Τροχαίο στο Άργος Ορεστικό – Σοβαρά τραυματισμένη η οδηγός

Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό της οδηγού ενός ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου 2023, στον δρόμο Άργους Ορεστικού προς Λαχανόκηπους, στην περιοχή Γκαλεσαβο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ditikostipos, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες η οδηγός του αυτοκινήτου που είχε κατεύθυνση από τους Λαχανόκηπους προς το Άργος Ορεστικό, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να εκτραπεί και να καταλήξει σε παρακείμενο χωράφι όπου και συγκρούστηκε σε τσιμεντένιο στηθαίο. Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης η οδηγός εκσφενδονίστηκε από το όχημα και κατέληξε σε διπλανό χωράφι, περίπου 20 μέτρα από το ΙΧ.

Ευτυχώς σε κοντινό σημείο βρισκόταν εκείνη την ώρα πολίτες που είδαν τι έχει συμβεί και έτρεξαν να ενημερώσουν τις αρχές αλλά και να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη οδηγό.

Την ίδια στιγμή πάντα σύμφωνα με πληροφορίες που μας μεταφέρουν, η οδηγός του οχήματος ηλικίας περίπου 60 ετών, τραυματίστηκε βαρύτατα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, διαφεύγει τον κίνδυνο.

Τις έρευνες για τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος έχει αναλάβει το τοπικό αστυνομικό τμήμα Άργους Ορεστικού, του οποίου οι άντρες βρέθηκαν από το πρώτο κιόλας λεπτό στο σημείο του συμβάντος.