Στην πλατεία ΑΠΟΖΑΡΙ για άλλη μια χρονιά ο Σύλλογος πρόσφερε φασολάδα και άλλους νηστίσιμους μεζέδες στους συμπολίτες μας και στους ξένους επισκέπτες.
Ο Σύλλογος από βραδύς την μαγείρεψαν με όλο το μεράκι τους και σήμερα την πρόσφεραν για να την γευτούμε.
Ο κόσμος γεύτηκε και ξετρελάθηκε με την φασολάδα του “Απόζαρι” που επιμελήθηκε ο master Sef Γεώργιος Θώμου και δώσανε ραντεβού για τον επόμενο χρόνο.






![Έκοψαν την πίτα οι “Φίλοι Εικαστικών Τεχνών Καστοριάς” – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/01/ed_260126-218x150.jpg)
![Ο “Αθανάσιος Χριστόπουλος” τιμάει την ιστορία της Ελλάδας και την δική του – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/01/ach_26016-218x150.jpg)

