7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Το σινεμά έρχεται στο σπίτι σου. Δες τις ταινίες που παίζονται απόψε στην τηλεόραση.

«UglyDolls: Τα Ασχημογλυκούλια» (2019) σκηνοθεσία Κέλι Ασμπουρι

Animation – Πολύ καιρό πριν, οι κούκλες δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν ζεστασιά και αγάπη στα παιδιά. Από που όμως προέρχονται οι κούκλες; Κάπου ανάμεσα στο τέλος της γραμμής συναρμολόγησης και το ράφι των παιχνιδιών στα καταστήματα υπάρχει μια μαγευτική γη όπου ζουν όλες οι κούκλες.

Όμως, μέχρι σήμερα καμία από όσες φτάνουν στα παιδιά δεν προέρχεται από την Ασχημούπολη, το μέρος όπου ζουν όλες οι αταίριαστες, παρατημένες και ατελείς κούκλες. Ανάμεσα τους οι: Οξ, Μόξι, Γουέιτζ, Μπάμπο, Παγερίδας, και Τυχερίδας.

Όλες τους είναι ευχάριστα αδαείς για τις ιδιαιτερότητές τους και έχουν μια ευτυχή άγνοια για κάθε ζωή έξω από την πόλη τους, που είναι γεμάτη κέφι, τεράστιες γιορτές και ακόμα

*Open, Παρασκευή 17/11, στις 21:00

«Ο Βασιλιάς των λιονταριών» (1994) σκηνοθεσία Ρότζερ Άλες, Ρομπ Μίνκοφ

Animation – Ο Σίμπα, ένα μικρό λιοντάρι γεμάτο θάρρος και δίψα για ζωή, προορίζεται να γίνει ο μελλοντικός βασιλιάς της ζούγκλας μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του. Όμως, ο φθονερός θείος του, ο Σκαρ, που επιβουλεύεται το θρόνο, έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του. Αφού αρχίσει να χειραγωγεί τον μικρό Σίμπα, πείθοντάς τον ότι ευθύνεται για το θάνατο του πατέρα του, σύντομα το μικρό λιοντάρι θα οδηγηθεί απεγνωσμένο στην αυτοεξορία. Η προσωπική του περιπέτεια θα αποκτήσει άλλο νόημα, όταν στη ζωή του μπουν δύο απρόβλεπτα πλάσματα, ο Τιμόν και ο Πούμπα, που ζουν σύμφωνα με το μότο «Hakuna Matata» (καμιά ανησυχία).

Φωνές: Ζαχαρίας Ρόχας, Αλεξάνδρα Παυλίδου, Αλέξης Σταυράκης, Κώστας Καστανάς, Ντάνος Λυγίζος.

*Alpha Παρασκευή 17/11, στις 21:45

«Fast & Furious: Hobbs & Shaw» (2019) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λιτς

Δράσης – Από τότε που ο Χομπς (Τζόνσον), πιστός πράκτορας της Διπλωματικής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Αμερικής, και ο παράνομος Σο (Στέιθαμ), πρώην επίλεκτο μέλος του Βρετανικού Στρατού, ήρθαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά το 2015 στο Fast & Furious 7, δεν έχουν σταματήσει οι συγκρούσεις μεταξύ τους, τα χτυπήματα και ένας αγώνας για την επικράτηση του πιο δυνατού.

Αλλά όταν ο κυβερνο-τροποποιημένος αναρχικός Μπρίξτον (Ίντρις Έλμπα) απειλεί τη συνέχιση της ανθρωπότητας, αυτοί οι δύο ορκωτοί εχθροί θα πρέπει να συνεργαστούν για να κερδίσουν τον μοναδικό τύπο που μπορεί να είναι πιο κακός και από τους δυο τους.

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Τζέισον Στέιθαμ, Ίντρις Έλμπα, Βανέσα Κίρμπι, Έλεν Μίρεν.

*Ant1, Παρασκευή 17/11, στις 22:30

«Thor: Ragnarok» (2017) σκηνοθεσία Τάικα Γουαϊτίτι

Δράσης Περιπέτεια Φαντασίας  – Στο Thor: Ragnarok των Marvel Studios, δύο χρόνια μετά τη μάχη της Σοκόβια ο Thor είναι φυλακισμένος στην άλλη άκρη του σύμπαντος χωρίς το τρομερό του σφυρί.

