6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Η Ζωή όπως την Ξέρουμε» (2010) σκηνοθεσία Γκρεγκ Μπερλάντι

Κομεντί Ρομαντική – Η Χόλι Μπέρενσον έχει μια λαμπρή καριέρα μπροστά της. Είναι μια ανερχόμενη ιδιοκτήτρια εταιρίας κέτερινγκ. Από την άλλη ο Έρικ Μέσερ έχει κι αυτός το δικό του λαμπρό μέλλον καθώς είναι ένας πολλά υποσχόμενος σκηνοθέτης αθλητικών προγραμμάτων.

Η Χόλι και ο Έρικ συναντιούνται αλλά το πρώτο ραντεβού αποδεικνύεται καταστροφικό. Μετά από εκείνη τη μέρα το μόνο που έχει μείνει ως κοινό ανάμεσά τους είναι η αμοιβαία αντιπάθεια και η αγάπη για την βαφτιστήρα τους, Σόφι. Όταν, όμως, θα γίνουν το μοναδικό πράγμα που έχει απομείνει στον κόσμο της, η Χόλι και ο Έρικ θα αναγκαστούν να αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη.

Ισορροπώντας ανάμεσα σε φιλοδοξίες και ανταγωνιστικές επαγγελματικές υποχρεώσεις, και οι δύο, θα πρέπει να βρουν κοινό έδαφος την ίδια στιγμή που θα αναγκαστούν να μοιραστούν την ίδια στέγη.

Παίζουν: Κάθριν Χέιγκλ, Τζος Ντουχάμελ, Τζος Λούκας, Κριστίνα Χέντρικς, Χέις ΜακΑρθουρ, Μελίσα Μακάρθι.

*Open, Τρίτη 20/02 στις 21:15

«Μόνοι στο Παρίσι» (2019) σκηνοθεσία Σέντρικ Κλαπίς

Κομεντί Ρομαντική – Ο Ρεμί και η Μελανί ζουν στο Παρίσι. Υποφέρουν από κατάθλιψή και χρειάζονται κάποιον να τους αγαπήσει. Μένουν τόσο κοντά αλλά δεν γνωρίζονται και ας ταιριάζουν τόσο. Άραγε η τύχη θα τους φέρει στον ίδιο δρόμο; Ο βετεράνος σκηνοθέτης της ρομαντικής κομεντί επιστρέφει με μία ταινία για την τύχη και την αγάπη με φόντο την πιο ερωτική πόλη του κόσμου.

Παίζουν: Φρανσουά Σίβιλ, Ανά Ζιραρντό, Καμίλ Κοτίν

*ΕΡΤ3, Τρίτη 20/02 στις 23:00

«Έρωτας Δίχως Παρόν» (2006) σκηνοθεσία  Αλεχάντρο Αγρέστι

Δραματική Αισθηματική – Ένας αρχιτέκτονας και μία γιατρός αλληλογραφούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας το γραμματοκιβώτιο ενός σπιτιού με θέα στη λίμνη, το οποίο νοίκιαζαν διαδοχικά στο παρελθόν. Μόνο που κατά παράδοξο τρόπο ζουν σε διαφορετικούς χρόνους: τους χωρίζει μια διαφορά δύο ετών, για να μπορέσουν να συναντηθούν και να αγαπηθούν και σωματικά.

Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Κιάνου Ριβς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Έμπον Μος Μπακραχ, Σοχρε Αγκντασλοου, Ντίλαν Γουόλς, Λιν Κόλινς, Μαικ Μπακαρέλα, Κέβιν Μπρέναν, Φρανκ Καέτι, Τζένιφερ Κλαρκ

*Open, Τρίτη 20/02 στις 00:00

«Τα Δύο Πρόσωπα του Νόμου» (2016) σκηνοθεσία Σ. Κρεγκ Ζάλερ

Αστυνομική Δράσης – Ένας σκληρός, παλαιάς κοπής αστυνομικός (ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ Μελ Γκίμπσον) και ο ευέξαπτος, νεότερος συνεργάτης του (Βινς Βον) τίθενται σε διαθεσιμότητα όταν ένα βίντεο που δείχνει τις σκληρές μεθόδους καταστολής που ακολουθούν, διαρρέει στο διαδίκτυο.

Με λίγα χρήματα και χωρίς καμία επιλογή, οι απογοητευμένοι αστυνομικοί βουτάνε στον εγκληματικό υπόκοσμο όπου και θα βρουν πολλά περισσότερα από όσα είχαν όσο ζούσαν στη σκιά.

Παίζουν: Μελ Γκίμπσον, Βινς Βον, Ντον Τζόνσον, Λόρι Χόλντεν, Τζένιφερ Κάρπεντερ, Τόρι Κιτλς, Τατιάνα Τζόουνς, Ούντο Κίερ

*Star, Τρίτη 20/02 στις 00:10

«Δημόσιος Κίνδυνος» (1998) σκηνοθεσία Τόνι Σκοτ

Δράσης Τρόμου – Ένας αξιόλογος δικηγόρος( Γουίλ Σμιθ) βρίσκεται στο στόχαστρο ενός διεφθαρμένου πράκτορα (Τζιν Χακμαν) της υπηρεσίας κρατικής ασφάλειας, επειδή έχει στα χέρια του στοιχεία για το φόνο ενός γερουσιαστή. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους διώκτες του πριν τον εκτελέσουν.

Κυνηγημένος, χωρίς χρήματα, χωρίς ταυτότητα, περνά στην αντεπίθεση με τη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα που χρησιμοποιούν και οι διώκτες του για να τον εκμηδενίσουν.

Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Τζιν Χάκμαν, Γιον Βόιτ, Λίζα Μπονέ, Ίαν Χαρτ, Γκάμπριελ Μπερν, Τζέισον Ρόμπαρντς, Τομ Σάιζμορ

*Alpha, Τρίτη 20/02 στις 00:15

«Τυφλή Στροφή» (1997) σκηνοθεσία Όλιβερ Στόουν

Περιπέτεια Δραματική – Ο τζογαδόρος Μπόμπι Κούπερ (Σων Πεν) αποφασίζει να πάει στο Λας Βέγκας για να ξεπληρώσει κάποια χρέη του στη ρώσικη μαφία. Στη διάρκεια όμως της διαδρομής το αυτοκίνητό του χαλάει και αναγκάζεται να σταματήσει στη Σουπέριορ μια μικρή και πολύ παράξενη πόλη της Αριζόνα.

Ο Μπόμπι βρίσκεται εκεί παγιδευμένος χωρίς να υπάρχει τρόπος να φτιάξει το αυτοκίνητό του. Όταν ο Μπόμπι συναντά την όμορφη και αισθησιακή Γκρέις ΜακΚένα (Τζένιφερ Λόπεζ) και τον πανίσχυρο σύζυγό της Τζέικ (Νικ Νόλτε), δε φαντάζεται πως βρίσκεται μπλεγμένος στην πιο επικίνδυνη και καθοριστική για τη ζωή του κατάσταση.

Το διακύβευμα είναι μεγάλο καθώς ο Μπόμπι είναι εγκλωβισμένος σε ένα θανατηφόρο παιχνίδι λαγνείας, τρέλας και χρημάτων.

Παίζουν: Σον Πεν, Τζένιφερ Λόπεζ, Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Τζον Βόιτ, Νικ Νόλτε, Χοακίν Φίνιξ και Κλερ Ντέινς

*Mega, Τρίτη 20/02 στις 01:20