Καστοριά – Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην είσοδο της πόλης

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης 24 Οκτωβρίου 2023, περίπου στις 08:30 π.μ., στην είσοδο της πόλης της Καστοριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται o ditikostipos, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με ογκώδης όχημα τύπου απορριμματοφόρου στην είσοδο της πόλης της Καστοριάς, λίγο πριν το ΔΗΝΑΚ.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ΙΧ που είχε κατεύθυνση την είσοδο της Καστοριάς υπό συνθήκες που ερευνώνται από την τροχαία Καστοριάς, συγκρούστηκε με φορτηγό – απορριμματοφόρο που είχε κατεύθυνση την έξοδο της πόλης. Ευτυχώς από το τροχαίο δεν τραυματίστηκε κανείς από τους επιβαίνοντες σοβαρά, αλλά δημιουργήθηκαν σοβαρές ζημιές κύριος στο ΙΧ επιβατικό.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς για να καθαρίσει το οδόστρωμα από λάδια που χύθηκαν από το τροχαίο, αλλά και μεγάλη δύναμη της αστυνομίας Καστοριάς η οποία ερευνά τα αίτια του τροχαίου και διευκολύνει την κίνηση των οδηγών στο σημείο.

φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος: