Αποτελέσματα αγωνιστικής δραστηριότητας των τμημάτων του Α.Σ.Καστοριάς

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Α΄

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α΄ – Α.Κ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ  57-61

Την Κυριακή το πρωί ξεκίνησε το Παιδικό πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. και για το Α΄ τμήμα των παίδων του Α.Σ. Καστοριάς.

Η ομάδα μας αντιμετώπισε την Α.Κ. Φλώρινας στο κλειστό γυμναστήριο Μεσοποταμίας.

Σ’ ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ και πλούσιο θέαμα, νικήτρια ήταν η ομάδα της Φλώρινας, με σκορ 57-61.

Α.Σ. Καστοριάς Α΄ (Καραταγλίδης): Αντωνιάδης Αν., Κωνσταντίνου Ηλ. 4, Εφραιμίδης Μ. 18, Καραβατάκης Κ. 2, Στεφάνου Β. 8, Τσάκας Χ., Μαυροδήμος Αγγ., Κωνσταντίνου Γ. 18, Γκόσδας Δ. και Ζήλας Δ. 7.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Β΄

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Β΄ – ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 70-27

Το μεσημέρι της Κυριακής 1 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το 2ο παιχνίδι για την ομάδα παίδων Β’ του Α.Σ. Καστοριάς στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας, όπου υποδέχτηκε την ομάδα παίδων του Αίαντα  Αμυνταίου.

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι οι αθλητές της ομάδας μας μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν την νίκη, κάτι που κατάφεραν παίζοντας ωραίο μπάσκετ! Ο προπονητής είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά της αποστολής δίνοντάς τα έτσι ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση.  Αξίζει να αναφερθεί ότι την ομάδα παίδων Β’ πλαισιώνουν παιδιά και από το προπαιδικό που τους δίνεται με τον τρόπο αυτό η δυνατότητα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Α.Σ. Καστοριάς Β΄ (Τερσενίδης): Λέκκος Αθ., Κώτσης Αθ., Κωνσταντινίδης Ζ., Μπιτσόλης Π., Παλιούρης Κ.,  Πιπερόπουλος Παν., Ντόντης Αν., Τάσιος Π., Μαυρουδής Ιωαν., Αντωνάκης Χ., Καραλής Π. και Αναστασιάδης Π.

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής μας ομάδας Α.Σ. Καστοριάς-άροσις, ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος National League 2 με καθημερινές προπονήσεις αλλά και φιλικά παιχνίδια.

Η ομάδα μας φιλοξένησε το περασμένο Σάββατο την ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών, δίνοντας ένα ακόμα φιλικό στα πλαίσια προετοιμασίας του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, που ξεκινά στις 22 Οκτωβρίου 2023.