13 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Το σινεμά έρχεται στο σπίτι σου. Δες τις ταινίες που παίζονται απόψε στην τηλεόραση.

«Έρωτες, Γάμοι και Λοιπές Καταστροφές» (2020) σκηνοθεσία Ντένις Κούγκαν

Κομεντί Ρομαντική – Τέσσερις εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες αναζητούν την πραγματική αγάπη, αντιμέτωποι ο καθένας με τις δικές του προκλήσεις. Ενώ η δουλειά τους είναι να οργανώνουν τέλειους γάμους για τα ζευγάρια που τους προσλαμβάνουν, στην προσωπική τους ζωή οι ρομαντικές τους σχέσεις είναι κάθε άλλο παρά τέλειες.

Παίζουν: Ντάιαν Κίτον, Μάγκι Γκρέις, Τζέρεμι Άιρονς, Ντιέγκο Μπονέτα.

*Skai, Σάββατο 09/09 στις 21:00

«Ο Κος ΠΙΜΠΟΝΤΙ & Ο ΣΕΡΜΑΝ » (2014) σκηνοθεσία Ρομπ Μίνκοφ

Κινούμενα σχέδια – Ο κος Πίμποντι είναι επιχειρηματίας, εφευρέτης, επιστήμονας, κάτοχος Νόμπελ, γευσιγνώστης, δύο φορές Ολυμπιονίκης και ιδιοφυία…. Τυγχάνει όμως να είναι και σκύλος!

Χρησιμοποιώντας την εξυπνότερη εφεύρεση του, την μηχανή του ΧΡΟΝΟΑΥΓΟΥ, ο κος Πίμποντι και ο υιοθετημένος γιος του Σέρμαν μεταφέρονται πίσω στο χρόνο για να ζήσουν, από πρώτο χέρι, κάποια κοσμοϊστορικά γεγονότα, παρέα με μερικές από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες όλων των εποχών.

Όταν όμως ο Σέρμαν παραβαίνει τους κανόνες μετακίνησης στο χρόνο, οι δυο ήρωες ξεκινούν μια κούρσα αποκατάστασης της ιστορίας και σωτηρίας του μέλλοντος, ενώ ο κος Πίμποντι θα αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη απ’ όλες τις προκλήσεις,  που συνάντησε ποτέ – αυτή του να είναι γονιός…

*Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη

*Star, Σάββατο 09/09 στις 21:00

«Σχολή για Σωφερίνες» (1964) σκηνοθεσία Κώστας Στράντζαλης

Ελληνική ταινία Κωμωδία – Η ταινία ξεκινά με την αφήγηση κάποιου να κάνει μια περιγραφή της σύγχρονης Αθήνας, και την ανάγκη του κόσμου να μετακινείται με αυτοκίνητο, όπου ξεφυτρώνουν συνεχώς σαν μανιτάρια σχολές οδήγησης.

Μία από αυτές τις σχολές είναι του Μπάμπη(Θανάσης Βέγγος) και του Ντίνου (Αντρέα Μπάρκουλη), οι οποίοι αναλαμβάνουν να παραδίδουν μαθήματα αποκλειστικά και μόνο σε γυναίκες. Ο μεν Ντίνος αναλαμβάνει την εκμάθηση σε όλες τις νεαρές και όμορφες πελάτισσες, αφήνοντας στον Μπάμπη όλες τις… λιγότερο όμορφες και αρκετά μεγαλύτερες σε ηλικία.

Ο Μπάμπης θα αρχίζει να δυσανασχετεί γι΄αυτό και να αντιδράει σε αυτή την κατάσταση, ώσπου τελικά ο Ντίνος θα του αναθέσει να μάθει οδήγηση στην νεαρή Μίρκα, μιας και ο ίδιος θα απουσιάζει από την Αθήνα, αφού θα πάει με την νεαρή Άννυ στην Βυτίνα.

