Προσκλητήριο προς όλους να ενώσουν δυνάμεις και να τον εμπιστευτούν για να διαμορφωθεί” η Δυτική Μακεδονία που ονειρευόμαστε” έστειλε απόψε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του, που βρίσκεται στην οδό Γράμμου 73.

Κατά την ομιλία του ο κ. Αμανατίδης παρουσία κόσμου, υποψηφίων συμβούλων, φίλων και υποστηρικτών του συνδυασμού του “Συμμαχία για την Ανάπτυξη”, τόνισε ότι, η μεγάλη εμπιστοσύνη που μου δείχνετε και το αίτημα εκατοντάδων συμπολιτών από όλο το πολιτικό και γεωγραφικό φάσμα του τόπου μας, με ώθησαν να αποδεχθώ τη δημιουργία ενός αυτοδιοικητικού σχήματος.

Μαζί μου μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα συμπορεύθηκαν αξιόλογοι άνθρωποι με κίνητρο την αγάπη, την αγωνία και την ανάγκη προσφοράς για τον τόπο μας. Μας ενώνει η αξία που πρέπει να δώσουμε στο τόπο μας, η αξία που πρέπει να δώσουμε στην περιουσία κάθε πολίτη, η αξία στη χρησιμότητα και στην αποτελεσματικότητα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας. Επιβάλλεται να έχουμε το βλέμμα μας, μόνο Μπροστά, για τους πολίτες που ζουν, εργάζονται και επενδύουν στην Δυτική Μακεδονία.

Φωτογραφίες:

Δείτε το video της ομιλίας του Γιώργου Αμανατίδη: