Σε μια μεγάλη συγκέντρωση μετατράπηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ”

Με μία δυναμική συγκέντρωση στην καρδιά του Δήμου Καστοριάς, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Ανεξάρτητου Συνδυασμού “ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ”, με πολυπληθή συμμετοχή κατοίκων της δημοτικής  ενότητας και παρουσία των υποψηφίων του συνδυασμού, που γέμισαν ασφυκτικά τον πεζόδρομο, δίνοντας μήνυμα ενότητας και προοπτικής για μια νέα αρχή στο Δήμο Καστοριάς.

Σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Γρηγοριάδης δήλωσε στην ομιλία του, ότι ο ανεξάρτητος συνδυασμός “ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ” δημιουργήθηκε με στόχο την ανιδιοτελή προσφορά στο τόπο μας.

Θα αγωνιστούμε για ένα σύγχρονο, καινοτόμο, ανοικτό και ανθρώπινο Δήμο Καστοριάς. Έναν ελκυστικό Δήμο που να αναδεικνύει το επιστημονικό, επιχειρηματικό, πολιτισμικό, αθλητικό, εργατικό δυναμικό του, να το υποστηρίζει και να του εξασφαλίζει συνθήκες, ανάπτυξης και προκοπής.

Επίσης μίλησε με θερμά λόγια για τα μέλη του συνδυασμού του. “Είμαι περήφανος, γιατί την προσπάθεια αυτή τη στελεχώνει μια πολύ άξια ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Άνθρωποι με απίστευτη γνώση και βιογραφικά, αλλά κυρίως με μεγάλη θέληση και αγάπη για την πόλη, γιατί αυτό είναι που μετράει. Έχουμε δημιουργήσει ένα κράμα εμπειρίας και νέων, ένα κράμα ανθρώπων με γνώση και ανθρώπων που έχουν φοβερή θέληση να προσφέρουν στην πόλη τους”

φωτογραφίες:

Δείτε το video με την ομιλία του Γ. Γρηγοριάδη: