7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει επτά ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Τα Αστέρια δεν Πεθαίνουν στο Λίβερπουλ» (2017) σε σκηνοθεσία Πολ Μακ Γκίγκαν

Δραματική Ρομαντική – Το δυνατό ειδύλλιο ανάμεσα στη θρυλική femme fatale και τον νεαρό εραστή της μετατρέπεται σύντομα σε μια βαθιά σχέση, με τον Τέρνερ να γίνεται το μοναδικό άτομο στο οποίο εκείνη βρίσκει παρηγοριά και δύναμη κατά τις τραγικές τελευταίες στιγμές της.

Παίζουν: Ανέτ Μπένινγκ, Τζέιμι Μπελ, Τζούλι Ουόλτερς, Κένεθ Κράνχαμ, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Στίβεν Γκράχαμ

*Open, Τετάρτη 22/11 στις 21:00

«Η Γειτονιά των Ανθρώπων» (2017) σκηνοθεσία Τζόνας Καρμπινιάνο

Αστυνομική Δραματική – Ο Πίο Αμάτο ζει σε μια μικρή κοινότητα Ρομά, μέλος μιας 15μελούς οικογένειας, στην ηλιόλουστη Καλαβρία, ανυπομονώντας να μεγαλώσει.
Στα 14 του, πίνει, καπνίζει και είναι από τους λίγους που μπορούν εύκολα να κινούνται ανάμεσα στις διάφορες φατρίες της περιοχής – τους Ιταλούς ντόπιους, τους Αφρικανούς και τους Ρομά.

Ο Πίο λαχταρά την αθωότητα της παιδικής ηλικίας αλλά ακολουθώντας παντού τον μεγάλο του αδερφό Κόσιμο, παρασύρεται στον κόσμο του μικροεγκλήματος και λαμβάνει τις απαραίτητες δεξιότητες για τη ζωή στους δρόμους της πατρίδας τους.

Όταν ο Κόσιμο θα εξαφανιστεί και τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν στραβά, ο Πίο πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί.

Σύντομα όμως, έρχεται αντιμέτωπος με μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση, όπου θα κριθεί αν είναι πραγματικά έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες που αναλογούν σε ενήλικο.

Παίζουν: Πίο Αμάτο, Γιολάντα Αμάτο, Κούντους Σειόν, Νταμιάνο Αμάτο, Πατρίσια Αμάτο, Σουζάνα Αμάτο, Πασκάλ Αλαμπί.

*ΕΡΤ2, Τετάρτη 22/11 στις 22:00

«Thor: Ragnarok» (2017) σκηνοθεσία Τάικα Γουαϊτίτι

Δράσης Περιπέτεια Φαντασίας  – Στο Thor: Ragnarok των Marvel Studios, δύο χρόνια μετά τη μάχη της Σοκόβια ο Thor είναι φυλακισμένος στην άλλη άκρη του σύμπαντος χωρίς το τρομερό του σφυρί.

Όταν όμως η προφητεία για την έλευση του Ragnarok, που προβλέπει την καταστροφή του πλανήτη Άσγκαρντ από την εκδικητική υπερδύναμη της αδίστακτης Hela, αρχίζει να επαληθεύεται, ο Thor πρέπει να επιστρέψει στον πλανήτη άμεσα. Πρώτα όμως θα πρέπει να βγει νικητής από μια θανάσιμη μονομαχία ενάντια στον πρώην σύμμαχό του και επίσης Εκδικητή, τον απίθανο Hulk.

Παίζουν: Κρις Χέμσγουορθ, Τομ Χίντλστον, Κέιτ Μπλάνσετ, Ιντρις Ελμπα, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Τέσα Τόμσον, Καρλ Ούρμπαν, Μαρκ Ράφαλο, Αντονι Χόπκινς.

