Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του υπουργού Παιδείας και υποψηφίων που πέτυχαν τις υψηλότερες βαθμολογίες στα ΕΠΑΛ και τα ΓΕΛ της Καστοριάς αντίστοιχα.
Η Μαρία Πανταζίδου, μαθήτρια των ΕΠΑΛ συγκέντρωσε 19.325 μόρια και εισέρχεται στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ)
Ο Μάριος Χατζής, μαθητής του ΓΕΛ Καστοριάς, με 19.135 μόρια εισέρχεται στην Ιατρική.
Στο τέλος τους πρόσφερε το βιβλίο του Labatut Benjamin «Όταν παύουμε να καταλαβαίνουμε τον κόσμο», όπου ο συγγραφέας, υφαίνοντας το δοκίμιο με τη μυθοπλασία και τη βιογραφία με τη φαντασία, αναδεικνύει την απειλητική σκιά που σέρνεται πίσω από το φως της επιστημονικής γνώσης





![Οι Γιορτές στο Άργος Ορεστικό είναι εδώ – [πρόγραμμα]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/afs_121225-218x150.jpg)










![Ο Γιώργος και η Σοφία από την Καστοριά στο “The Wall” – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/vd_011225-100x70.jpg)

![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)

