15 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

‘Κινηματογραφικές” προβολές στο σπίτι σου; Εδώ σου έχουμε τις ιδανικές προτάσεις.

«Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης» (1963) σκηνοθεσία Αλέκος Σακελλάριος

Κωμωδία – Ο αγράμματος επαρχιώτης Θανάσης Μπιρμπίλης αφήνει το χωριό του κι έρχεται στην Αθήνα σε αναζήτηση καλύτερης τύχης, αλλά δεν καταφέρνει να στεριώσει σε καμία δουλειά. Ως γκαρσόνι στην ταβέρνα του Μπουρμπούρη, όπου τον έστειλε ο βουλευτής της περιοχής του Θόδωρος Μπακατσουλάρας, καπελώνει με μια μακαρονάδα ένα αγόρι, που δεν θέλει να φάει. Ως διαιτητής σ έναν αγώνα πάλης, όπου τον όρισε ο συγχωριανός του Βαγγέλης τρώει το ξύλο της χρονιάς του, επειδή δεν είναι αντικειμενικός κριτής.

Ως υπάλληλος φαρμακείου τσακώνεται με μια πελάτισσά του και τον συνοδό της. Ως φωτογράφος βγάζει ακέφαλες φωτογραφίες και θολώνει μπροστά στα κάλλη μιας σταρ του καμπαρέ. Ως αστυφύλακας καλείται στο σπίτι μιας γυναίκας που μένει με την υπηρέτριά της για να συλλάβει έναν διαρρήκτη και τα κάνει θάλασσα. Κι όταν αποφασίζει να κάνει έναν πλούσιο γάμο, το Ρενάκι του τα ξαναφτιάχνει με τον Πανάγο της, τον μάγκα πρώην μνηστήρα της. Τελικά ο Θανάσης επιστρέφει στο χωριό του με τις δυσάρεστες αλλά πολύτιμες εμπειρίες της ζωής στην πρωτεύουσα.

Παίζουν:  Θανάσης Βέγγος, Μαρίκα Κρεββατά, Μπέτυ Μοσχονά, Ερρίκος Μπριόλας, Νίκη Λινάρδου, Κατερίνα Γιουλάκη

*Ant1, Σάββατο 10/02, στις 21:00

«Ο Ρον Χάλασε» (2021) σκηνοθεσία Σάρα Σμιθ Ζαν Φιλιπ Βιν

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Μπάρνεϊ, ενός κοινωνικά απροσάρμοστου γυμνασιόπαιδου και του Ρον, του υπερσύγχρονου ψηφιακού ρομπότ που μιλά και περπατά και το οποίο υποτίθεται πως είναι «Ο Αντισυμβατικός Κολλητός Φίλος».

Οι ξεκαρδιστικές δυσλειτουργίες του Ρον, στην εποχή των social media, μπλέκουν τον Μπάρνεϊ και τον Ρον σε ένα γεμάτο δράση ταξίδι μέσα από το οποίο το αγόρι και το ρομπότ του, μαθαίνουν να ζουν και να απολαμβάνουν το υπέροχο χάος της αληθινής τους φιλίας.

Μια συγκινητική, αλλά και ξεκαρδιστική ιστορία που αφορά την ιδιότυπη φιλία μεταξύ ενός γυμνασιόπαιδου και του ελαττωματικού του ρομπότ.

Με τις φωνές των: Ευάγγελος Καζλαρής, Ράντου Πουϊάνου, Χρήστος Θάνος, Έφη Θανοπούλου, Θοδωρής Σμέρος, Πάρις Παρασκευάδης-Πλάνετς, Πέγκυ Μανωλά, Νικόλας Ζωζός

*Star, Σάββατο 10/02, στις 21:00

«Τα Κίτρινα Γάντια» (1960) σκηνοθεσία Αλέκος Σακελλάριος 

Ελληνική κωμωδία -‘Ένας παθολογικά ζηλιάρης σύζυγος, ο Ορέστης Καλλιγαρίδης κάνει μαρτύριο τη ζωή της γυναίκας του Ρένας . Η σχέση της υπηρέτριάς τους με τον Λέανδρο, τον σωφέρ, ρίχνει λάδι στη φωτιά, αλλά το μεγάλο πρόβλημα δημιουργείται όταν η Ρένα δανείζει στη φίλη της Άννα ένα φόρεμα κι ένα ζευγάρι κίτρινα γάντια. Ο Ορέστης βρίσκει τα κίτρινα γάντια κάτω από ένα τραπέζι, σε κάποιο εξοχικό καφενεδάκι όπου προηγουμένως είχε πάει η Άννα με τον μνηστήρα της, και η ζήλια του φουντώνει.

Παρά τις προσπάθειές του δεν καταφέρνει να ξετρυπώσει τους παράνομους εραστές. Ακολούθως έχει μια έντονη φιλονικία με τον Λέανδρο, τον οποίο θεωρεί εραστή της γυναίκας του, και δεν πιστεύει στα αυτιά του όταν ο σωφέρ τού λέει πως ήρθε να ζητήσει το χέρι της υπηρέτριας. Μια σειρά από τυχαία περιστατικά και από παρεξηγήσεις υφαίνουν μια ίντριγκα, ικανή να κλονίσει το νευρικό σύστημα του ζηλιάρη συζύγου. Τα πράγματα όμως ξεκαθαρίζουν σύντομα, η αθωότητα της συζύγου αποδεικνύεται περίτρανα, κι οι υποψίες του ζηλιάρη συζύγου περνούν σε προσωρινή ύφεση.

Παίζουν: Νίκος Σταυρίδης , Μίμης Φωτόπουλος , Μάρω Κοντού, Μάρθα Βούρτση, Παντελής Ζερβός, Γιάννης Γκιωνάκης.

*Alpha, Σάββατο 10/02, στις 21:00

«Αχ! Αυτή η Γυναίκα μου» (1967) σκηνοθεσία Γιώργος Σκαλενάκης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ο Δημήτρης (Δημήτρης Παπαμιχαήλ) είναι ένας φιλόδοξος νέος, υπάλληλος στην επιχείρηση του κυρίου Χαρίλαου (Γιώργος Μιχαλόπουλος) και παντρεμένος με την όμορφη Νίνα (Αλίκη Βουγιουκλάκη), που το όνειρό της είναι να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο.

Για να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του και να μπορέσει να κάνει στη γυναίκα του το δώρο που ονειρεύεται, εποφθαλμιά την κενή θέση του υποδιευθυντή της εταιρείας που δουλεύει.

Έτσι καλεί τον καλοφαγά Χαρίλαο σε δείπνο, αλλά, εκείνη τη μέρα, αυτός έχει τσακωθεί με τη Νίνα. Ο Δημήτρης, για να βγεί από τη δύσκολη θέση, παρουσιάζει τη γυναίκα του ως υπηρέτρια και την υπηρέτρια του (Μαρία Κωνσταντάρου) ως γυναίκα του.

Όμως, οι αλλεπάλληλες γκάφες της τελευταίας εξοργίζουν το αφεντικό του και η Νίνα προσπαθεί να εξισορροπήσει την κατάσταση, με αποτέλεσμα να εκτιμηθεί απ’ αυτόν και να προσληφθεί ως υπηρέτριά του.

Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Σαπφώ Νοταρά, Μαρία Κωνσταντάρου.

*Mega, Σάββατο 10/02, στις 21:40

«Άδεια Γάμου» (2007) σκηνοθεσία Κεν Κουάπις

Κωμωδία Ρομαντική – Η Σάντι και ο Μπεν ετοιμάζονται να κάνουν το μοιραίο βήμα. Να παντρευτούν. Όσο προχωρούν όμως οι προετοιμασίες του γάμου αποδεικνύεται ότι στην πράξη είναι πολύ δύσκολο να κολλήσουν δύο άνθρωποι που στα λόγια ταιριάζουν απόλυτα. Από τη μια, οι αντιθέσεις που μάλλον χωρίζουν παρά ενώνουν το ζευγάρι και, από την άλλη, ο κιτς περίγυρος, που βρίσκει την τέλεια παρανοϊκή έκφρασή του στο χαρακτήρα του Ρόμπιν Γουίλιαμς, είναι σίγουρες συνθήκες πρόκλησης γέλιου!

