7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Μ’ αυτές τις ταινίες θα ξεκινήσει καλά η βδομάδα σου!

«Έχετε Κάνει Κράτηση;» (2007) σκηνοθεσία Σκοτ Χικς 

Ρομαντική κομεντί – Η Κέιτ είναι μια επιτυχημένη σεφ σε ένα από τα κορυφαία εστιατόρια του Μανχάταν. Για να φτάσει όμως σε αυτό το επίπεδο, η Κέιτ είχε να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις που διαμόρφωσαν τον αυστηρό χαρακτήρα της, αλλά και τη σχολαστική συμπεριφορά της μέσα στη κουζίνα.

Όλα αυτά όμως θα αλλάξουν, όταν αναγκαστεί να φροντίσει τη νεαρή ανιψιά της, που έμεινε ορφανή. Οι αλλαγές όμως δε σταματούν εδώ. Σύντομα, ένας νέος μάγειρας, ο γοητευτικός αλλά και κάπως εκκεντρικός Νικ, έρχεται να δουλέψει στο εστιατόριό της, αλλά η χημεία μεταξύ τους δεν είναι η ιδανική.

Πόσες ανατροπές μπορεί να αντέξει μια γυναίκα που έχει μάθει να ακολουθεί στη ζωή αυστηρούς κανόνες, όπως και στις συνταγές της; Πολύ σύντομα όμως θα αναγκαστεί να ανακαλύψει ότι κάποια πράγματα μπορεί να είναι νόστιμα επειδή ακριβώς προκύπτουν από τα πιο αναπάντεχα υλικά…

Παίζουν: Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Άαρον Έκχαρτ, Άμπιγκεϊλ Μπρέσλιν, Πατρίσια Κλάρκσον.

*Open, Δευτέρα 28/01, στις 21:15

«3 Μέρες Διορία» (2014) σκηνοθεσία ΜακΤζι

Περιπέτεια – Ο πράκτορας της CIA Ίθαν Ρένερ έχει μερικούς μόνο μήνες ζωής μπροστά του εξαιτίας μια ανίατης ασθένειας. Ο σκληροτράχηλος μεσήλικας θα ταξιδέψει στην Πόλη του Φωτός για να συναντηθεί με την εν διαστάσει σύζυγό του και την κόρη τους, θέλοντας να ζήσει λίγες στιγμές οικογενειακής θαλπωρής πριν από το τέλος.

Η μυστηριώδης πράκτορας Βιβή, όμως, θα εμφανιστεί από το πουθενά, προσφέροντάς του μια εναλλακτική θεραπεία, με μοναδικό αντάλλαγμα τη δολοφονία ενός αρχιτρομοκράτη που βρίσκεται στο Παρίσι.

Παίζουν: Κέβιν Κόστνερ, Άμπερ Χερντ, Χέιλι Στάινφελντ, Κόνι Νίλσεν.

*Alpha, Δευτέρα 28/01, στις 22:40

«Ο Τελευταίος Κυνηγός Μαγισσών» (2015) σε σκηνοθεσία Μπρεκ Άισνερ

Δράσης Περιπέτεια – Ο γενναίος πολεμιστής Κόλντερ (Βιν Ντίζελ) είναι ένας διάσημος κυνηγός μαγισσών και ο μόνος από το είδος του που έχει επιβιώσει στους αιώνες, για να συνεχίζει το έργο του.
Ο Κόλντερ κατάφερε να εξολοθρεύσει την πανίσχυρη Βασίλισσα των Μαγισσών και τους ακόλουθούς της. Λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή όμως, εκείνη τον καταράστηκε να ζει στην αιωνιότητα και έτσι θα μείνει για πάντα μακριά από την γυναίκα και την κόρη του, αφού δεν θα συναντηθούν ποτέ σε μία μετά θάνατον ζωή..

Τώρα πια συνεχίζει να περιφέρεται στον σύγχρονο κόσμο με ελάχιστους συμμάχους και περισσότερους εχθρούς και προδότες.
Ο σύγχρονος κόσμος έχει πολλά μυστικά, αλλά το πιο εντυπωσιακό όλων είναι το ότι οι Μάγισσες, αυτά τα μοχθηρά υπερφυσικά πλάσματα που θέλουν να εξαπολύσουν τον Μαύρο Θάνατο στον κόσμο και να αφανίσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα, επιβίωσαν.

Παίζουν: Μάικλ Κέιν, Βιν Ντίζελ, Ελάιτζα Γουντ, Ρόουζ Λέσλι, Ολαφουρ Ντάρι Ολαφσον, Τζούλι Ενγκελμπρεκτ.