Ένα κουβάρι παρεξηγήσεων, εικονικών γάμων και κρυφών συμφωνιών αρχίζει να ξετυλίγεται μέχρι όλα να λυθούν και τελειώσουν με αίσιο τέλος.

Παίζουν: Θανάσης Βέγγος, Ανδρέας Μπάρκουλης, Ντίνα Τριάντη, Ζαννίνο, Ράλλης Αγγελίδης, Αθηνά Μερτύρη και Λίλιαν Μηνιάτη

*Alphai, Σάββατο 09/09 στις 21:45

«Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός» (1961) σκηνοθεσία Νίκος Τσιφόρος

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ο Βασίλης Αυλωνίτης, η Γεωργία Βασιλειάδου και ο Νίκος Ρίζος είναι ο Κλέαρχος (πεθερός), η Μαρίνα (πεθερά) και ο κοντός γαμπρός, που συνέχεια βρίσκεται μπλεγμένος για να καλύψει τις ερωτικές ατασθαλίες του πεθερού του.

Η Μαρίνα τον θεωρεί ερωτύλο και μπερμπάντη, για αυτό όταν εκείνος αποφασίζει -μετά από προτροπή του πεθερού του- να πάει διακοπές στα Καμένα Βούρλα για το χέρι του, στέλνει μαζί του τον πεθερό του, να τον παρακολουθεί.

Ο Κλέαρχος όμως πηγαίνει εκεί μαζί με την ζωντοχήρα γειτόνισσα Ηρώ, που την πολιορκεί από καιρό….

Οι μέρες στα Καμένα Βούρλα περνάνε ειδυλλιακά για τον Κλέαρχο, τον κοντό και τα κορίτσια που συνοδεύουν, μέχρι τη στιγμή που καταφθάνει η Μαρίνα με την κόρη της….

Παίζουν: Βασίλης Αυλωνίτης, Γεωργία Βασιλειάδου, Νίκος Ρίζος, Έλσα Ρίζου, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Άγγελος Μαυρόπουλος, Γιάννης Βογιατζής.

*Mega, Σάββατο 09/09 στις 22:00

«Οι Υπηρέτριες» (2011) σκηνοθεσία Τέιτ Τέιλορ

Δράμα – Αρχές του 1960, η 22χρονη Σκίττερ επιστρέφει μετά το τέλος των σπουδών της στο πατρικό της, στη μικρή πόλη Τζάκσον του Μισισιπή. Οι φιλοδοξίες της όμως είναι πολύ μεγαλύτερες από τα όρια της επαρχίας και την καταπιεστική επιθυμία των γονιών της να βρει έναν καλό γαμπρό. Αυτό που θέλει είναι να γίνει συγγραφέας.

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι για να την προσέξουν, θα πρέπει να βρει ένα κάπως τολμηρό θέμα, σύντομα αρχίζει να συγκεντρώνει υλικό με θέμα τις γυναίκες-υπηρέτριες που μεγάλωσαν τις κόρες των πλουσίων της περιοχής. Οι έρευνές της όμως θα την οδηγήσουν σε κάποια σκοτεινά μονοπάτια που, για το καλό της πόλης, θα ήταν καλό να μείνουν απάτητα και ανεξερεύνητα.

Ωστόσο, η Έιμπελιν, υπηρέτρια της καλύτερης φίλης της Σκίττερ, έχει ήδη αρχίσει να μιλά, και αυτά που λέει δεν μπορούν πια να αποσιωπηθούν…

Παίζουν: Βαϊόλα Ντέιβις, Τζέσικα Τσάστεϊν, Οκτάβια Σπένσερ, Έμμα Στόουν, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Άλισον Τζάνεϊ.