Παίζουν: Ρόμπιν Γουίλιαμς, Μάντι Μουρ, Τζον Κραζίνσκι, Κρίστιν Τέιλορ.

*Open, Σάββατο 10/02, στις 22:00

«Λούγκερ» (2021) σκηνοθεσία Κώστας Χαραλάμπους

Δραματική – Ορεινή Κρήτη, 1958. Η οικογένεια Αγγελιδάκη, μια συνηθισμένη φτωχή εργατική οικογένεια της εποχής, προσπαθεί να ανέλθει κοινωνικά.

Η ενασχόλησή της με το εμπόριο πετρελαίου θα αποτελέσει το εφαλτήριό της για την απόκτηση τεράστιου πλούτου και υπέρμετρης κοινωνικής ανόδου.

Ο απότομος πλουτισμός όμως θα επηρεάσει καταλυτικά τα μέλη της οικογένειας.

Ακολουθώντας την οικογένεια Αγγελιδάκη σε βάθος 25 χρόνων, θα ξετυλιχθεί ένα κουβάρι περίπλοκων σχέσεων και λεπτών ισορροπιών, με τη σταδιακή αποξένωσή τους να τους στιγματίζει βαθιά.

Πώς αλήθεια επηρεάζει ο πλούτος τους ανθρώπους; Μπορούν όλα να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη;

Παίζουν: Τάσος Νούσιας, Στεφανία Γουλιώτη, Γιωργής Τσουρής, Ερρίκος Λίτσης, Νίκος Χίλιος, Έφη Γούση, Μάνος Ιωάννου, Κυριακή Γάσπαρη, Δημήτρης Μακαλιάς, Ισίδωρος Σταμούλης, Χρήστος Ευθυμίου, Γιολάντα Μπαλαούρα, Κορίνα Αλεξανδρίδου, Αλέξανδρος Τρανουλίδης, Σοφία Μανωλάκου, Νίκη Λάμη, Μαρία Οικονόμου, Γιώργος Ζώης, Κυριακή Στούρου, Γιώργος Γαρνάβος.

*ΕΡΤ3, Σάββατο 10/02, στις 22:30

«Aquaman» (2018) σκηνοθεσία Τζέιμς Γουάν 

Περιπέτεια φαντασίας – Ο Άρθουρ Κάρι (Τζέισον Μομόα) είναι μισός άνθρωπος, μισός Αταλάντειος και μαζί του θα ταξιδέψουμε στον υποβρύχιο κόσμο των ατελείωτων θαλασσών, εκεί που τον καλεί το πεπρωμένο του.

Στο ταξίδι της ζωής του αναγκάζεται να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό και να δοκιμαστεί για να ανακαλύψει αν είναι άξιος να ακολουθήσει τον μύθο και να γίνει ο βασιλιάς του υδάτινου κόσμου.

Η αντιπαράθεση με τον μικρότερο πολεμοχαρή αδερφό του είναι αναπόφευκτη και η μεταξύ τους σύγκρουση για την διεκδίκηση του θρόνου θα δημιουργήσει μια δαιδαλώδη διαδρομή με χορταστικές εικόνες και υδάτινους θησαυρούς.

Παίζουν: Τζέισον Μομόα, Άμπερ Χερντ, Γουίλιαμ Νταφό, Πάτρικ Γουίλσον, Ντολφ Λούντγκρεν, Γιάια Αμπντούλ Ματίν ΙΙ, Νικόλ Κίντμαν, Λούντι Λιν, Τεμουέρα Μόρισον.

*Star, Σάββατο 10/02, στις 23:15

«Ο Επαναστάτης» (2016) σκηνοθεσία Γκάρι Ρος

Δραματική περιπέτεια – Η αληθινή ιστορία του Νιούτον Νάιτ (Μάθιου Μακόναχι) ενός τολμηρού αγρότη από τον Νότο.