*Open, Δευτέρα 28/01, στις 23:30

«Επίθεση στον Συρμό» (2009) σκηνοθεσία Τόνι Σκοτ

Δράσης – Ένα άντρας που αυτοαποκαλείται Ράιντερ (Τζον Τραβόλτα) και οι συνεργάτες του καταλαμβάνουν ένα από τα τρένα του μετρό της Νέας Υόρκης.
Από το μετρό 6, στην 77η οδό αποσυνδέουν ένα από τα βαγόνια και παίρνουν ομήρους τους επιβάτες.

Ένας από τους υπαλλήλους του μετρό Ο Γουόλτερ Γκάρμπερ (Ντένζελ Ουάσιγκτον) λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τους ληστές, οι οποίοι ζητάνε λύτρα 10 εκατομμυρίων δολαρίων να τους καταβληθούν μέσα στα επόμενα 60 λεπτά. Ο Ράιντερ τον προειδοποιεί πως κάθε λεπτό που περνάει από την προθεσμία θα σκοτώνει και έναν όμηρο.

Καθώς οι αρχές προσπαθούν να φέρουν εις πέρας τις διαπραγματεύσεις, αναρωτιούνται πώς οι απαγωγείς σχεδιάζουν να ξεφύγουν από το τρένο όταν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Παίζουν: Λούις Γκάζμαν, Τζέιμς Γκαντολφίνι, Ντένζελ Γουάσινγκτον, Μάικλ Ρισπόλι, Τζον Τραβόλτα.

*Mega, Δευτέρα 28/01, στις 00:10

«Σκοτεινά Νερά» (2019) σκηνοθεσία Τοντ Χέινς

Δραματική – Ο Ρομπ είναι μεγαλοδικηγόρος με ειδίκευση σε θέματα Περιβάλλοντος και εκπροσωπεί μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες.

Η καριέρα του βρίσκεται στην καλύτερη φάση της όταν δύο αγρότες έρχονται σε επαφή μαζί του και ισχυρίζονται ότι ένα παράρτημα της εταιρίας DuPont αποβάλλει τοξικά απόβλητα στον τοπικό ποταμό με αποτέλεσμα την καταστροφή των γεωργικών εκτάσεων και τον θάνατο εκατοντάδων ζώων.

Με σκοπό να τους βοηθήσει και να ανακαλύψει την αλήθεια συντάσσει μια επιστολή διαμαρτυρίας που σηματοδοτεί την έναρξη μιας δεκαπενταετούς διαμάχης που θα θέσει σε δοκιμασία όχι μόνο την καριέρα του, αλλά και την υγεία του και τις οικογενειακές του σχέσεις.

Παίζουν: Μάρκ Ράφαλο, αν Χάθαγουέι, Τιμ Ρόμπινς, Μπιλ Καμπ, Βίκτορ Γκάρμπετ, Μέιρ Γουίνινγχαμ, Μπιλ Πούλμαν

*Star, Δευτέρα 28/01, στις 00:30

«Μπεϊμπι σίτερ Για Κλάματα» (2011) σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γκόρντον

Κωμωδία – Ένας φοιτητής που έχει αποβληθεί από το Πανεπιστήμιο για ένα εξάμηνο και μένει μαζί με την μητέρα του, πρόκειται να ζήσει μια αξέχαστη νύχτα στο Μανχάταν, όταν αναλαμβάνει να κάνει baby-sitting σε τρία παιδιά της γειτονιάς του.

Παίζουν: Τζόνα Χιλ, Σαμ Ρόκγουελ, Άρι Γκέινορ.

*Alpha, Δευτέρα 28/01, στις 01:15

«Η Νικήτρια» (2011) σκηνοθεσία Σον ΜακΝαμάρα

Δραματική – Η Μπέθανι είναι μια πολλά υποσχόμενη έφηβη surfer και ζει μια ευτυχισμένη ζωή στην Χαβάι με τους γονείς της, τα αδέλφια της και την κολλητή της φίλη. Κάνει surf όλη μέρα και κάποια στιγμή γνωρίζει μια δημοφιλέστατη τραγουδίστρια country μουσικής η οποία αποφασίζει να την σπονσοράρει.

Ωστόσο, η λαμπρή καριέρα της θα σταματήσει απότομα όταν θα δεχθεί επίθεση καρχαρία με αποτέλεσμα να χάσει το αριστερό της χέρι από τον ώμο. Τώρα έχει να αντιμετωπίσει την τραυματική σωματική αλλαγή και ότι δεν θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστική ποτέ ξανά.

Παίζουν: Ντέινις Κουέιντ, Χέλεν Χαντ, ‘Αννα Σοφία Ρομπ, Λορέιν Νίκολσον, Κέβιν Σόρμπο

*Mega, Δευτέρα 28/01, στις 02:30