Ο Γιώργος Ποστεκίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος – [βιογραφικό]

Ονομάζομαι  Ποστεκίδης Γεώργιος και αυτό είναι το βιογραφικό μου.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πανέμορφη Καστοριά, στην περιοχή Νταηλάκη.

Από ηλικία 4 χρονών μαθαίνω ξένες γλώσσες. Γνωρίζω καλά την γαλλική γλώσσα και άριστα τα Αγγλικά.

Σαν άνθρωπος μου αρέσει να δοκιμάζω και να μαθαίνω. Είμαι κάτοχος αδειών οδήγησης αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας αλλά και ταχύπλοου σκάφους.

Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την κιθάρα, έχω υπάρξει αθλητής σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ καθώς και διαθέτω μαύρη ζώνη στο TAEKWONDO.

Όλοι γνωρίζετε πως η Καστοριά ήταν η πόλη της γούνας. Έτσι και εγώ, από μικρή ηλικία τα καλοκαίρια ακολουθούσα τον πατέρα μου στο γουναράδικο για να βοηθήσω.

Σε ηλικία 18 ετών έφυγα για πρώτη φορά από την Καστοριά για να φοιτήσω στην Χίο στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου έπειτα από την επιτυχία μου στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Μόλις 3,5 χρόνια μετά έφυγα από το νησί με προορισμό την Θεσσαλονίκη όπου εργάστηκα ως πρακτική εργασία στην τράπεζα Eurobank. Εκεί εκπαιδεύτηκα πάνω σε ψηφιακά προγράμματα της τράπεζας και η ιδιότητα μου ήταν “Digital Expert”.

Στα 4 χρόνια ακριβώς κατάφερα να τελειώσω την σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Χίο, και επέστρεψα 6 μήνες μετά για να ορκιστώ ως οικονομολόγος και να παραλάβω το πτυχίο μου.

Σαν πρώτη εργασία στην Θεσσαλονίκη ως τελειόφοιτος υπήρξα σύμβουλος ηλεκτρικής ενέργειας, όπου για 4 μήνες μοίραζα προσφορές πόρτα-πόρτα για οικονομικότερο ρεύμα. Όλοι από κάπου ξεκινάμε.

Ολοκλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία και απολύθηκα ως Δεκανέας πεζικού.

Έπειτα ξεκίνησα να εργάζομαι ως μεσίτης ακινήτων στο Cityplus Real Estate όπου εργάστηκα για 2 έτη, ενώ ταυτόχρονα, για 2 συνεχής χρονιές οργάνωσα και συμμετείχα στο Hong Kong International Furs Fair (Διεθνής έκθεση γούνας στο Χονγκ Κονγκ) με την εταιρία του πατέρα μου.

Παρακολούθησα διαδικτυακά και πιστοποιήθηκα στην “Εισαγωγή στα ψηφιακά νομίσματα” στο πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (University of Nicosia).

Ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ (University of Manchester) μέσα σε περίοδο ενός έτους και ειδικεύτηκα στην Διαχείριση Ακινήτων (Real Estate Asset Management).

Τα τελευταία 2 χρόνια δραστηριοποιούμαι ως επιχειρηματίας και διαχειρίζομαι παραθαλάσσια ακίνητα στην Χαλκιδική, ενώ για ένα διάστημα 5 περίπου μηνών εργαζόμουν ταυτόχρονα και ως ιδιωτικός υπάλληλος στην Αθήνα, στην πολυεθνική εταιρία Hypoges/Alsvit σαν εκτιμητής ακινήτων.

Τώρα, θέλω να επιστρέψω στην γενέτειρα μου και να προσφέρω ανιδιοτελώς σε αυτήν όπως προσέφερε και αυτή σε εμένα μια αξέχαστη παιδική ηλικία.