Ο Νιούτον Νάιτ ήταν ένας αγρότης του Μισισιπή, ο οποίος στον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο (1861-1865) υπηρετούσε ως νοσοκόμος του στρατού των Νοτίων.
Όταν ο ανήλικος ανιψιός του -βίαια στρατολογημένος- βρίσκει το θάνατο μέσα σε 24 ώρες αποφασίζει να το σκάσει για να επιστρέψει τη σωρό του παιδιού στην οικογένειά του.
Φτάνοντας στο σπίτι του διαπιστώνει ότι ο ανιψιός του, ο ίδιος και όλοι οι φτωχοί στρατιώτες, απλά πολεμούσαν σαν πιόνια σε έναν πόλεμο πλουσίων.

Καθώς οι πρώτοι αιμορραγούν κυριολεκτικά στα πεδία της μάχης και μεταφορικά με την αρπαγή των λιγοστών περιουσιακών τους στοιχείων, ενώ οι δεύτεροι κρύβονται πίσω από νομικές διατάξεις για οικονομικές και στρατιωτικές απαλλαγές.

Ο Νιουτ παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και οργανώνει μια εξέγερση με άλλους αγρότες και με την βοήθεια των σκλάβων κατόρθωσε να δημιουργήσει το Free State oF Jones, μια ελεύθερη και αυτόνομη διαφυλετική Πολιτεία, στην καρδιά του άκρως συντηρητικού Μισσισσιπή.
Παντρεύτηκε μια πρώην σκλάβα και έζησε μέχρι το τέλος ενάντια στο κατεστημένο πολεμώντας για τις ιδέες του.

Ο Νάιτ ηγήθηκε μίας Επανάστασης που έγινε για το δίκαιο και την ισότητα – μία ισότητα που δεν ήρθε ποτέ…

Στα μέσα του 20ου αιώνα ένα από τα δισέγγονά του, 85 χρόνια μετά δικάζεται επειδή παντρεύτηκε λευκή.

Παίζουν: Μάθιου ΜακΚόναχι, Γκούγκου Μπάθα Ρο, Μαχαεσάλα Άλι, Κέρι Ράσελ.

*ΕΡΤ1, Σάββατο 10/02, στις 23:30

«Ξανά Ανάλυσέ Το» (2002) σκηνοθεσία Χάρολντ Ράμις

Κωμωδία –  Ο αρχιμαφιόζος Πολ Βίτι παριστάνει τον κατατονικό για να βγει από τη φυλακή υπό την επίβλεψη του ψυχίατρου Μπεν Σόμπελ, ο οποίος αναγκάζεται να τον φιλοξενήσει σπίτι του. Ο Βίτι σχεδιάζει ένα μεγάλο κόλπο δουλεύοντας ως βιτρίνα σε τηλεοπτική σειρά με μαφιόζικη θεματολογία.

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπίλι Κρίσταλ, Λίζα Κούντροου.

*Open, Σάββατο 10/02, στις 00:00

«Ψωνίζω άρα Υπάρχω» (2009) σκηνοθεσία Π. Τζ. Χόγκαν

Ρομαντική Κομεντί – H Ρεμπέκα Μπλούμγουντ είναι μια νεαρή δημοσιογράφος που αγοράζει πράγματα -κυρίως ρούχα- μανιωδώς. Ο εθισμός της όμως να ξοδεύει χρήματα που… δεν έχει, θα την αφήσει σύντομα ταπί – μα καθόλου ψύχραιμη. Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, όταν προσπαθήσει να πετύχει το όνειρό της: να εργαστεί στο μεγάλο περιοδικό μόδας Alette.

Ένα παιχνίδι της τύχης όμως, αλλά και ο ρόλος του Λουκ Μπράντον, αρχισυντάκτη σε ένα περιοδικό για θέματα οικονομίας, θα ανοίξουν μπροστά της μια καριέρα διαφορετική από αυτή που φανταζόταν μπροστά από τις βιτρίνες των καταστημάτων έως εκείνη τη στιγμή. Αρκεί φυσικά να καταφέρει κάποιες μικρές αλλαγές στις καθημερινές της συνήθειες… Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο best seller, η ταινία σημείωσε αντίστοιχα μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, ενώ ξεχώρισε η ερμηνεία της Άιλα Φίσερ, που κέρδισε κοινό και κριτικούς.

