8 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει οκτώ ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Ανάλυσέ Το» (1999) σκηνοθεσία Χάρολντ Ράμις

Κωμωδία – Ο Μπίλι Κρύσταλ είναι ο Μπεν Σόμπολ, ένας ψυχίατρος, με τα δικά του θέματα, που ετοιμάζεται για τον δεύτερο γάμο του, τον οποίο οι γονείς του δεν θέλουν να παρακολουθήσουν. Ο γιος του κατασκοπεύει τις συνεδρίες των ασθενών του, ενώ ο ίδιος βρίσκει παγερά αδιάφορα τα προβλήματα των πελατών του.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο είναι ο Πολ Βίτι, αρχιμαφιόζος, στην κορυφή της ιεραρχίας στη γκαγκστερική κοινότητα της Νέας Υόρκης. Ξαφνικά αρχίζει να αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού και άγχους, είναι πλέον ανίκανος να σκοτώσει άνθρωπο και το χειρότερο… προβλήματα ανικανότητάς στο κρεβάτι!

Άθελά του ο Μπεν μετά από ένα τρακάρισμα, επιλέγεται ως γιατρός του ντον Πολ Βίτι με την εντολή να τον θεραπεύσει εντός δύο εβδομάδων, πριν συναντηθούν όλοι οι Ντον της μαφίας.
Τι είδους συμβουλές μπορεί όμως να δώσει ο ψυχαναλυτής, σε έναν τύπο που λύνει τα προβλήματα με ένα όπλο και ένα σακί τσιμέντο;

Παίζουν: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Μπίλι Κρίσταλ, Λίζα Κούντροου, Τσαζ Παλμιντέρι, Τζο Βιτερέλι.

*Open, Τρίτη 12/03 στις 21:15

«Rocketman» (2019) σκηνοθεσία Ντέξτερ Φλέτσερ

Δράμα – Μιούζικαλ – Το «Rocketman» είναι ένα επικό μιούζικαλ φαντασίας για την απίθανη ιστορία των πρώτων χρόνων της καριέρας του Έλτον Τζον.

Η ταινία ακολουθεί το μεγαλειώδες ταξίδι της μεταμόρφωσης του Ρέτζιναλντ Ντουάιτ από ντροπαλό πιανίστα στον παγκόσμιο σταρ Έλτον Τζον.

Πρόκειται για την ιστορία τού πώς ένα αγόρι από μια μικρή πόλη γίνεται μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της μουσικής και της ποπ κουλτούρας γενικότερα.

Παίζουν: Τάρον Έγκερτον, Τζέιμι Μπελ, Ρίτσαρντ Μάντεν, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ.

*Alpha, Τρίτη 12/03 στις 22:40

«Δύο Εγκλήματα Κάτω Από Τον Ήλιο» (1982) σκηνοθεσία Γκάι Χάμιλτον

Αστυνομική Δραματική Μυστηρίο – Οι διακοπές έγιναν συνώνυμο του εγκλήματος… Ποιος στραγγάλισε τη νεαρή κακομαθημένη σούπερ σταρ του Μπρόντγουεη ενώ έκανε ηλιοθεραπεία σ΄ ένα απομονωμένο νησί της Μεσογείου;

Όλοι οι ύποπτοι έχουν πολύ καλούς λόγους να επιθυμούν το θάνατό της, έχουν όμως και εξίσου ισχυρά άλλοθι.

Παίζουν: Πίτερ Ουστίνοφ, Νίκολας Κλέι, Τζέιμς Μέισον, Τζέιν Μπίρκιν, Μάγκι Σμιθ.

*ΕΡΤ3, Τρίτη 12/03 στις 23:10

«Seized» (2020) σκηνοθεσία Άισακ Φλόρεντιν

Δράσης – Ο Νέρο, πρώην πράκτορας των ειδικών δυνάμεων, μετακομίζει σε μια ήσυχη παραλιακή πόλη, αποφασισμένος να μεγαλώσει τον γιο του, αφήνοντας πίσω του την προηγούμενη ζωή.

Όταν ο γιος του πέφτει θύμα απαγωγής, ο Νέρο πρέπει να εξαφανίσει τρία επικίνδυνα εγκληματικά συνδικάτα υψηλού επιπέδου εγκληματιών, για να μπορέσει να τον δει ζωντανό ξανά.

Ο χρόνος τρέχει και ο Νέρο δεν μπορεί να χάσει ούτε λεπτό, δεν μπορεί να κάνει λάθη, διαφορετικά θα κινδυνεύσει να χάσει τον γιο του για πάντα Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει

Παίζουν: Σκοτ Άντκινς, Μάριο Βαν Πίμπλς, Κάρλι Περέζ, Στίβεν Έλντερ, Μάθιου Γκαρμπακζ, Τζέιμς Μπένετ, Τζόρνταν Κίμλεϊ.

*Star, Τρίτη 12/03 στις 23:50

«Ο Τελευταίος Κυνηγός Μαγισσών» (2015) σε σκηνοθεσία Μπρεκ Άισνερ

Δράσης Περιπέτεια – Ο γενναίος πολεμιστής Κόλντερ (Βιν Ντίζελ) είναι ένας διάσημος κυνηγός μαγισσών και ο μόνος από το είδος του που έχει επιβιώσει στους αιώνες, για να συνεχίζει το έργο του.
Ο Κόλντερ κατάφερε να εξολοθρεύσει την πανίσχυρη Βασίλισσα των Μαγισσών και τους ακόλουθούς της. Λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή όμως, εκείνη τον καταράστηκε να ζει στην αιωνιότητα και έτσι θα μείνει για πάντα μακριά από την γυναίκα και την κόρη του, αφού δεν θα συναντηθούν ποτέ σε μία μετά θάνατον ζωή..

Τώρα πια συνεχίζει να περιφέρεται στον σύγχρονο κόσμο με ελάχιστους συμμάχους και περισσότερους εχθρούς και προδότες.
Ο σύγχρονος κόσμος έχει πολλά μυστικά, αλλά το πιο εντυπωσιακό όλων είναι το ότι οι Μάγισσες, αυτά τα μοχθηρά υπερφυσικά πλάσματα που θέλουν να εξαπολύσουν τον Μαύρο Θάνατο στον κόσμο και να αφανίσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα, επιβίωσαν.

Παίζουν: Μάικλ Κέιν, Βιν Ντίζελ, Ελάιτζα Γουντ, Ρόουζ Λέσλι, Ολαφουρ Ντάρι Ολαφσον, Τζούλι Ενγκελμπρεκτ.

*Open, Τρίτη 12/03 στις 00:00

«Ένα Ήσυχο Μέρος 2» (2020) σκηνοθεσία Τζον Κρασίνσκι

Δραματική Τρόμου – Ακολουθώντας τα θανατηφόρα γεγονότα στο σπίτι, η οικογένεια των Άμποτ αναγκάζεται να εγκαταλείψει το καμένο αγρόκτημά της και να αντιμετωπίσει τους κινδύνους του έξω κόσμου καθώς συνεχίζουν τον αγώνα για τον εντοπισμό πολιτισμού. Αναζητώντας νέο καταφύγιο, κινούνται όλοι μαζί προς το άγνωστο, ενώ γρήγορα συνειδητοποιούν ότι τα πλάσματα που κυνηγούν βασισμένα στον ήχο δεν αποτελούν τη μοναδική απειλή.

Παίζουν: Έμιλι Μπλαντ, Κίλιαν Μέρφι, Μίλισεντ Σίμοντς, Νόα Τζουπ, Ντζιμόν Χουνσού.

*Alpha, Τρίτη 12/03 στις 01:30

«Django ο Τιμωρός» (2012) σκηνοθεσία Κουεντίν Ταραντίνο

Δραματική Περιπέτεια – Βρισκόμαστε στο Νότο, δύο χρόνια πριν τον Αμερικάνικο Εμφύλιο πόλεμο. Ο Django (Τζέιμι Φοξ) ζει σαν σκλάβος χωρισμένος από τη γυναίκα του Μπρουμχίλντα (Κέρι Ουάσιγκτον).  Όταν ο πρώην οδοντίατρος και νυν κυνηγός επικηρυγμένων Δόκτωρ Κιγκ Σουλτζ (Κρίστοφ Βαλτς) τον απελευθερώνει, του υπόσχεται να βρουν την γυναίκα του αρκεί να συνεργαστεί μαζί του για να συλλάβουν τους αδερφούς Μπριτλ, ένα τρίο αδίστακτων δολοφόνων.

Ο ιδιοκτήτης της Μπρουμχίλντα είναι ο Κάλβιν Κάντι (Λεονάρντο ντι Κάπριο), ένας γοητευτικός αλλά βάναυσος ιδιοκτήτης φυτείας. Τον πλησιάζουν με το πρόσχημα ότι θέλουν να αγοράσουν τη Μπρουμχίλντα καθώς εκείνη μιλά τη γερμανική γλώσσα.

Όμως ο σκλάβος-υπηρέτης του Κάντι, Στίβεν (Σάμιουελ Τζάκσον)δεν πείθεται από την ιστορία τους και προειδοποιεί τον Κάντι ότι ο Τζαγκο και η Μπρουμχίλντα γνωρίζονται.

Από εκεί και μετά ξεκινά το αιμοτοκύλισμα και ο αγώνας για το ποιος θα μείνει τελικά ζωντανός…

Παίζουν: Τζέιμι Φοξ, Κρίστοφ Βαλτς, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Κέρι Ουάσινγκτον, Σάμιουελ Τζάκσον.

*Mega, Τρίτη 12/03 στις 01:40

«Σκοτεινά Νερά» (2019) σκηνοθεσία Τοντ Χέινς

Δραματική – Ο Ρομπ είναι μεγαλοδικηγόρος με ειδίκευση σε θέματα Περιβάλλοντος και εκπροσωπεί μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες.

Η καριέρα του βρίσκεται στην καλύτερη φάση της όταν δύο αγρότες έρχονται σε επαφή μαζί του και ισχυρίζονται ότι ένα παράρτημα της εταιρίας DuPont αποβάλλει τοξικά απόβλητα στον τοπικό ποταμό με αποτέλεσμα την καταστροφή των γεωργικών εκτάσεων και τον θάνατο εκατοντάδων ζώων.

Με σκοπό να τους βοηθήσει και να ανακαλύψει την αλήθεια συντάσσει μια επιστολή διαμαρτυρίας που σηματοδοτεί την έναρξη μιας δεκαπενταετούς διαμάχης που θα θέσει σε δοκιμασία όχι μόνο την καριέρα του, αλλά και την υγεία του και τις οικογενειακές του σχέσεις.

Παίζουν: Μάρκ Ράφαλο, αν Χάθαγουέι, Τιμ Ρόμπινς, Μπιλ Καμπ, Βίκτορ Γκάρμπετ, Μέιρ Γουίνινγχαμ, Μπιλ Πούλμαν

*Star, Τρίτη 12/03 στις 01:45