17 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Ταξιδέψτε για ένα ακόμα βράδυ στον μαγικό κόσμο του κινηματογράφου και απολαύστε αγαπημένες ταινίες στη μικρή οθόνη.

«Ο Θόδωρος και το Δίκανο» (1962) σκηνοθεσία Ντίνος Δημόπουλος

Ελληνική Κωμωδία – Ο Θόδωρος, ένας πατέρας παλαιών αρχών, όχι μόνο δεν επιτρέπει στην κόρη του Χριστίνα να πηγαίνει σε πάρτι και να έχει προσωπική ζωή, αλλά θέλει να επιλέξει αυτός τον άντρα που θα παντρευτεί.

Ο Θόδωρος βρίσκει ότι ο Μιχάλης, ο ανιψιός του αφεντικού της εταιρίας που είναι αρχιλογιστής και φαίνεται σεμνός και μετρημένος νέος, είναι ο κατάλληλος άντρας για την κόρη του. Εκείνος όμως αποδεικνύεται πολύ πιο «μοντέρνος» από τη Χριστίνα και όταν ο πατέρας της το συνειδητοποιεί είναι πια πολύ αργά για να κάνει αυτό που πάντα απειλούσε: να αρπάξει το δίκανο, ένα παλιό οικογενειακό κειμήλιο.

Η κόρη του έχει αγαπήσει τον Μάκη, έναν νεαρό που συναντούσε με την κάλυψη του Μιχάλη, και ο Θόδωρος δίνει την ευχή του για να τον παντρευτεί, ενώ ο Μιχάλης γοητεύεται από τη Ρούλα, τη φίλη της Χριστίνας.

Παίζουν: Μίμης Φωτόπουλος, Σμαρούλα Γιούλη, Κώστας Βουτσάς, Χρήστος Τσαγανέας, Λαυρέντης Διανέλλος, Νίτσα Τσαγανέα.

*Mega, Σάββατο 30/03, στις 21:00

«Η Εποχή των Παγετώνων 3: Η Αυγή των Δεινοσαύρων» (2009) σε σκηνοθεσία Κάρλος Σαλντάνια

AnimationΟι πάγοι λιώνουν, ο Σκρατ θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στο λατρεμένο του βελανίδι και την… αγάπη, αφού ένα γοητευτικό θηλυκό, η Σκράτι θα του ψήσει το ψάρι στα χείλη, ο Μάνι και η Έλι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ο Ντιέγκο ανησυχεί ότι .. εξημερώθηκε κι έχει χάσει την κυνηγετική του διάθεση και ο Σιντ θέλει να φτιάξει την δική του οικογένεια κλέβοντας αυγά δεινόσαυρου…

Η μητέρα Τυρανόσαυρος όμως τον βρίσκει, τον αρπάζει μαζί με τα μικρά της και τους μεταφέρει σε μια μεγάλη υπόγεια ζούγκλα, όπου ζουν όλοι οι δεινόσαυροι. Οι φίλοι του δεν έχουν άλλη επιλογή από το να τους ακολουθήσουν και να τον σώσουν, για μία ακόμη φορά.

Με τις φωνές των: Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Λεωνίδας Κακούρης, Μαίρη Μάρκου, Δημήτρης Μάριζας, Διαμαντής Καραναστάσης, Γιάννης Πολιτάκης, Μαρία Ζερβού, Ανδριάνα Χαλκίδη, Φοίβη Ορφανού, Σοφία Δαμουλή, Λάζαρος Μπαζάκας

*Star, Σάββατο 30/03, στις 21:00

«Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι» (1971) σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Η Ρένα, μια τηλεφωνήτρια σε μεγάλη επιχείρηση, προσπαθεί να συντηρήσει τον εαυτό της και τα δύο άνεργα και ξεμυαλισμένα αδέλφια της, έναν εφευρέτη και έναν μουσικό. Μετά από μια παρεξήγηση για ένα κερδοφόρο λαχείο, η Ρένα βρίσκεται στη Ρόδο μαζί με τα αδέλφια της, παριστάνοντας το μέντιουμ.

Όταν τους παίρνουν είδηση, το σκάνε με ένα μικρό αεροπλάνο, το οποίο, όμως, πέφτει σε μια έρημο. Εκεί, συλλαμβάνονται και καταλήγουν στο χαρέμι ενός σεϊχη, στον οποίο η Ρένα θα αποκαλύψει, κατά τύχη, μια συνομωσία εις βάρος του και εκείνος θα εντυπωσιαστεί και θα την πάρει ως μοναδική του γυναίκα.

Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Χρόνης Εξαρχάκος, Βαγγέλης Σειληνός, Μαρία Ιωανίδου, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Μαρία Μπονέλλου, Νάσος Κεδράκας.

*Skai Σάββατο 30/03, στις 21:00

«Σέρλοκ Χολμς» (2009) σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι

Περιπέτεια – Ο θρυλικός και δαιμόνιος Σέρλοκ Χολμς, έχει μόλις καταφέρει να κατατροπώσει τον σκοτεινό «μάγο» και κατά συρροή δολοφόνο Λόρδο Μπλάκγουντ και να τον στείλει εκεί από όπου δεν υπάρχει επιστροφή. Δε θα προλάβει όμως να απολαύσει τη νίκη του αλλά ούτε και… τον φόβο που εμπνέει πια σε κάθε επίδοξο εγκληματία, αφού  ο Λόρδος Μπλάκγουντ επιστρέφει μυστηριωδώς στη ζωή και οργανώνει άμεσα τη σπείρα του.

Ο Σέρλοκ Χολμς αναγκάζεται να ανασκουμπωθεί και να ριχτεί στη μάχη για άλλη μια φορά. Στο πλευρό του πάντα ο πιστός του φίλος και βοηθός, Dr. Watson, που έχει κάθε λόγο να δει τον Λόρδο Μπλάκγουντ να καταστρέφεται. Αυτό που δεν έχουν υπολογίσει, όμως, είναι ο μυστηριώδης ρόλος της απόλυτα σαγηνευτικής, αλλά και απρόβλεπτης Ιρίν Άντλερ

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Τζουντ Λο, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Μαρκ Στρονγκ.

*Open, Σάββατο 30/03, στις 22:00

«Digger» (2020) σκηνοθεσία Τζώρτζης Γρηγοράκης

Δραματική – Το Digger είναι ένα σύγχρονο γουέστερν. Είναι η ιστορία του Νικήτα, που ζει αποτραβηγμένος στην κορυφή ενός ορεινού δάσους. Μια βιομηχανία επεκτείνεται επιθετικά διαταράσσοντας την άγρια φύση και απειλώντας τον πρωταγωνιστή μας.

Η μεγαλύτερη απειλή όμως έρχεται με την ξαφνική άφιξη του γιου του, ο οποίος επιστρέφει για να διεκδικήσει το μερίδιο του κτήματος που κληρονόμησε μετά τον θάνατο της μητέρας του. Με φόντο μια κοινωνία σε ατμόσφαιρα εμφυλίου, οι δύο άνδρες συγκρούονται μετωπικά, με τη φύση ως τον μόνο παρατηρητή.

Παίζουν: Βαγγέλης Μουρίκης, Αργύρης Πανταζάρας, Σοφία Κόκκαλη, Θίο Αλεξάντερ, Θύτης, Μιχάλης Ιατρόπουλος.

*ΕΡΤ3, Σάββατο 30/03, στις 22:30

«Batman Begins» (2005) σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νόλαν

Περιπέτεια – Σε αρκετά μικρή ηλικία, ο Μπρους Γουέιν υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της εν ψυχρώ δολοφονίας των γονιών του, μια εμπειρία που τον «στιγμάτισε» με αισθήματα ενοχής και εκδίκησης. Ταξιδεύοντας στη μακρινή Ασία, ο έφηβος πια Μπρους αναζητά «ψυχικό καταφύγιο» στους κόλπους της αίρεσης Ρας Αλ Γκουλ, μιας ομάδας αξιοσέβαστων, αλλά αμείλικτων πολεμιστών νίντζα.

Η επιστροφή του στην Γκόθαμ Σίτι, δεν είναι ευχάριστη. Ο νεαρός εκατομμυριούχος, κληρονόμος της τεράστιας περιουσίας του πατέρα του, παρατηρεί με οργή και απογοήτευση την παρακμή της αγαπημένης του γενέτειρας, καθώς τώρα αποτελεί κέντρο του οργανωμένου εγκλήματος. Ανακαλύπτοντας μια σπηλιά στα θεμέλια της έπαυλής του και κατασκευάζοντας μια πρωτότυπη, θωρακισμένη στολή, ο Μπρους Γουέιν υιοθετεί ένα δεύτερο χαρακτήρα, σκοτεινό και αμείλικτο στην πάταξη του εγκλήματος, που θα σπείρει τον φόβο και τον τρόμο στους κάθε λογής εγκληματίες.

Τώρα πια, κάθε νύχτα, ο Μπρους Γουέιν μεταμορφώνεται στον Μπάτμαν, τον Άνθρωπο – Νυχτερίδα, που με την αμέριστη βοήθεια του πιστού του μπάτλερ Άλφρεντ και εξοπλισμένος με hi-tech γκάτζετς, οργώνει τους δρόμους της Γκόθαμ Σίτι ματαιώνοντας τα σχέδια των εγκληματιών, που λυμαίνονται την πόλη.

Παίζουν: Κρίστιαν Μπέιλ, Μάικλ Κέιν, Μόργκαν Φρίμαν, Γκάρι Όλντμαν, Λίαμ Νίσον, Κίλιαν Μέρφι, Κέιτι Χολμς.

*Star, Σάββατο 30/03, στις 22:50

«Ο Κύριος και η Κυρία Σμιθ» (2005) σκηνοθεσία Νταγκ Λάιμαν

Περιπέτεια  – Ο κύριος και η κυρία Σμιθ  ο John και η Jane, έχουν αρκετά προβλήματα με το γάμο τους, τα οποία ούτε ο οικογενειακός τους σύμβουλος μπορεί να τους βοηθήσει να τα αντιμετωπίσουν. Τα προβλήματα αυτά φτάνουν στο αποκορύφωμα, όταν αντιλαμβάνονται ο ένας για τον άλλον ότι είναι πληρωμένοι δολοφόνοι, για διαφορετική ο καθένας εταιρία. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι εντολές που φτάνουν από ψηλά προστάζουν ο John να σκοτώσει την Jane και αντιστρόφως.

Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί, Βινς Βον, Άνταμ Μπρόντι, Κέρι Ουάσινγκτον

*Skai, Σάββατο 30/03, στις 23:15

«Ο Τιμωρός» (2004) σκηνοθεσία Τζόναθαν Χένσλεϊ

Δράσης – Ο Φρανκ Καστλ, πρώην μυστικός πράκτορας του FBI, γίνεται αδυσώπητος τιμωρός του εγκλήματος, όταν χάνει την οικογένειά του από αντίποινα μαφιόζων. Πρόκειται για μια ιστορία εκδίκησης και λύτρωσης, με πρωταγωνιστή τον Τόμας Τζέιν, ο οποίος παρουσιάζει στη μεγάλη οθόνη έναν από τους κορυφαίους χαρακτήρες της Marvel, που έχει γράψει ιστορία ανάλογη με τους X-Men και τον Spider-Man.

Η τρομακτική του ευφυία και η σιδερένια του θέληση, μετατρέπει την εκδίκηση σε τιμωρία για όλους τους «κακούς» της κοινωνίας.

Παίζουν: Τζον Τραβόλτα, Τόμας Τζέιν, Ρεμπέκα Ρόμιν, Γουίλ Πάτον, Ρόι Σάιντερ

*Mega, Σάββατο 30/03, στις 23:20

«Υψηλή Τέχνη για… Απατεώνες» (2013) σκηνοθεσία Τζόναθαν Σομπόλ

Κωμωδία – Ο Κράντς (Κέρτ Ράσελ), ένας τριτοκλασάτος οδηγός μηχανών και επαγγελματίας κλέφτης, που έχει εγκαταλείψει τον κόσμο του εγκλήματος, συμφωνεί να επιστρέψει με ένα τελευταίο, μεγάλο κόλπο.

Συνεργάτης και πρωταίτιος για την επιστροφή του είναι ο αναξιόπιστος αδερφός του, Νίκι (Ματ Ντίλον). Τώρα ο Κράντς καλείται να συγκεντρώσει τους παλιούς του συνεργάτες στο έγκλημα για να οργανώσει την κλοπή ενός ανεκτίμητου ιστορικού βιβλίου. Το πρόβλημα είναι πως θα αργήσουν να αντιληφθούν πως ο καθένας στη συμμορία έχει τους δικούς του σκοπούς, κάτι που θα δυναμιτίσει την αποστολή τους.

Παίζουν: Κέρτ Ράσελ, Ματ Ντίλον, Τζέι Μπαρουσέλ, Τέρενς Σταμπ, Τζέισον Τζόουνς

*ΕΡΤ1, Σάββατο 30/03, στις 23:30

«Εισβολή» (2007) σκηνοθεσία Όλιβερ Χιρσμπίγκελ, Τζέιμς Μακτίγκ

Μυστηρίου – Μετά την ανατίναξη ενός διαστημικού λεωφορείου πάνω από την Αμερική, αρκετοί πολίτες της χώρας αρχίζουν να έχουν παράξενη συμπεριφορά και σιγά σιγά μεταμορφώνονται σε άβουλα όντα, σαν να έχουν προσβληθεί από κάποιον ιό.

Η ψυχολόγος, Κάρολ Μπένελ (Νικόλ Κίντμαν) και ο συνάδελφός της Δρ. Μπεν Ντρίσκολ (Ντάνιελ Κρεγκ) είναι οι μόνοι δύο άνθρωποι στη Γη που γνωρίζουν ότι ο ιός έχει μετατραπεί σε πανδημία και προσβάλλει τα θύματά του στον ύπνο τους.

Η Κάρολ αντιλαμβάνεται ότι ο πρώην σύζυγός της είναι θύμα της πανδημίας και ότι ο γιος της, ο οποίος είναι μαζί του, είναι ο μόνος που κρατά το κλειδί για να σταματήσει η εξάπλωση της πανώλης.

Αποφασισμένη να σώσει το παιδί της και να σταματήσει την εξάπλωση του ιού, υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να το καταφέρει..

Παίζουν: Νικόλ Κίντμαν, Ντάνιελ Κρέγκ, Τζέρεμι Νόρθαμ, Τζέφρι Ράιτ, Σίλια Γουέστον, Βερόνικα Κατράιτ, Τζόζεφ Σόμερ, Σηλια Γουέστον.

*Open, Σάββατο 30/03, στις 00:45

«Ζητείται Κουμπάρος» (2015) σκηνοθεσία σε Τζέρεμι Γκάρελικ

Κωμωδία – Ο Νταγκ (Τζος Γκαντ) είναι ένας συμπαθής αλλά κοινωνικά “ανύπαρκτος” γαμπρός. Παρόλο που η μέρα που θα παντρευτεί την γυναίκα των ονείρων του πλησιάζει, δεν έχει καταφέρει να βρει κουμπάρο. Για να λύσει το πρόβλημά του έχει λιγότερες από δύο εβδομάδες στη διάθεσή του. Απευθύνεται στον Τζίμι Κάλαχαν (Κέβιν Χαρτ), έναν επαγγελματία που… νοικιάζει κουμπάρους!

Στην περίπτωση του Νταγκ όμως πρέπει να επιστρατευτούν εφτά κουμπάροι και ο ίδιος να συμπεριφέρεται σαν ο απόλυτος κολλητός του…
Τα ευτράπελα δεν θα αργήσουν να συμβούν και να φέρουν τα πάνω κάτω.

Παίζουν: Τζος Γκαντ, Άφιον Κρόκετ, Άλαν Ρίτσον, Κεν Χάουαρντ, Κέβιν Χαρτ.

*ΕΡΤ1, Σάββατο 30/03, στις 01:00

«Μεγάλες Προσδοκίες» (1998) σκηνοθεσία Αλφόνσο Γκαρόν

Δραματική Ρομαντική – Ο νεαρός ορφανός Φιν, τον οποίο υποδύεται ο Ίθαν Χωκ, είναι ο κεντρικός ήρωας και τον ακολουθούμε στο ταξίδι του από την απόλυτη φτώχεια σε ένα νεαρό τζέντλεμαν, με μεγάλες προσδοκίες.

Το ταξίδι του αρχίζει όταν, η εκκεντρική Μις Χάβισαμ, την οποία υποδύεται η Ανν Μπάνκροφτ, τον παίρνει υπό την προστασία της.

Ο Φιν θεωρεί ότι ο μυστηριώδης ευεργέτης που του δίνει τη δυνατότητα να σπουδάσει ως ζωγράφος είναι η μις Χάβισαμ και ότι θέλει να τον βοηθήσει να κερδίσει την καρδιά της ανιψιά της, της Εστέλα, την οποία υποδύεται η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η ταινία παρακολουθεί τη μεταμόρφωση του Φιν από έναν ταπεινό μαθητευόμενο σιδερά σε ένα πλούσιο μέλος της υψηλής κοινωνίας του καλλιτεχνικού κόσμου.

Στην πορεία, συναντά ένα σύνολο χαρακτήρων, από τον επιτήδειο δικηγόρο που του ανακοίνωσε ότι έχει ευεργετηθεί, μέχρι τον κατάδικο τον οποίο υποδύεται ο Ρόμπερτ ντε Νίρο.

Αυτοί οι χαρακτήρες συμβάλλουν στη διαμόρφωση του ταξιδιού του Φιν και του διδάσκουν μαθήματα για τη δικαιοσύνη, την αγάπη και την ηθική.

Παίζουν:  Ήθαν Χωκ, Γκουινεθ Πάλτροου, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Κρις Κούπερ, Χανκ Αζάρια, Αν Μπανκροφτ, Κιμ Ντίκενς, Τζος Μόστελ, Λανς Ρεντικ

*Ant1, Σάββατο 30/03, στις 01:00

«Γυναίκα από Χρυσό» (2015) σκηνοθεσία Σάιμον Κέρτις

Δραματική – Βρισκόμαστε στην Αμερική το 1998.
Η Μαρία Άλτμαν, την υποδύεται η Έλεν Μίρεν, είναι μια ηλικιωμένη Εβραία που μετανάστευσε στην Αμερική από την Βιέννη στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ψάχνοντας στα οικογενειακά έγγραφα ξεκινά μια διαδικασία να ανακτήσει οικογενειακά αντικείμενα από την Αυστριακή κυβέρνηση, μεταξύ των οποίων και ο διάσημος πίνακας του Κλιμτ ” Η κυρία από Χρυσό”, στον οποίο απεικονίζεται η θεία της Αντέλε Μπλοχ-Μπάουερ και είχε κλαπεί από τους Ναζί.

Δικηγόρος της σε αυτή την προσπάθεια γίνεται ο νεαρός γιος μιας φίλης της ο Ράντι Σένμπεργκ, που υποδύεται ο Ράιαν Ρέινολντς και ξεκινούν μαζί έναν μαραθώνιο δικαστικής διαμάχης στην Αμερική αλλά και στην Αυστρία.

Η Μαρία Άλτμαν θα κερδίσει τον δικαστικό αγώνα, ωστόσο αναγκάζεται αν αντιμετωπίσει δύσκολες αλήθειες του παρελθόντος που θα προτιμούσε να μείνουν στη λήθη για πάντα.

Παίζουν: Έλεν Μίρεν, Ράιαν Ρέινολντς, Ντάνιελ Μπρουλ, Τατιάνα Μασλάνι, Ελίζαμπεθ Μακ Γκόρβεν, Κέιτι Χολμς, Τζόναθαν Πράις, Μαξ Άιρονς, Τσαρλς Ντανς, Φράνσις Φίσερ, Τομ Σίλιγκ, Άλαν Κορντουνερ, Χένρι Γκουντμαν, Άλμα Χασουν

*Skai, Σάββατο 30/03, στις 01:45

«Μια Μικρή Χάρη» (2018) σκηνοθεσία Πολ Φέιγκ

Κομεντί Μυστηρίου – Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από την Στέφανι μια μαμά «vlogger» που αναζητά την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της καλύτερης της φίλης , της Έμιλi.

Η Έμιλι ένα πρωινό της τηλεφωνεί και της ζητάει μια μικρή χάρη, να παραλάβει η Στέφανι τον γιό της από το σχολείο μέχρι η ίδια να επιστρέψει από την δουλεία της. Από εκείνη την στιγμή τα ίχνη της Έμιλι αγνοούνται.

Παίζουν: Ανα Κέντρικ, Μπλέικ Λάιβλι, Χένρυ Γκόλντιγκ, Λίντα Καρντελίνι, Άβα Λα Φραμπουά, Ρούπερτ Φρεντ

*Star, Σάββατο 30/03, στις 01:45

«Ένας και Μοναδικός» (2001) σκηνοθεσία Τζέιμς Γουόνγκ

Δράσης – Ο Γκάμπριελ Γιουλαβ (Τζετ Λι) είναι πρώην πράκτορας του πολυ-συμπαντικού γραφείου ερευνών και παρόλο που επίσημα απαγορεύεται, εκείνος ταξιδεύει στα παράλληλα σύμπαντα για να συναντήσει όλα τα alter ego του.

Το σύμπαν δεν είναι ένα, είναι πολλά και κάθε άτομο ζει παράλληλες ζωές σε αυτά τα παράλληλα σύμπαντα. Όταν ο Γιουλαβ καταλάβει ότι σκοτώνοντας τα υπόλοιπα εγώ του αποκτά ολοένα και περισσότερη δύναμη, βρίσκει τρόπο να ταξιδέψει και να σκοτώσει έναν- έναν όλους τους …εαυτούς του. Θέλει να μείνει ένας και μοναδικός !

Αφού έχει κατορθώσει να σκοτώσει τον εαυτό του σε 123 διαφορετικούς κόσμους, ο Γιούλαβ έρχεται η στιγμή να αντιμετωπίσει τον τελευταίο. Είναι ο Γκέιμπ Λοου, ένας αστυνομικός στο Λος Άντζελες που είναι το τελευταίο alter ego του. Η στιγμή της τελικής αναμέτρησης φτάνει και η επική μάχη, σώμα με σώμα, είναι αναπόφευκτη.

Παίζουν: Τζετ Λι, Κάρλα Γκουτζίνο, Ντελροι Λίντο, Τζέισον Στέθαμ, Τζέιμς Μόρισον, Ντύλαν Μπρούνο.

*Mega, Σάββατο 30/03, στις 01:50

«Γιατί αυτόν;» (2016) σκηνοθεσία Τζον Χάμπουργκ

Κωμωδία – Κατά τη διάρκεια των γιορτών, ο Νεντ, ένας υπερπροστατευτικός αλλά τρυφερός πατέρας, και η οικογένειά του, επισκέπτονται την κόρη του στο Στάνφορντ, όπου γνωρίζει τον μεγαλύτερό του εφιάλτη: τον καλοπροαίρετο αλλά απροσάρμοστο φίλο της, Λερντ. Μια αντιζηλία ξεκινάει, και συνάμα ο πανικός του Νεντ μεγαλώνει όταν συνειδητοποιεί πόσο χαμένος νιώθει στον πολυτελή κόσμο της τεχνολογίας, αλλά και όταν μαθαίνει ότι ο Λερντ σχεδιάζει να ζητήσει την κόρη του σε γάμο.

Παίζουν: Μπράιαν Κράνστον, Τζέιμς Φράνκο, Ζόι Ντόιτς, Μέγκαν Μουλάλι.

*Alpha, Σάββατο 30/03, στις 02:00

«UglyDolls: Τα Ασχημογλυκούλια» (2019) σκηνοθεσία Κέλι Ασμπουρι

Animation – Πολύ καιρό πριν, οι κούκλες δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν ζεστασιά και αγάπη στα παιδιά. Από που όμως προέρχονται οι κούκλες; Κάπου ανάμεσα στο τέλος της γραμμής συναρμολόγησης και το ράφι των παιχνιδιών στα καταστήματα υπάρχει μια μαγευτική γη όπου ζουν όλες οι κούκλες.

Όμως, μέχρι σήμερα καμία από όσες φτάνουν στα παιδιά δεν προέρχεται από την Ασχημούπολη, το μέρος όπου ζουν όλες οι αταίριαστες, παρατημένες και ατελείς κούκλες. Ανάμεσα τους οι: Οξ, Μόξι, Γουέιτζ, Μπάμπο, Παγερίδας, και Τυχερίδας.

Όλες τους είναι ευχάριστα αδαείς για τις ιδιαιτερότητές τους και έχουν μια ευτυχή άγνοια για κάθε ζωή έξω από την πόλη τους, που είναι γεμάτη κέφι, τεράστιες γιορτές και ακόμα

*Open, Σάββατο 30/03, στις 02:30