6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Get Smart» (2008) σκηνοθεσία Πίτερ Σίγκαλ

Κωμική περιπέτεια –Ο Μαξ Σμαρτ (Στιβ Καρελ) είναι ένας άσημος αναλυτής στη υπηρεσία κατασκοπίας Αμερικής, αλλά πάντα πρόθυμος να συμμετάσχει ενεργά και να γίνει μάχιμος κατάσκοπος.

Όταν οι ταυτότητες των πρακτόρων υποκλέπτονται από μία επίθεση στα γραφεία της υπηρεσίας, η μόνη επιλογή είναι να προαχθεί ο Μαξ και να γίνει το όνειρο του πραγματικότητα, δουλεύοντας δίπλα σε μάχιμους πράκτορες.

Αποστολή του είναι να ανατρέψει την εγκληματική οργάνωσης «ΧΑΟΣ» που επιδιώκει να κυριαρχήσει σε παγκόσμιο επίπεδο, σταματώντας τον αρχηγό της, Ζιγκφριντ (Τέρενς Σταμπ).

Συνεργάτης του Σμαρτ θα είναι η πανέμορφη, θανάσιμη Πράκτορας 99 ( Αν Χαθαγουέϊ), αλλά και ο εντυπωσιακός, δυναμικός Πράκτορας 23 (Ντουέιν Τζόνσον).

Μπορεί ο Σμαρτ να μην έχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση, μπορεί το οπλοστάσιό του να μη διαθέτει τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχει όμως ενθουσιασμό και πάθος, που επιφυλάσσουν απίστευτες καταστάσεις…

Παίζουν: Στιβ Καρέλ, Αν Χάθαγουεϊ, Ντιουέιν Τζόνσον, Μπιλ Μάρεϊ, Άλαν Άρκιν.

*Open, Τρίτη 05/12 στις 21:00

«D-Tox» (2002) σκηνοθεσία Τζιμ Γκιλέσπι

Δράσης – Ο Τζέικ Μαλόι, πράκτορας του FBI, βρίσκεται σε κλινική αποκατάστασης λόγω ψυχολογικού τραύματος που του προκάλεσε η θέα ενός αποτρόπαιου εγκλήματος με θύμα την αγαπημένη του. Το χιονισμένο ειδυλλιακό τοπίο όπου βρίσκεται η κλινική σύντομα θα μετατραπεί σε πραγματικό εφιάλτη, όταν μετά από μια χιονοθύελλα θα αποκοπεί κάθε είδους επικοινωνία με τον υπόλοιπο κόσμο.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, καθώς οι ασθενείς συνειδητοποιούν ότι ανάμεσά τους βρίσκεται ένας διεστραμμένος δολοφόνος. Ο Τζέικ δε θα περιμένει να γίνει το επόμενο θύμα του δολοφόνου: θα προσπαθήσει να ξεκαθαρίσει την υπόθεση μια και καλή, με οποιοδήποτε τίμημα.

Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Κρις Κριστόφερσον, Πόλι Γουόκερ, Τομ Μπέρενζερ, Σον Πάτρικ Φλάνερι

*Skai, Τρίτη 05/12 στις 22:20

«Iron Man 3» (2013) σε σκηνοθεσία Σέιν Μπλακ

Δράσης Περιπέτεια – Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις ανάμεσα στους ήρωες Avengers, o εκκεντρικός και ιδιοφυής βιομήχανος Τόνυ Σταρκ, προσπαθεί να συνέλθει από το μετατραυματικό στρες.

Αυτό όμως, δεν μπορεί να τον κρατήσει μακριά από τα καθήκοντά του, αφού σύντομα θα κληθεί να αναμετρηθεί με τον χειρότερο μέχρι τώρα εχθρό του, τον σατανικό Mandarin. Ο ασύλληπτος ως τώρα ισλαμιστής τρομοκράτης, απειλεί ευθέως τις ΗΠΑ και ο Τόνυ Σταρκ αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει κατά μέτωπο.

Σε αυτή την αναμέτρηση θα δοκιμαστεί όχι μόνο το κουράγιο του, αλλά και η επινοητικότητά του. Θα του δοθεί, όμως, και η ευκαιρία να απαντήσει στο ερώτημα που τον απασχολεί χρόνια τώρα: τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά, η στολή ή ο άνθρωπος που τη φοράει;

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Ντον Τσιντλ, Γκάι Πιρς, Ρεμπέκα Χολ, Τζον Φαβρό, Μπεν Κίνσλεϊ, Πολ Μπέτανι.

