Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καστοριάς, εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο του συνταξιούχου δασκάλου, πρώην Σχολικού Συμβούλου Καστοριάς, Δημήτριου Ζήση.
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια και τους οικείους του και τους ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη!!!
Στη μνήμη του, αντί στεφάνου, θα κατατεθεί χρηματικό ποσό (50€) στην Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Ν. Καστοριάς.
Για το ΔΣ του Συλλόγου
Η Πρόεδρος
Κώστα Θάλεια
Η Γεν. Γραμματέας
Καλαμπούρη Ελένη
















![Ο Γιώργος και η Σοφία από την Καστοριά στο “The Wall” – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/vd_011225-100x70.jpg)

![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)