Όταν όμως η προφητεία για την έλευση του Ragnarok, που προβλέπει την καταστροφή του πλανήτη Άσγκαρντ από την εκδικητική υπερδύναμη της αδίστακτης Hela, αρχίζει να επαληθεύεται, ο Thor πρέπει να επιστρέψει στον πλανήτη άμεσα. Πρώτα όμως θα πρέπει να βγει νικητής από μια θανάσιμη μονομαχία ενάντια στον πρώην σύμμαχό του και επίσης Εκδικητή, τον απίθανο Hulk.

Παίζουν: Κρις Χέμσγουορθ, Τομ Χίντλστον, Κέιτ Μπλάνσετ, Ιντρις Ελμπα, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Τέσα Τόμσον, Καρλ Ούρμπαν, Μαρκ Ράφαλο, Αντονι Χόπκινς.

*Alpha, Παρασκευή 17/11, στις 23:30

«Πινόκιο» (2019) σε σκηνοθεσία Ματέο Γκαρόν

Φαντασίας – Ο Πινόκιο, μια μαριονέτα, αρχίζει να μιλάει και να συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος. Ο δημιουργός του, ο Τζεπέτο, τον έχει σαν γιο του.

Όταν ο Πινόκιο περιπλανηθεί και χάσει το δρόμο του, θα του τύχουν έναν σωρό μπελάδες.

Στο ταξίδι της αναζήτησης του εαυτού του θα έχει για μοναδικό του σύμμαχο μια νεράιδα. Η επιθυμία του Πινόκιο, όμως, να μοιάσει στα υπόλοιπα αγόρια παραμένει.

Παίζουν: Ρομπέρτο Μπενίνι, Φεντερίκο Ιελάπι, Ρόκο Παπαλέο, Μάσιμο Κετσερίνι, Μαρίν Βακτ.

*Open, Παρασκευή 17/11, στις 00:00

«Σχισμένο Παραπέτασμα» (1966) σκηνοθεσία Άλφρεντ Χιτσκοκ

Δράσης Μυστηρίου Τρόμου – Ένας πυρηνικός επιστήμονας προκειμένου να εξασφαλίσει έναν μαθηματικό τύπο από κάποιον καθηγητή στη Λειψία, προσποιείται ότι προδίδει τις ΗΠΑ και καταφεύγει στο Ανατολικό Βερολίνο. Μαζί του έρχεται και η μνηστή και βοηθός του.

Η περιπέτεια στην οποία εμπλέκονται και οι δύο τους τους οδηγεί σε μια παροδική κρίση και στον φόνο, του σωματοφύλακά του, ο οποίος καταλαβαίνει την αλήθεια. Τελικά αποσπούν την πληροφορία που θέλουν και ύστερα από μία συναρπαστική καταδίωξη διαφεύγουν από την χώρα.

Παίζουν: Πωλ Νιούμαν, Τζούλι Άντριους, Λίλα Κέντροβα, Γκύντερ Στρακ, Γκιζέλα Φίσερ.

*Alpha Παρασκευή 17/11, στις 02:15

«Ψύχωση» (2009) σκηνοθεσία Στιβ Σιλ

Δραματική Ρομαντική Τρόμου – Όταν ο επιτυχημένος οικονομικός αναλυτής Ντέρεκ Τσαρλς(Ίντρις Έλμπα) μετακομίζει στο καινούριο του σπίτι στο Λος Άντζελες μαζί με τη γυναίκα του Σάρον (Μπιγιονσέ) και τον γιο του, όλα τα όνειρά του μοιάζουν να έχουν πραγματοποιηθεί.

Σύντομα όμως η τακτοποιημένη ζωή του Ντέρεκ ανατρέπεται, όταν μια καινούρια νεαρή υπάλληλος η Λίζα ( Άλι Λάρτερ), προσλαμβάνεται στην εταιρεία του. Η Λίζα τον ερωτεύεται αρρωστημένα. Μετά από μια στενή επαφή με τον Ντέρεκ σε ένα εταιρικό πάρτι, η Λίζα χάνει κάθε έλεγχο και βάζει την καριέρα του αλλά και το γάμο του σε κίνδυνο.

Η Σάρον, όμως, θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά της.

Παίζουν: Ίντρις Έλμπα, Μπιγιονσέ, Τζέρι Ο Κόνελ, Άλι Λάρτερ, Κριστίν Λάτι.

*Mega, Παρασκευή 17/11, στις 02:20