Τροχαίο στο Άργος Ορεστικό – Τραυματίστηκε η οδηγός

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου 2024, στην διασταύρωση των οδών Ε. Γιαγκοπούλου με Ίωνος Δραγούμη στο Άργους Ορεστικό.

Όπως αναφέρει ο ditikostipos, η οδηγός του κόκκινου οχήματος που κινούνταν επί της οδού Γιαγκοπούλου, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες δεν αντιλήφθηκε το γκρι ΙΧ επιβατικό όχημα που διέσχιζε εκείνη την ώρα την οδό Ίωνα Δραγούμη κινούμενο προς τον “σπιτάκι” του Κυνηγετικού Συλλόγου Άργους Ορεστικού, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν πλαγιομετωπικά. Μάλιστα από την φόρα που είχε αναπτύξει η οδηγός, το όχημα δεν ακινητοποιήθηκε κατά την σύγκρουση αλλά όταν “καβάλησε” το πεζοδρόμιο.

Πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η οδηγός του κόκκινου οχήματος, τραυματίστηκε ελαφρά στα πόδια και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς για προληπτικές εξετάσεις.

Τις έρευνες για τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος έχει αναλάβει το τοπικό αστυνομικό τμήμα Άργους Ορεστικού, του οποίου οι άνδρες έφτασαν από το πρώτο λεπτό στο σημείο.

ditikostipos