Ισοπεδώθηκε σπίτι μετά από έκρηξη στα Τρίκαλα – Τραυματίστηκε σοβαρά ένας ηλικιωμένος

Σοβαρά τραυματισμένος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων ένας ηλικιωμένος μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στο σπίτι του.

Η έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής πιθανολογείται ότι προκλήθηκε από διαρροή υγραερίου. Ο 87χρονος ιδιοκτήτης διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα και εγκαύματα.

Σοβαρά τραυματισμένος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων ένας ηλικιωμένος μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στο σπίτι του.

Η έκρηξη έγινε το πρωί της Κυριακής στην Περδικορράχη Τρικάλων και πιθανολογείται ότι προκλήθηκε από διαρροή υγραερίου, ενώ οι γείτονες, που άκουσαν τον εκκωφαντικό θόρυβο βγήκαν να δουν τι συνέβη και αντίκρισαν το σπίτι κατεδαφισμένο, ενώ στα συντρίμμια είχε εγκλωβιστεί ο 87χρονος ιδιοκτήτης, ο οποίος σύμφωνα με το Trikalanews.gr διέμενε μόνος του.

Άμεσα κλήθηκε βοήθεια και στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής, με 8 άνδρες καθώς και τον Διοικητή, Αντιπύραρχο Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του ηλικιωμένου, ο οποιός παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος και με εγκαύματα.

Στο σημείο μετέβη και η Αστυνομία, καθώς και ο ΔΕΔΔΗΕ για τις απαραίτητες ενέργειες.