Παραλαβή νέου εξοπλισμού για τα ΚΑΠΗ, το ΔΗΝΑΚ και τους Παιδικούς Σταθμούς

Παραλαβή νέου εξοπλισμού για τα ΚΑΠΗ, το ΔΗΝΑΚ και τους Παιδικούς Σταθμούς

Στην προμήθεια εξοπλισμού που θα αναβαθμίσει τη λειτουργία του ΚΑΠΗ, του ΔΗΝΑΚ και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, προχώρησε ο Δήμος Καστοριάς, με χρηματοδότηση ύψους 100.000 ευρώ από το ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της Ενιαίας Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Καστοριάς.

Το έργο που ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με την παραλαβή του εξοπλισμού, θα βοηθήσει στο να επιλυθούν αποτελεσματικά τα προβλήματα λειτουργικότητας που αντιμετωπίζουν οι ανωτέρω δομές λόγω παλαίωσης των υπαρχόντων υλικών.

Πιο συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός αφορά σε αθλητικά όργανα, ηλεκτρικές συσκευές και μικροσυσκευές, ιατρικά κρεβάτια, απινιδωτές και άλλα ιατρικά είδη, παιχνίδια και υλικά που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πολιτών που χρησιμοποιούν τους συγκεκριμένους χώρους.

Παρών στην παραλαβή του εξοπλισμού ήταν ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς, Σάκης Ρήμος, ο οποίος σημείωσε πως με τη δράση αυτή θα βελτιωθούν οι υπηρεσίες που παρέχονται από τις παραπάνω δομές, προς όφελος των ωφελούμενων.

Μέρος του εξοπλισμού θα διατεθεί και για τις ανάγκες του Κλειστού Γυμναστηρίου Καστοριάς.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, segway, σκούτερ και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα θερμοσίφωνας και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα βελονισμός και νοσοκομείοΜπορεί να είναι εικόνα νοσοκομείο και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα δράπανο κολονάτο, χειροκίνητo τρυπάνι και κείμενο που λέει "BLACK+DECKER BLACK+ #02 二 MEGA"Μπορεί να είναι εικόνα παιχνίδι και κλουβί για κουνέλια