Η Οικονομολόγος Θεανώ Κατσογιάννη υποψήφια δημοτική σύμβουλος – Τι με ώθησε να κατέβω στις αυτοδιοικητικές

Αγαπητοί μου συμπολίτες, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη 2023 για τον Δήμο Καστοριάς, καθώς αποδέχτηκα με μεγάλη μου χαρά και τιμή την πρόσκληση του Υποψήφιου Δημάρχου Καστοριάς κ. ΑΚΗ ΤΣΟΥΚΑ και του συνδυασμού του «ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ».

Όταν ένας υποψήφιος Δήμαρχος μιλάει για την επιτακτική ανάγκη αλλαγής, έχοντας καινοτόμες ιδέες, φιλοδοξίες και οραματισμούς για την πόλη του, αυτό δεν θα μπορούσε να έχει αντίκρισμα χωρίς την συμβολή των νέων.

Είμαι οικονομολόγος του Α.Π.Θ και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην «Διοίκηση και Πληροφορική».

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου ξαναγύρισα στην Καστοριά με σκοπό να μείνω και να δραστηριοποιηθώ εδώ, όπου εργάζομαι, παντρεύτηκα και μεγαλώνω τα παιδιά μου.

Η πόλη μας θεωρείται η ομορφότερη πόλη της Ελλάδας, όμως δυστυχώς τα προβλήματα του τόπου μας είναι πολλά και μεγάλα. Το μεγαλύτερο εξ’ αυτών είναι η έλλειψη ευκαιριών εργασίας που έχει ωθήσει πολλούς συνδημότες μου στην εσωτερική ή εξωτερική  οικονομική μετανάστευση.

Αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που συνέβαλλε στην απόφασή μου να δραστηριοποιηθώ με τα κοινά και μάλιστα μέσα από τον συνδυασμό «ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ».

Με Όραμα, με Σχέδιο, με Επιμονή, με Υπερβάσεις, με Συνεργασίες «Αφήνουμε το χτες, Κτίζουμε το σήμερα, Επενδύουμε στο αύριο» για να πάμε όλοι «ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ».

Όπως ανέφερε στις προγραμματικές δηλώσεις του συνδυασμού μας, ο Υποψήφιος Δήμαρχός μας, δεσμεύομαι απέναντί σας κι εγώ, ότι θα συμβάλλω τα μέγιστα ώστε να δημιουργήσουμε τον δήμο στον οποίο θα αξίζει να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

Με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια θα υπηρετήσω τον δήμο μας.

Ζητώ την ψήφο σας για να συμβάλλω σε αυτήν την προσπάθεια.

Θεανώ Κατσογιάννη
Οικονομολόγος, Msc