Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, φωτιά σε νταλικα που μετέφερε αυτοκίνητα κι η οποία κινούνταν στο ρεύμα Κοζάνη Βέροια εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου, λίγο μετά τις 2:15, στην Εγνατία οδό, περίπου 3 χλμ πριν τα διόδια Πολυμύλου, στο ύψος του χωριού Λεβέντη.
Μέχρι και αυτή την ώρα 8:15 το πρωί, μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά των αυτοκινήτων που μετέφερε η νταλίκα, γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από τον κόμβο των Κοιλων στην Παλαιά Εθνική οδό Κοζάνης Βέροιας μέσω Δρεπάνου, ενώ κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στο ρεύμα της Εγνατίας οδού από Βέροια προς Κοζάνη,
Δείτε το video:
kozan

















![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