*Ant1, Σάββατο 09/09 στις 22:00

«Ο θρύλος του Ταρζάν» (2016) σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γέιτς

Δράσης Περιπέτεια – Πάνε χρόνια από τότε που ο κάποτε γνωστός ως Ταρζάν άφησε πίσω του την αφρικανική ζούγκλα για την κοσμοπολίτικη ζωή ως Τζον Κλέιτον Γ΄, λόρδος του Γκέιστοουκ, µε την πολυαγαπημένη του σύζυγο Τζέιν στο πλευρό του. Όταν τον προσκαλούν να επιστρέψει στο Κονγκό, ως έφορος της Κυβέρνησης, δεν γνωρίζει ότι στην πραγματικότητα είναι πιόνι σε μια σκοτεινή υπόθεση απληστίας και εκδίκησης, σχεδιασμένη από τον Βέλγο Στρατηγό, Λεόν Ροµ.

Αυτοί όμως, που κρύβονται πίσω από την τρομερή σκευωρία , δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να επακολουθήσει…

Παίζουν: Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Σάμιουελ Τζάκσον, Κρίστοφ Βαλτς, Τζον Χερτ, Μάργκοτ Ρόμπι

*Star, Σάββατο 09/09 στις 22:50

«9/11» (2017) σε σκηνοθεσία Μάρτιν Γουίγκι

Δράσης – Βασισμένη στα αληθινά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου που συγκλόνισαν ολόκληρο τον κόσμο, μια ομάδα πέντε ανθρώπων που βρέθηκαν παγιδευμένοι σε ένα ασανσέρ των Δίδυμων Πύργων του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου την τραγική ημέρα της τρομοκρατικής επίθεσης. Το ένστικτο της επιβίωσης θα τους οδηγήσει να συνεργαστούν μεταξύ τους σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια χωρίς να γνωρίζουν αν θα τα καταφέρουν και ενώ οι δικοί τους άνθρωποι ανυπομονούν εκεί έξω να τους ξαναπάρουν στην αγκαλιά τους.

Παίζουν: Τσάρλι Σιν, Τζίνα Γκέρσον, Λουί Γκουζμάν, Γούντι Χάρις, Όλγκα Φόντα, Ζακλίν Μπισέ, Γούπι Γκόλντμπεργκ.

*Skai, Σάββατο 09/09 στις 23:00

«Το Βασίλειο των Ουρανών» (2005) σκηνοθεσία Ρίντλει Σκοτ

Δράσης Περιπέτεια –Ο Βάλιαν, ένας νεαρός σιδηρουργός, χρίζεται ιππότης και αναλαμβάνει τη διοίκηση μιας κομητείας στα περίχωρα της Ιερουσαλήμ, την οποία διοικεί δίκαια για όλους τους υπηκόους του ανεξαρτήτως θρησκεύματος. Κατά τη διάρκεια των Σταυροφοριών, όταν ο Σαλαντίν πολιορκεί την Ιερουσαλήμ, εκείνος καλείται να ηγηθεί θαρραλέα της άμυνας της πόλης ενάντια στους εχθρούς της. Παράλληλα, έρχεται αντιμέτωπος με τα παιχνίδια της μοίρας, καθώς ανακαλύπτει  ότι είναι ο νόθος γιος ενός σπουδαίου ιππότη.

Παίζουν: Ορλάντο Μπλουμ, Λίαμ Νίσον, Τζέρεμι Άιρονς, Έβα Γκριν, Έντουαρντ Νόρτον, Μάικλ Σιν.

*Alpha, Σάββατο 09/09 στις 23:30

«Άτακτη Καθηγήτρια» (2011) σκηνοθεσία Τζέικ Κάσνταν 

Αισθηματική κομεντί -Η Ελίζαμπεθ Χάλσεϊ είναι μια καθηγήτρια γυμνασίου-κλασικό παράδειγμα προς αποφυγή, καθώς όχι μόνο κακομεταχειρίζεται τους μαθητές της και βρίζει σα λιμενεργάτης, αλλά, παράλληλα, πίνει και καπνίζει σα να μην υπάρχει αύριο.

Όχι, δηλαδή, πως την πολυενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, καθώς πολύ σύντομα πρόκειται να τα παρατήσει όλα, για να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της.

Ωστόσο, όταν ο τελευταίος της δίνει τα… Λουμπουτέν στο χέρι, η Ελίζαμπεθ αναγκάζεται να ξεδιπλώσει τα θέλγητρά της προκειμένου να ξελογιάσει τον Σκοτ, έναν αφελή καινούργιο καθηγητή, ο οποίος πέρα από γοητευτικός είναι και… ματσωμένος, καθότι κληρονόμος μεγάλης οικογενειακής επιχείρησης.

Παίζουν: Κάμερον Ντίαζ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Τζέισον Σίγκαλ, Λούσι Παντς.

*Mega, Σάββατο 09/09 στις 00:00

«Into the Grizzly Maze» (2015) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Χακλ

Δράσης Περιπέτεια – Μία τεράστια γκρίζα αρκούδα αρχίζει να σπέρνει τον όλεθρο σε μια επαρχιακή πόλη της Αλάσκα.
Ο σερίφης κατευθύνεται στο δάσος για να βρει την οικολόγο σύζυγό του, αλλά αντ’ αυτού διασταυρώνεται με τον αποξενωμένο, πρώην κατάδικο αδελφό του.

Το πατρικό τους σπίτι θα είναι ο τόπος συνάντησης και το εφαλτήριό τους στο κυνήγι της αρκούδας.
Σύντομα η τεράστια αρκούδα-δολοφόνος θα τους παρασύρει στον δασώδη λαβύρινθο που κυνηγά και θα τους καταδιώξει αλύπητα.

Παίζουν: Τζέιμς Μάρσντεν, Τόμας Τζέιν, Πάιπερ Περαμπό, Σκοτ Γκλεν, Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Μιχαέλα Μακ Μάνους, Κέλι Κίρραν, Άνταμ Μπιτς

*Skai, Σάββατο 09/09 στις 00:45

«Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι» (2017) σκηνοθεσία Τζέιμς Φόλεϊ

Αισθηματική –Η Αναστάζια (Άνα) Στιλ (Ντακότα Τζόνσον) αποκαρδιωμένη από τα σκοτεινά μυστικά του πληγωμένου συναισθηματικά νεαρού επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι (Τζέιμι Ντόρναν), έχει διακόψει τη σχέση τους κι έχει ξεκινήσει μια καινούρια καριέρα σ’ έναν εκδοτικό οίκο, έχοντας να αντιμετωπίσει και την έντονη πολιορκία του προϊσταμένου της.

Όμως, ο πόθος της για τον Γκρέι κυριαρχεί ακόμα σε κάθε της σκέψη κι έτσι, όταν εκείνος προσπαθεί να δελεάσει την Άνα για να επιστρέψει στη ζωή του, προτείνοντάς της μια νέα συμφωνία, εκείνη δεν μπορεί να του αντισταθεί.

Γρήγορα αρχίζει να μαθαίνει για το οδυνηρό παρελθόν των προβληματικών, δυναμικών και απαιτητικών Πενήντα Αποχρώσεών, ενώ ο Γκρέι παλεύει με τους εσωτερικούς του δαίμονες…

Καθώς οι δύο τους προσπαθούν να οικοδομήσουν μία σχέση εμπιστοσύνης με σκοπό τη σταθερότητα, σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος του Κρίστιαν περιβάλουν το ζευγάρι και απειλούν να καταστρέψουν το κοινό τους μέλλον. Το ερώτημα είναι «Μπορεί τελικά η αγάπη να θριαμβεύσει και να αλλάξει έναν άνθρωπο;»

Παίζουν: Τζέιμι Ντόρναν, Ντακότα Τζόνσον, Κιμ Μπάσιντζερ, Χιού Ντάνσι, Μαξ Μαρτίνι, Τάιλερ Χέχλιν, Ρίτα Όρα.

*Ant1, Σάββατο 09/09 στις 01:00

«Η Τριλογία της Απόκλισης: Ανταρσία» (2015) σκηνοθεσία Ρόμπερτ Σουέντκε

Δράσης Περιπέτεια – Επικεφαλής πια της επανάστασης που απειλεί το αυστηρά δομημένο κοινωνικό σύστημα, η Τρις και ο Φορ, βρίσκονται στο στόχαστρο της, διψασμένης για εξουσία, Τζανίν. Καθώς ο στρατός της χτενίζει τα ερείπια της πόλης για να τους εντοπίσουν, η Τρις με τον Φορ διασχίζουν την πόλη ελπίζοντας να βρουν συμμάχους.

Παράλληλα, η Τρις προσπαθεί να αποκαλύψει το μυστικό, για το οποίο θυσιάστηκαν οι γονείς και οι φίλοι της, το μυστικό που εξηγεί γιατί η Τζανίν δεν θα πάψει ποτέ να την κυνηγά.

Αναζητώντας απεγνωσμένα έναν τρόπο για να μην προκαλέσει πόνο στους αγαπημένους της, η Τρις αντιμετωπίζει τους χειρότερους φόβους της σε μια σειρά σχεδόν αδύνατων προκλήσεων, καθώς επιδιώκει να ξεκλειδώσει την αλήθεια για το παρελθόν, και τελικά το μέλλον, του κόσμου της.

Παίζουν: Σέιλιν Γούντλι, Θίο Τζέιμς, Κέιτ Ουΐνσλετ, Οκτάβια Σπένσερ, Ναόμι Γουότς, Μάιλς Τέλερ, Ζόι Κράβιτς, Τζέι Κόρτνεϊ, Άνσελ Έλγκορτ, Ρέι Στίβενσον, Μάγκι Κιου, Μεκάι Φάιφερ, Ντάνιελ Ντάε Κιμ.

*Star, Σάββατο 09/09 στις 01:00

«Καλώς Ήρθατε στη Ζούγκλα» (2013) σκηνοθεσία Ρομπ Μέλτζερ

Δράσης Κομεντί Περιπέτεια – Μια εταιρική εκδρομή με στόχο τη σύσφιξη των συναδελφικών σχέσεων, αλλά και την ανάπτυξη της ηγετικής ικανότητας σε ένα τροπικό νησί, ξεφεύγει από κάθε έλεγχο όταν οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε δυο αντίπαλα στρατόπεδα.

Ο Κρις είναι ένας υπάλληλος, τόσο αδύναμος που δεν έχει τα κότσια να τα βάλει με τον νταή του γραφείου, τον Φιλ, που του κλέβει όλες τις ιδέες. Δεν έχει ούτε το θάρρος να ζητήσει ραντεβού από τη Λίζα, την προϊσταμένη που του αρέσει.

Όταν όμως ένα σεμινάριο για άγρια διαβίωση πάει τελείως στραβά, κι ο πρώην πεζοναύτης και υπεύθυνος, Στορμ Ρόθτσαϊλντ, τραυματίζεται από ένα πούμα, ο Κρις και οι συνάδελφοι του βρίσκονται απομονωμένοι σε ένα τροπικό νησί, χωρίς φανερή ελπίδα να διασωθούν.

Κι ενώ κάποιος πρέπει να αναλάβει την αρχηγία της ομάδας, ο Φιλ αυτοανακηρύσσεται «θεός». Όμως, ο Κρις έχει παρελθόν στους προσκόπους, κι αν μπορούσε να ξεπεράσει τη δειλία του, θα ήταν ο ιδανικός ηγέτης.

Παίζουν: Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Άνταμ Μπρόντι, Ρομπ Χιούμπελ.

*Skai, Σάββατο 09/09 στις 02:30