Άργος Ορεστικό – Γυναίκα κατέρρευσε κοντά στο πανηγύρι

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου 2023, περίπου στις 09.00 μ.μ., όταν μια γυναίκα κατέρρευσε, χάνοντας εντελώς τις αισθήσεις της σε σημείο κοντά στην κάτω είσοδο της εμποροπανήγυρης του Άργους Ορεστικού. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από περαστικούς οι οποίοι έσπευσαν αμέσως να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό συνέβη επί της οδού Γιαγκοπούλου, λίγο πιο πάνω από παρακείμενο πρακτορείο ΟΠΑΠ και κοντά προς της είσοδο της εμποροπανήγυρης. Η άτυχη γυναίκα, αφού κατέρρευσε, δέχτηκε άμεσα προσπάθειες ανάνηψης από περαστικούς που αντιλήφθηκαν το περιστατικό, με την μέθοδο της ΚΑΡΠΑ ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσαν την αστυνομία και ενημερώθηκε και το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να συνεχίζουν επί ώρα τις προσπάθειες ανάνηψης, ενώ η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ditikostipos, η γυναίκα ηλικίας περίπου 65 με 70 ετών αφού παραλήφθηκε από το ασθενοφόρο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού, δυστυχώς χωρίς να έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της, παρά τις έντονες και παρατεταμένες προσπάθειες ανάνηψης.

ditikostipos