6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Πέμπτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες για να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

Miss με το ζόρι 2 (2005) σε σκηνοθεσία Τζον Πάσκουιν

Δράσης Κομεντί – H Μις με το ζόρι θα αναγκαστεί να γίνει για άλλη μία φορά η πράκτορας του FBI Γκρέισι Χαρτ. Με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω της, η Γκρέισι κινδυνεύει να αφιερώσει περισσότερο καιρό στα ινστιτούτα ομορφιάς και στην προώθηση του νέου της βιβλίου, παρά στο επαγγελματικό της καθήκον.

Όμως, η απαγωγή της νικήτριας και του παρουσιαστή των προηγούμενων καλλιστείων θα την επαναφέρει στη σκληρή πραγματικότητα. Θα έρθει όμως σε σύγκρουση με τους προϊσταμένους της στο FBI, οι οποίοι δε δείχνουν πλέον εμπιστοσύνη στις ικανότητές της…

Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Ρεγγίνα Κινγκ, Γουίλιαμ Σάτνερ, Ενρίκε Μαρτσιάνο.

*Open, Πέμπτη 07/12, στις 21:00

«Αυτόματα» (2014) σκηνοθεσία Γκέιμπ Ιμπάνεζ

Δράσης – Στο κοντινό δυστοπικό μέλλον (2044), η ραδιενέργεια απειλεί την ανθρώπινη ύπαρξη στον πλανήτη γη και η μαζική εξάπλωση των μηχανών είναι πλέον ένα ρεαλιστικό γεγονός. Ο Τζακ Βόκαν ένας πράκτορας μιας ρομποτικής πολυεθνικής (ROC) ερευνά την υπόθεση «δολοφονίας» ενός ρομπότ (Pilgrim 7000) από έναν αστυνομικό. Τα αποτελέσματα της έρευνας του πράκτορα δείχνουν να έχουν σημαντικές επιπτώσεις όχι μόνο στη φήμη της εταιρείας για την οποία δουλεύει αλλά και στο ίδιο το μέλλον του ανθρώπινου γένους

Παίζουν: Αντόνιο Μπαντέρας, Μέλανι Γκρίφιθ, Ντίλαν μακ Ντέρμοντ, Ρόμπερτ Φορστερ, Μπριτζίτ Χιορτ Σόρενσεν, Χαβιέ Μπαρδέμ

*ΕΡΤ3, Πέμπτη 07/12, στις 23:00

«Μις με το Ζόρι» (2000) σε σκηνοθεσία Ντόναλντ Πέτρι

Δράσης Κωμωδία – Η Γκρέισι Χαρτ (Σάντρα Μπούλοκ) και ο Έρικ Μάθιους(Μπέντζαμιν Μπρατ) είναι Πράκτορες του FBI.

Η υπηρεσία λαμβάνει ένα απειλητικό μήνυμα εναντίον του 75ου Διαγωνισμού Ομορφιάς Miss Ηνωμένες Πολιτείες στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, από έναν διαβόητο τρομοκράτη με το όνομα “Πολίτης”.

Μια έρευνα στον υπολογιστή διαλέγει τη Χαρτ, ως τη γυναίκα πράκτορα του FBI κατάλληλη να παριστάνει τη μυστική πράκτορα ως διαγωνιζόμενη, αν και στην πραγματικότητα η Χαρτ και η θηλυκότητα απέχουν …μακράν.

Εκπροσωπώντας το Νιου Τζέρσεϊ σαν “Γκρέισι Λου Φρίμπους”, η Χαρτ εντυπωσιάζει το κοινό παίζοντας μουσική με ποτήρια και επιδεικνύοντας τεχνικές άμυνας σαν τα ταλέντα της.

Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Μάικλ Κέιν, Μπέντζαμιν Μπρατ, Κάντις Μπέργκεν, Γουίλιαμ Σάτνερ, Χήδερ Μπερνς, Ένρι Χαντσον

*Open, Πέμπτη 07/12, στις 00:30

«Ζώνη Υψηλού Κινδύνου» (2008) σκηνοθεσία Πίτερ Μπεργκ

Θρίλερ Δράσης – Σε μια περιοχή της Σαουδικής Αραβίας όπου διαμένουν υπάλληλοι πετρελαϊκών εταιρειών, μια τρομοκρατική οργάνωση αποτελούμενη από Μουσουλμάνους εξτρεμιστές εξαπολύει αιματηρή επίθεση.

Μια ομάδα πρακτόρων του FBI καταφτάνει στην περιοχή για να βρει τους ενόχους, χωρίς όμως να έχει την άδεια της αμερικάνικης κυβέρνησης. Οι επίλεκτοι πράκτορες θα έρθουν αντιμέτωποι με τις τοπικές Αρχές, με αδίστακτους επιχειρηματίες, ακόμα και με  πολιτικούς. Χωρίς τη βοήθειά τους όμως, οι πράκτορες δεν έχουν καμία ελπίδα σε έναν αφιλόξενο τόπο, όπου βασιλεύει η διαφθορά,

Παίζουν: Τζέιμι Φοξ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Κρις Κούπερ, Τζέισον Μπέιτμαν

*Skai, Πέμπτη 07/12, στις 00:40

«Καράτε Κιντ 2» (1986) σκηνοθεσία Τζον Αβιλντσεν

Δράσης – Οι περιπέτειες του νικητή συνεχίζονται στην δεύτερη ταινία με θέμα το καράτε, αυτή τη φορά αρκετά μακριά από τη γειτονιά του, στην μακρινή Ιαπωνία, στην πατρίδα του δασκάλου του.

Ο Ντάνιελ (Ράλφ Μάτσιο), έξι μήνες μετά την νίκη του στον αγώνα καράτε, συνοδεύει τον δάσκαλό του κο Μιγιάκι (Πατ Μορίτα) στην πατρίδα του, μια πόλη στην Οκινάουα. Ο κος Μιγιάκι επισκέπτεται τον ετοιμοθάνατο πατέρα του και αντιμετωπίζει έναν παλιό του αντίπαλο.
Ένα ζήτημα τιμής που δημιούργησε την μεταξύ τους έχθρα θα τους οδηγήσει σε μια μάχη μέχρι θανάτου.

Ο Ντάνιελ δεν αργεί να ερωτευτεί μια όμορφη ντόπια κοπέλα και να δημιουργήσει έτσι με τη σειρά του έναν νέο αντίπαλο, αφού πρέπει να παλέψει μαζί του για τα μάτια της κοπέλας.

Παίζουν: Ραλφ Μάτσιο, Πατ Μορίτα, Τάμλιν Τομίτα, Πατ Τζόνσον, Μπρους Μαλθουμ, Έντι Σμιθ, Μάρτιν Κοβ, Γκαρθ Τζόνσον, Έβαν Τζέιμς, Γουίλ Χαντ, Σάρα Κένταλ, Τάμλιν Τομίτα

*Mega, Πέμπτη 07/12, στις 01:20

«Ο Άνθρωπος του Νοέμβρη» (2014) σε σκηνοθεσία Ρότζερ Ντόναλντσον

Αστυνομική – Ο Πίτερ Ντέβερο, πρώην πράκτορας της CIA, καλείται να μπει ξανά στο παιχνίδι της διεθνούς κατασκοπίας, όταν μια προσωπική ιστορία από το παρελθόν αρχίζει τώρα να σκαρφαλώνει στην επικαιρότητα.

Με το κωδικό όνομα «The November Man», η αποστολή του είναι να προστατεύσει την πολύτιμη μάρτυρα Άλις Φουρνιέ, η οποία αποτελεί πρόσωπο-κλειδί πίσω από μια συνωμοσία που τα πλοκάμια της φτάνουν πολλά χρόνια πίσω. Σύντομα, όμως, θα διαπιστώσει ότι αυτή η αποστολή είναι στο στόχαστρο ενός άλλου συναδέλφου της CIA.

Οι υποψίες για την ύπαρξη «διπλού πράκτορα» μέσα στην υπηρεσία, τώρα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά, την ίδια στιγμή που το άγριο κυνήγι γάτας και ποντικού κορυφώνεται με απρόβλεπτες συνέπειες για την παγκόσμια πολιτική ισορροπία.

Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Λιουκ Μπρέισι, Olga Kurylenko, Ελίζα Τέιλορ, Γουίλ Πάτον.

*Alpha, Πέμπτη 07/12, στις 01:45