Ο “βασιλιάς” των κάδων… ξαναχτυπά – Κάδος εξαφανίστηκε μετά από δεκαετίες

Κάδος “έκανε φτερά” παραμονές Χριστουγέννων από γειτονιά της Χλόης Καστοριάς

Δεν έχουν τέλος τα “κατορθώματα” του αντιδημάρχου καθαριότητας Καστοριάς. Όταν κατάλαβε ότι οι απειλές και οι ύβρεις του προς δημοσιογράφο δεν έπιασαν τόπο, θέλησε να τον εκδικηθεί αλλιώς…

Παραμονές Χριστουγέννων έστειλε φορτηγό του δήμου να αφαιρέσει τον κάδο απορριμμάτων από την γειτονιά του δημοσιογράφου, χωρίς να υπολογίσει ούτε τους ηλικιωμένους γείτονες, που τώρα αναγκάζονται να περπατάνε 100άδες μέτρα για να πετάξουν τα σκουπίδια τους, λες και ο κάδος ήταν ιδιοκτησία του αντιδημάρχου ή του δημοσιογράφου.

Μέχρι και οι υπάλληλοι της καθαριότητας στο καθιερωμένο δρομολόγιο με το απορριμματοφόρο που έφτασαν την επόμενη ήμερα, έψαχναν τον κάδο ο οποίος βρίσκεται στο σημείο δεκαετίες τώρα και εξυπηρετεί πολλές οικογένειες της περιοχής.

Προσωρινή λύση βρέθηκε μεταφέροντας από άλλο σημείο έναν κάδο για να μοιράζονται οι γείτονες την διαδρομή, αλλά ακόμα και έτσι, έχει να περάσει απορριμματοφόρο εδώ και οκτώ ημέρες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο δήμαρχος ενημερώθηκε την επόμενη μέρα για το περιστατικό και υποσχέθηκε ότι θα μιλήσει στον αντιδήμαρχο και θα λύσει το θέμα, αλλά ως συνήθως δεν έκανε τίποτα. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό στους κύκλους του δημαρχείου, ότι “φοβάται” τον συγκεκριμένο αντιδήμαρχο.

Αύριο θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων… περιμένουμε…