Τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού “ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ” καθώς και τους 282 υποψηφίους του ψηφοδελτίου του, παρουσίασε  ο υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς Γρηγόρης Γρηγοριάδης, στην Πλατεία Αδελφών Εμμανουήλ (Ντολτσό).

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Γρηγοριάδης δήλωσε στην ομιλία του, ότι ο ανεξάρτητος συνδυασμός “ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ” δημιουργήθηκε με στόχο την ανιδιοτελή προσφορά στο τόπο μας.

Όλοι και όλες στην παράταξή μας θέλουμε να παραμείνουμε δημιουργικοί, με χαμόγελα και πίστη και θέλουμε να εργαζόμαστε στον ευλογημένο μας τόπο, επενδύοντας στον άνθρωπο και κυρίως στη νέα γενιά. Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε σκληρά και να παραδώσουμε σε λίγα χρόνια έναν καλύτερο Δήμο, πιο δίκαιο, πιο αποτελεσματικό, με μεγάλη συνδρομή στην ευημερία των Καστοριανών, όσες δυσκολίες κι αν συναντήσουμε. 

Ευχαρίστησε θερμά τις υποψήφιες και τους υποψήφιους του συνδυασμού, που τον εμπιστευθήκαν και δεχθήκαν να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο.

Είναι ένα ψηφοδέλτιο πολυποίκιλο και πολυσυλλεκτικό, συνθέτοντας διαφορετικές ιδέες και απόψεις. Όλοι μαζί ενωθήκαμε για ένα κοινό σκοπό, ένα κοινό καλό, το συμφέρον του τόπου μας. Ικανά άτομα, με όρεξη, διάθεση και ανιδιοτελή προσφορά για τον τόπο μας, με γνώσεις, πτυχία, ανεπτυγμένες δεξιότητες, διαφορετικά επαγγέλματα καθώς και διαφορετικές ηλικιακές ομάδες. Όλες οι δυνάμεις συνενώνονται, με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου, καλύπτοντας ανάγκες, λύνοντας βήμα-βήμα τα προβλήματα για το παρόν και το μέλλον της πόλης και των χωριών μας.

Φωτογραφίες:


Δείτε το video της εκδήλωσης [ΕΔΩ]