*Alpha, Τετάρτη 22/11 στις 00:15

«Το Κορίτσι του Τρένου» (2016) σκηνοθεσία Τέιτ Τέιλορ

Ψυχολογικό θρίλερ – Κάθε μέρα, στο τρένο καθοδόν για τη δουλειά της, η Ρέιτσελ περνά δίπλα από το παλιό της σπίτι, στο οποίο τώρα ζει ο πρώην άντρας της με τη νέα του σύζυγο. Βλέπει επίσης το σπίτι ενός άλλου παντρεμένου ζευγαριού, λίγα τετράγωνα παρακάτω, και αρχίζει να φαντάζεται την ιδανική, ευτυχισμένη τους ζωή. Μια μέρα, περνώντας με το τρένο μπροστά από το σπίτι τους, η Ρέιτσελ θα δει κάτι που αλλάζει όλα όσα πίστευε για το άγνωστο αυτό ζευγάρι. Όταν η γυναίκα εξαφανιστεί, η Ρέιτσελ θα αρχίσει να πιστεύει ότι ίσως σχετίζεται με την εξαφάνισή της με κάποιο τρόπο… 

Παίζουν: Έμιλι Μπλαντ, Χέιλι Μπένετ, Τζάστιν Θέροου, Λουκ Έβανς, Λίζα Κούντρο.

*Open, Τετάρτη 22/11 στις 00:30

«Άφθαρτος» (2000) σκηνοθεσία Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Δραματική Μυστηρίου – Η ταινία πραγματεύεται μία ιστορία μεταφυσικού στοχασμού, με τον Mπρους Γουίλις στο ρόλο ενός συνηθισμένου κατά τα άλλα οικογενειάρχη, φύλακα στο επάγγελμα, ο οποίος αφού επιβιώνει ως εκ θαύματος από ένα πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, πείθεται από έναν αινιγματικό συλλέκτη κόμικς ότι διαθέτει υπεράνθρωπες δυνάμεις.

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Ρόμπιν Ράιτ, Σπένσερ Τριτ Κλαρκ, Ημον Γουόκερ, Λέσλι Στέφανσον, Μιχαέλια Κάρολ, Ελίζαμπεθ Λόρενς. Λώρα Ρήγκαν, Μάικλ Κέλι

*Skai, Τετάρτη 22/11 στις 00:40

«Η Υπόσχεση» (2001) σε σκηνοθεσία Σον Πεν

Δραματική Μυστηρίου – Λίγες μέρες πριν αποσυρθεί από το Σώμα, ο Τζέρι αναλαμβάνει μια υπόθεση δολοφονίας. Ένας 8χρονο κορίτσι δολοφονείται και ο Τζέρι υπόσχεται στη μητέρα του ότι θα βρει τον δολοφόνο.

Σύντομα η αστυνομία συλλαμβάνει έναν άντρα, για τον οποίο ο Τζέρι δεν πιστεύει ότι είναι ο ένοχος.

Ως απλός πολίτης πια, θα συνεχίσει την έρευνα, ανακαλύπτοντας ότι η δολοφονία του κοριτσιού, είναι το τρίτο περιστατικό στην περιοχή, με πολλές ομοιότητες.

Οι μοναχικές έρευνες του Τζέρι θα τον οδηγήσουν σε μονοπάτια που δεν το περίμενε, αλλά και πάλι νιώθει ότι κάτι του ξεφεύγει, το οποίο μπορεί να αποδειχτεί μοιραίο.

Παίζουν: Τζακ Νίκολσον, Ρόμπιν Ράιτ, Μπενίσιο ντελ Τόρο, Άαρον Έκχαρτ, Έλεν Μίρεν, Μίκι Ρουρκ, Πατρίσια Κλάρκσον, Σαμ Σέπαρντ, Μπο Ντάνιελς, Ντέιλ Ντίκι, Άντριεν Ντορβαλ

*Mega, Τετάρτη 22/11 στις 01:20

«Lucy in the Sky» (2019) σκηνοθεσία Νόα Χόλεϊ

Δραματική – Η Λούσι Κόλα είναι μια ισχυρή και πετυχημένη γυναίκα, της οποίας η ορμή ως αστροναύτης την οδηγεί στο διάστημα, όπου συγκινείται βαθιά από την υπερβατική εμπειρία να βλέπει τη ζωή της από μακριά.

Πίσω στο σπίτι, καθώς ο κόσμος της ξαφνικά νιώθει πολύ μικρός, η σύνδεσή της με την πραγματικότητα σιγά σιγά χάνεται.

Το σενάριο είναι βασισμένο στην πραγματική ιστορία της Λίσα Νόβακ, πρώην αστροναύτη της NASA, που έχασε τη θέση της όταν αποπειράθηκε να απαγάγει τη νέα σύντροφο του πρώην εραστή της.

Παίζουν: Νάταλι Πόρτμαν, Τζον Χαμ, Νταν Στίβενς, Ζάζι Μπιτς, Περλ Αμάντα Ντίξον, Άρλο Μερτζ.

*Alpha, Τετάρτη 22/11 στις 02:30