Παίζουν: Άιλα Φίσερ, Χιου Ντάνσι, Κρίστεν Ρίττερ, Τζον Γκούντμαν, Τζον Κιούζακ.

*Alpha, Σάββατο 10/02, στις 00:20

«Παιχνίδι Χωρίς Κανόνες» (2016) σε σκηνοθεσία Σιντάρο Σιμοσάουα

Αστυνομική Μυστηρίου – Η ιστορία ακολουθεί τον Μπεν Καχίλ, έναν νεαρό και ιδεαλιστή δικηγόρο που εργάζεται σε μια μεγάλη νομική εταιρεία. Όταν εμπλέκεται σε μια υπόθεση εναντίον ενός διεφθαρμένου φαρμακευτικού στελέχους του Άρθρουρ Ντένιγκ, που υποδύεται ο Άντονι Χόπκινς, ο Μπεν ανακαλύπτει μια συνωμοσία, που υπερβαίνει κατά πολύ μια απλή νομική διαμάχη.

Στοιχεία που έρχονται στο φως αποδεικνύουν παράνομες δραστηριότητες του Άρθουρ Ντένιγκ και της φαρμακευτικής εταιρείας της οποίας ηγείται.

Ο Μπεν συνεργάζεται με έναν αδυσώπητο δικηγόρο, τον Τσαρλς Άμπραμς (Αλ Πατσίνο), για να αποκαλύψει τη διαφθορά και να φέρει τους ενόχους ενώπιον της δικαιοσύνης, ενώ ο Άρθουρ Ντένιγκ και οι συνεργάτες του κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν τα μυστικά τους.

Η αποφασιστικότητα του Μπεν να αποκαλύψει την αλήθεια θέτει σε κίνδυνο την καριέρα του, τις σχέσεις του, ακόμα και τη ζωή του.

Παίζουν: Αλ Πατσίνο, Αντονι Χόπκινς, Τζος Ντουχαμέλ, Άλις Ήβ, Τζούλια Στιλς, Γκλέν Πάουελ, Μάρκους Λάιλ Μπράουν, Λια Μακ Κέντρικ

*Skai, Σάββατο 10/02, στις 00:30

«Βασικό Ένστικτο» (1992) σκηνοθεσία Πολ Βερχόβεν

Δράσης Μυστηρίου – Το neo-noir αριστούργημα του Βερχόφεν επικεντρώνεται στην έρευνα του ντετέκτιβ Νικ Κάραν (Μάικλ Ντάγκαλς) για τη δολοφονία του ροκ σταρ Τζόνι Μποζ, ο οποίος δολοφονήθηκε με παγοθραύστης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Η βασική ύποπτος είναι η είναι η ιδιοφυής, διάσημη συγγραφέας Κάθριν Τραμελ (Σάρον Στόουν), με σπουδές Λογοτεχνίας και Ψυχολογίας, η οποία στο τελευταίο της βιβλίο περιέγραφε τη δολοφονία ενός ροκ σταρ με τον ίδιο τρόπο που δολοφονήθηκε ο Μποζ.

Ο Μικ είναι αποφασισμένος να αποδείξει την ενοχή της Κάθριν, ενώ παράλληλα νιώθει μια ακαταμάχητη έλξη προς αυτήν. Η μοιραία ερωτική σχέση τους ακροβατεί πάνω σε τεντωμένο σχοινί, ενώ τα στοιχεία από το παρελθόν της Κάθριν περιπλέκουν περισσότερο την έρευνα.
Κι ενώ το παιχνίδι συνεχίζεται, ένας καινούργιος φόνος έρχεται να επισπεύσει τις εξελίξεις.

Παίζουν: Μάικλ Ντάγκλας, Σάρον Στόουν, Τζιν Τριπλχορν, Τζορτζ Ντζούντζα, Λειλάνι Σαρέλ, Γουέιν Νάιτ.

*Ant1, Σάββατο 10/02, στις 00:45

«Καθηγητής Βαρέων Βαρών» (2012) σκηνοθεσία Φρανκ Κοράτσι

Δράσης, κωμωδία – Πρώην παλαιστής του wrestling, o Σκοτ Βος έχει πλέον στα 42 του αποσυρθεί καιρό από την ενεργό δράση, και διδάσκει βιολογία σε ένα γυμνάσιο που υπολειτουργεί.

Όταν απαραίτητες περικοπές απειλούν να καταργήσουν το πρόγραμμα της μουσικής εκπαίδευσης, απειλώντας με απομάκρυνση τον υπεύθυνο καθηγητή, ο Σκοτ αποφασίζει να γυρίσει στη δράση για να μαζέψει τα απαραίτητα χρήματα για τη συνέχιση του προγράμματος. Όλοι πιστεύουν πως ο Σκοτ δεν θα τα καταφέρει, κυρίως η νοσοκόμα του σχολείου, Μπέλα. Στην πορεία, όμως, ο δάσκαλος-παλαιστής θα κερδίσει κάτι που δεν αγοράζεται με χρήματα: την αγάπη και τον σεβασμό στο σχολικό του περιβάλλον.

Παίζουν: Σάλμα Χάγιεκ, Κέβιν Τζέιμς, Χένρι Γουίνκλερ, Γκρεγκ Τζερμαν, Τζο Ρογκαν, Γκάρι Βαλεντάιν.

*Mega, Σάββατο 10/02, στις 01:30

«Η ταινία Lego» (2014) σκηνοθεσία Φιλ Λορντ, Κρίστοφερ Μίλερ

Δράσης Κινούμενα Σχέδια Περιπέτεια – Ο Έμμετ, ένα απλό Lego οικοδόμος, ο οποίος είναι πάντα συγκαταβατικός και απολαμβάνει την απλότητα της ζωής του, μπλέκει σε μια απίστευτη περιπέτεια, όταν μια αρχαία προφητεία αμφιβόλου προέλευσης που την υποστηρίζει η Ζόρικη, το κορίτσι Lego που έχει ερωτευτεί, τον… χρίζει ως τον «Εκλεκτό» και τον μόνο ικανό να σώσει τον κόσμο τους από την απειλή ενός τυράννου που επιδιώκει να ακινητοποιήσει όλα τα Lego με κόλλα στιγμής.

Με τις φωνές των: Γουίλ Φέρελ, Λίαμ Νίσον, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Νικ Όφερμαν, Μόργκαν Φρίμαν, Γουίλ Αρνέτ, Κρις Πρατ.

*Open, Σάββατο 10/02, στις 02:15

«Μπάτμαν & Ρόμπιν» (1997) σκηνοθεσία Τζόελ Σουμάχερ

Δράσης Περιπέτεια – Η ταινία αφηγείται την ιστορία των Μπάτμαν και Ρόμπιν, οι οποίοι παλεύουν να διατηρήσουν τη συνεργασία τους, προσπαθώντας ταυτόχρονα να σταματήσουν τους Mr. Freeze, Poison Ivy και Bane.

Η παταγώδης αποτυχία των πειραμάτων του δόκτωρος Βίκτορ Φράις για να διατηρήσει στη ζωή τη σύζυγό του με την μέθοδο της κρυογένεσης, είχαν ως αποτέλεσμα τη μετάλλαξη του πρώτου στον μοχθηρό Μίστερ Φριζ, που τώρα πια πρέπει να διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματός του υπό το μηδέν.

Η μοναδική του φιλοδοξία είναι να μετατρέψει τη Γη σε ένα απέραντο παγόβουνο!

Παράλληλα, η βοτανολόγος Πάμελα Άισλι, που δεν είναι άλλη από τη διαβολική Πόιζον Άιβι, σκοπεύει να αφανίσει το ανθρώπινο είδος ώστε τελικά τα φυτά να πάρουν τον έλεγχο στα «χέρια» τους.

Θα μπορέσουν άραγε ο Μπάτμαν και ο συνεργάτης του Ρόμπιν να αντιμετωπίσουν τους δύο σατανικούς εγκληματίες και να αποτρέψουν τον όλεθρο;

Παίζουν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Κρις Ο’ Ντόνελ, Ούμα Θέρμαν, Αλίσια Σιλβερστόουν

*Star, Σάββατο 10/02, στις 02:15