των one night stands, γεμίζει με αναμνηστικά εσώρουχα από τις κατακτήσεις του, τον παγκόσμιο χάρτη που έχει κρεμασμένο στον τοίχο του. Όταν η ασυγκίνητη από τη γοητεία του γειτόνισσα, η Νεφέλη (Αθηνά Οικονομάκου) τον απορρίπτει, το σεξουαλικό του ταλέντο … πηγαίνει περίπατο και ενώ αποφασίζει να την διεκδικήσει για να λύσει το “θέματάκι” του, διαπιστώνει ότι είναι βαθιά λαβωμένος από τα βέλη του έρωτα.

Η Ρίτα (Ναταλία Τσαλίκη) όταν πιάνει τον άντρα της (Τάκη Σπυριδάκη) με μια κατά πολύ νεότερη τους γυναίκα, έρχεται αντιμέτωπη μα την νέα πραγματικότητα της ζωής της και αφού κάνει τον απολογισμό της, αποφασίζει να ξαναμπεί στο παιχνίδι του έρωτα. Η πρώτη προσπάθεια με έναν νεότερο άντρα (Γιώργος Χρανιώτης) αποτυγχάνει αλλά όταν ο Λάζαρος (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης), ένα συνάδελφος που την αγαπά εδώ και χρόνια εκφράζει τον έρωτά του, μια πολύ ευχάριστη έκπληξη την περιμένει!

Παίζουν: Φάνης Μουρατίδης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ναταλία Τσαλίκη, Μυρτώ Αλικάκη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Τάκης Σπυριδάκης, Πάνος Μουζουράκης, Αθηνά Οικονομάκου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Ιωάννα Πηλιχού, Ελίνα Μάλαμα, Αλέξανδρος Γιάννου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γιώργος Χρανιώτης.

*Ant1, Τρίτη 18/07 στις 00:00

Οι Άγγελοι του Τσάρλι: Δράση πέρα από τα όρια (2003) σε σκηνοθεσία ΜακΤζι

Δράσης Κομεντί Περιπέτεια  – Οι Άγγελοι του Τσάρλι επιστρέφουν για άλλη μια αγωνιώδη περιπέτεια. Αυτή τη φορά πρέπει να ερευνήσουν την κλοπή μιας λίστας που περιλαμβάνει μάρτυρες προστασίας, αφού πέντε άτομα από τη λίστα έχουν ήδη δολοφονηθεί. Έχουν τη βοήθεια ενός νέου Μπόζλι, σε μια περιπέτεια στην οποία θα αντιμετωπίσουν έναν «έκπτωτο άγγελο», τον παλιό τους εχθρό, και άλλες απειλές.

Παίζουν: Κάμερον Ντίαζ, Ντρου Μπάριμορ, Λούσι Λιου, Κρίσπιν Γκλόβερ, Τζάστιν Θερού, Ντέμι Μουρ

*Mega, Τρίτη 18/07 στις 02:10