*Alpha, Τρίτη 05/12 στις 00:15

«Μα πώς τα καταφέρνει!» (2011) σε σκηνοθεσία Ντάγκλας ΜακΓκράθ

Κομεντί Ρομαντική – Η Κέιτ αφιερώνει με πάθος τις μέρες της στην καριέρα της, δουλεύοντας σε μια εταιρεία οικονομικής διαχείρισης στη Βοστώνη. Το βράδυ επιστρέφει σπίτι, στον σύζυγό της Ρίτσαρντ που είναι αρχιτέκτονας, και στα δύο μικρά τους παιδιά. Η ζωή τους μοιάζει ειδυλλιακή, μέχρι τη στιγμή που όλα αλλάζουν.

Όταν η Κέιτ θα αναλάβει ένα νέο πρότζεκτ, το οποίο απαιτεί συχνά ταξίδια στη Νέα Υόρκη, ο Ρίτσαρντ, επίσης βρίσκει μια νέα δουλειά, για την οποία είχε παλέψει πολύ, και αναπόφευκτα ο χρόνος τους πλέον είναι ελάχιστος. Η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο, όταν ο νέος συνέταιρος της Κέιτ, ο Τζακ, αρχίζει να εκφράζει ένα ενδιαφέρον γι’ αυτήν, με αποτέλεσμα ο γάμος και η ευτυχία του ζευγαριού να κινδυνεύουν σοβαρά.

Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Γκρεγκ Κίνερ, Κριστίνα Χέντριξ

*Skai, Τρίτη 05/12 στις 00:30

«Η Συμμορία των Δώδεκα» (2004) σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ

Αστυνομική – Μετά την επιτυχημένη ληστεία των 160 εκατομμυρίων δολαρίων από τον αδίστακτο Τέρι Μπένεντικτ, ο Ντάνι Όσιαν και η συμμορία του νομίζουν ότι είναι ελεύθεροι και χωρίς μπλεξίματα με το νόμο. Μια μέρα όμως, ο Μπένεντικτ τους επισκέπτεται τον καθένα ξεχωριστά, αλλά δεν τους κάνει τίποτα. Απλά τους λέει ότι έχουν δύο εβδομάδες προθεσμία να του επιστρέψουν τα λεφτά. Ο Όσιαν ξανασυγκεντρώνει τη συμμορία του για μια σειρά διαρρήξεων στην Ευρώπη, ώστε να μπορέσει να ξεχρεώσει τον Μπένεντικτ, τον οποίο λήστεψε στην προηγούμενη ταινία, αλλά και να κερδίσει το στοίχημα με έναν εκκεντρικό Γάλλο διαρρήκτη για το ποιος είναι ο καλύτερος ληστής του κόσμου.

Παίζουν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ, Ματ Ντέιμον, Άντι Γκαρσία, Μπέρνι Μακ, Ντον Τσιντλ, Τζούλια Ρόμπερτς, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Βενσάν Κασέλ και Άλμπερτ Φίνεϊ.

*Open, Τρίτη 05/12 στις 00:30

«Ζόχαν: Πράκτορας Υψηλής Κομμωτικής» (2008) σκηνοθεσία Ντένις Ντούγκαν

Κωμωδία – Ο σούπερ πράκτορας της Μοσάντ, Ζόχαν, σκηνοθετεί το θάνατό του στο Ισραήλ γιατί βαρέθηκε το μυστικό πόλεμο με τους Παλαιστίνιους και θέλει να πάει στη Νέα Υόρκη και να γίνει επιτέλους κομμωτής – το μεγάλο του όνειρο.

Στην Αμερική γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με το ψευδώνυμο Σκράπι Κόκο στο κομμωτήριο μιας Παλαιστίνιας, ώσπου τον αναγνωρίζει ένας ταξιτζής και ξαναφουντώνει το κυνηγητό με τη νέμεσή του, τον αδίστακτο Φάντομ.

Παίζουν: Ανταμ Σάντλερ, Ρομπ Σνάιντερ, Τζον Τορτούρο, Εμμανουέλ Κρικουι, Λένι Καζάν, Νικ Σουάρντσον.

*Mega, Τρίτη 05/12 στις 01:20