Ετήσιος χορός του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Καστοριάς – Κοπή βασιλόπιτας – Βράβευση συνταξιούχων

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Καστοριάς αποφάσισε να πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του στην κοσμική ταβέρνα “Γεύση & Μελωδία”, στην περιοχή Χλόη Καστοριάς την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 21:00.

Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε με ζωντανή μουσική και να κόψουμε τη βασιλόπιτα!!! Τη βραδιά αυτή ο Σύλλογος θα τιμήσει για την πολυετή τους προσφορά τους/τις συναδέλφους/ισσες που αποχώρησαν από την υπηρεσία κατά το έτος 2023.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 17€ κατ’ άτομο μαζί με φαγητό και ποτό.

Αναλυτικότερα, κυρίως πιάτο κατά άτομο & ανά 4 άτομα 2 σαλάτες, 1 φέτα και 1 αλοιφή. Επίσης, στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και απεριόριστο ποτό (κρασί χύμα: λευκό, κόκκινο, ροζέ ξηρό, ημίγλυκο, γλυκό, Ρετσίνα Γεωργιάδη, μπύρες & αναψυκτικά).

Προκειμένου να ενημερώσουμε το μαγαζί για να μπορέσει να προετοιμαστεί ανάλογα, να διαμορφώσουμε ανάλογα τα τραπέζια και να προχωρήσουμε στην παραγγελία για τη βασιλόπιτα θα σας παρακαλούσαμε να δηλώσετε αριθμό ατόμων το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 19/02/2024, ώρα 14:00 το μεσημέρι στο τηλέφωνο της Προέδρου, Θάλειας Κώστα : 6948237687