Άργος Ορεστικό – Με ενθουσιασμό και συγκίνηση η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου 2023, η τελετή Ορκωμοσίας του Δημάρχου Πάνου Κεπαπτσόγλου, των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και των Μελών των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Άργους Ορεστικού, στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, παρουσία και εκπροσώπου της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης, ο οποίος και ευχήθηκε στην νέα δημοτική αρχή και στους νεοεκλεγέντες για μία γόνιμη και παραγωγική θητεία με γνώμονα το καλό του τόπου και των δημοτών.

Στη συνέχεια ακολούθησε το τελετουργικό της ορκωμοσίας με τον θρησκευτικό όρκο και τέλος υπογράφηκε το πρωτόκολλο ορκωμοσίας από όλους τους νεοεκλεγέντες.

Ο επανεκλεγείς δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Πάνος Κεπαπτσόγλου, συγκινημένος και με συναίσθηση ευθύνης απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους, δίνοντας το στίγμα της πολιτικής που θα συνεχίσει να ακολουθεί και δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε έννοιες όπως η συνεργασία, ο διάλογος και ο πολιτικός πολιτισμός.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου ενώ την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Νεοεκλεγείς Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτριος Σαββόπουλος, ο Νεοεκλεγείς θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Πασχάλης Χαρούμενος, ο Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης, ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής, εκπρόσωποι των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, των σωμάτων ασφαλείας, εκπρόσωπος του Δήμου Καστοριάς, Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Θωμάς Μάνος, εκπρόσωπο φορέων, συλλόγων και κομμάτων και πλήθος κόσμου.

ditikostipos

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό [ΕΔΩ]

video: