9 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Οι ταινίες που θα δεις την Παρασκευή είναι εδώ!

«Μιούν, ο Φρουρός του Φεγγαριού» (2014) σκηνοθεσία Μπενουά Φιλιπον, Αλεξάντερ Χεμπόγιαν

Κινούμενα Σχέδια  – Ο Ήλιος και η Σελήνη φτιάχτηκαν από τους πρώτους Φύλακες για να ζεσταίνουν και να φωτίζουν τους υπέροχους μα διαφορετικούς ανθρώπους του πλανήτη.
Οι Φύλακες, από γενιά σε γενιά, διατηρούν την αρμονία του κόσμου. Οι άνθρωποι της ημέρας και εκείνοι της νύχτας ζουν σε σχετική αρμονία, παρόλο που διαφέρουν πολύ μεταξύ τους.

Καθώς πλησιάζει η στιγμή που οι μαθητευόμενοι φύλακες του Ήλιου και της Σελήνης θα πάρουν τη σκυτάλη από τους τωρινούς φύλακες όλα δείχνουν ότι η διαδικασία θα κυλήσει ομαλά.
Έτσι ο Σοχόν, ο μαθητευόμενος του Ήλιου δέχεται το φως, όταν έρχεται η σειρά του Λιόν να πάρει το φως της Σελήνης, η σεληνιακή ιέρεια ασκεί βέτο και επιλέγει ένα νεαρό φαύνο τον Μιούν.

Ο Μιουν ως ο νέος Φύλακας του Φεγγαριού, είναι πλέον υπεύθυνος για τον ερχομό της νύχτας και την προστασία του κόσμου των ονείρων.

Μετά από μια σειρά καταστροφικών γεγονότων, ο πλανήτης βυθίζεται στο σκοτάδι και ο Μιουν και οι φίλοι του θα ξεκινήσουν για μία εκπληκτική αποστολή που θα αποκαλύψει τα μυστικά του Φεγγαριού και του Ήλιου, και θα τους κάνει θρύλους για πάντα.

Με τις φωνές των: Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιάννης Στεφόπουλος, Φοίβος Ριμενας, Δημήτρης Μάριζας, Αφροδίτη Αντωνάκη, Δημήτρης Χαβρές.

*Open, Παρασκευή 05/04, στις 21:15

«PAW Patrol: Η Ταινία» (2021) σκηνοθεσία Καλ Μπρουνκερ

Κινούμενα Σχέδια – To PAW Patrol ξαναχτυπά! Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στην κοντινή Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα αγαπημένα μας ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση.

Καθώς ένα κουτάβι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του στην Πόλη της Περιπέτειας, η ομάδα βρίσκει βοήθεια από μία καινούρια σύμμαχο: την πανέξυπνη, ράτσας ντάτσχουντ, Λίμπερτι. Μαζί, οπλισμένοι με καινούρια και συναρπαστικά μηχανήματα, το PAW Patrol παλεύει για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας!

Με τις φωνές των: Ίαν Αρμιτάζ, Κιμ Καρντάσιαν, Μαρσάι Μάρτιν, Τάιλερ Πέρι, Γουίλ Μπρισμπιν, Λίλι Μπαρτλαμ

*Alpha, Παρασκευή 05/04, στις 21:45

«Ο Τελευταίος Νονός» (2018) σκηνοθεσία Κέβιν Κόνολι

Αστυνομική Βιογραφική Δραματική – Το αφεντικό της μαφίας Τζον Γκότι αναλογίζεται την 30ετή του πορεία στη Νέα Υόρκη από το 1972 που ανέλαβε να κάνει την πρώτη δολοφονία για τον Κάρλο Γκαμπίνο, έως και το 2002 που έφυγε από τη ζωή, άρρωστος από καρκίνο.

Ο γιος του Τζον Γκότι, ο Τζον Τζούνιορ μας περιγράφει την άνοδο του πατέρα του, ως «Teflon Don» της εγκληματικής οικογένειας Γκαμπίνο της Νέας Υόρκης. Η θυελλώδης ζωή του αλλά και η σχέση του με τη γυναίκα του καθώς προσπαθούν να κρατήσουν ενωμένη την οικογένεια εν μέσω εγκλημάτων και φυλακίσεων.

Παίζουν: Τζον Τραβόλτα, Κέλι Πρέστον, Σπένσερ Ρόκο Λοφράνκο, Στέισι Κεχ, Γουίλιαμ Ντι Μεο, Λεο Ρόσι, Κρις Κέρσον.

*ΕΡΤ3, Παρασκευή 05/04, στις 23:00

«Πάτερ Γκομένιος» (1982) σκηνοθεσία Ερρίκος Θαλασσινός

Ελληνική κωμωδία – Ένας γυναικοκατακτητής με το παρατσούκλι Γκομένιος (Σωτήρης Μουστάκας) παντρεύεται αλλά επειδή, ακόμα και μετά το μήνα του μέλιτος, η γυναίκα του παραμένει παρθένα, αρχίζει να αμφιβάλλει για τον εαυτό του.

Αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από ένα γιατρό, ο οποίος τον διαβεβαιώνει ότι το πρόβλημά του είναι ψυχολογικής φύσεως. Θα αποσυρθεί σε μια μονή όπου θα ξαναβρεί τον εαυτό του, αγιάζοντας και καθιστώντας γυναίκες έγκυες, για να επιστρέψει τελικά στη δική του.

Παίζουν: Σωτήρης Μουστάκας, Σωτήρης Τζεβελέκος, Αλίκη Καμινέλη, Κατερίνα Γιουλάκη, Θάλεια Παπάζογλου.

*Alpha, Παρασκευή 05/04, στις 23:30

«Σέρλοκ Χολμς» (2009) σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι

Περιπέτεια – Ο θρυλικός και δαιμόνιος Σέρλοκ Χολμς, έχει μόλις καταφέρει να κατατροπώσει τον σκοτεινό «μάγο» και κατά συρροή δολοφόνο Λόρδο Μπλάκγουντ και να τον στείλει εκεί από όπου δεν υπάρχει επιστροφή. Δε θα προλάβει όμως να απολαύσει τη νίκη του αλλά ούτε και… τον φόβο που εμπνέει πια σε κάθε επίδοξο εγκληματία, αφού  ο Λόρδος Μπλάκγουντ επιστρέφει μυστηριωδώς στη ζωή και οργανώνει άμεσα τη σπείρα του.

Ο Σέρλοκ Χολμς αναγκάζεται να ανασκουμπωθεί και να ριχτεί στη μάχη για άλλη μια φορά. Στο πλευρό του πάντα ο πιστός του φίλος και βοηθός, Dr. Watson, που έχει κάθε λόγο να δει τον Λόρδο Μπλάκγουντ να καταστρέφεται. Αυτό που δεν έχουν υπολογίσει, όμως, είναι ο μυστηριώδης ρόλος της απόλυτα σαγηνευτικής, αλλά και απρόβλεπτης Ιρίν Άντλερ

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Τζουντ Λο, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Μαρκ Στρονγκ.

*Open, Παρασκευή 05/04, στις 00:00

«Ο Κύκλος των Αναμνήσεων» (2013) σε σκηνοθεσία Τζόναθαν Τεπλίτσκι 

Δραματική Ρομαντική – Ο Έρικ Λόμαξ ήταν ένας από τους χιλιάδες αιχμαλώτους πολέμου, που αναγκάστηκαν να εργαστούν για την κατασκευή του σιδηρόδρομου, που θα ένωνε την Ταϊλάνδη με τη Βιρμανία κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Οι εμπειρίες του τον τραυμάτισαν βαθιά και τον έκαναν να αποκοπεί από τον κόσμο. Πολλά χρόνια αργότερα, γνωρίζει σε ένα τρένο την πανέμορφη νοσοκόμα Πάτι και την ερεωτεύεται κεραυνοβόλα.

Η Πάτι γρήγορα αντιλαμβάνεται πως ο Έρικ βασανίζεται ακόμα από τις άσχημες αναμνήσεις του πολέμου και είναι αποφασισμένη να τον βοηθήσει να απαλλαγεί από τους δαίμονες του. Ανακάλύπτει ότι ο νεαρός Ιάπωνας, που στοίχειωνε τους εφιάλτες του Έρικ, ήταν ακόμη ζωντανός. Και τότε βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα τεράστιο δίλημμα: θα του πει την αλήθεια ώστε να έχει την ευκαιρία να εξιλεωθεί και να ζήσει την προσωπική του λύτρωση; Θα μπορέσει να τον στήριξει σε οποιαδήποτε απόφαση πάρει με όποιο κόστος;

Παίζουν: Κόλιν Φερθ, Τζέρεμι Ίρβαϊν, Νικόλ Κίντμαν, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Χιρογιούκι Σανάντα.

*Skai, Παρασκευή 05/04, στις 00:45

«Smac» (2016) σκηνοθεσία Ηλίας Δημητρίου

Η Ελένη ζει μια μάλλον όμορφη ζωή, έχει διευθυντική θέση σε μια τράπεζα και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν μαθαίνει ότι έχει καρκίνο. Σ εκείνη την περίοδο, που πρέπει να επανακαθορίσει τη ζωή της, συναντά τον Ανδρέα, έναν άστεγο άνδρα, που κοιμάται τα βράδια στην είσοδο της πολυκατοικίας της. Εκείνος είναι που, όταν της ληστέψουν την τσάντα θα τη βοηθήσει να μπει στο διαμέρισμά της, γεγονός που στέκεται αφορμή να αναπτύξουν μια πιο στενή σχέση, που σίγουρα εξυπηρετεί και τους δύο. Η Ελένη και ο Ανδρέας ανακαλύπτουν σταδιακά, πως δεν προέρχονται από τόσο διαφορετικούς κόσμους, όσο θα πίστευαν, και είναι πολλά αυτά που τους ενώνουν.

Παίζουν: Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Γιάννης Κοκιασμένος, Σταυρούλα Κοντοπούλου, Στέφανος Μουάγκε, Λουκία Μιχαλοπούλου, Νίκος Γεωργάκης, Μαριλίζ Ριτσάρδη, Ιορδάνης Χούρσογλου

*ΕΡΤ3, Παρασκευή 05/04, στις 01:15

«Ψύχωση» (2009) σκηνοθεσία Στιβ Σιλ

Δραματική Ρομαντική Τρόμου – Όταν ο επιτυχημένος οικονομικός αναλυτής Ντέρεκ Τσαρλς(Ίντρις Έλμπα) μετακομίζει στο καινούριο του σπίτι στο Λος Άντζελες μαζί με τη γυναίκα του Σάρον (Μπιγιονσέ) και τον γιο του, όλα τα όνειρά του μοιάζουν να έχουν πραγματοποιηθεί.

Σύντομα όμως η τακτοποιημένη ζωή του Ντέρεκ ανατρέπεται, όταν μια καινούρια νεαρή υπάλληλος η Λίζα ( Άλι Λάρτερ), προσλαμβάνεται στην εταιρεία του. Η Λίζα τον ερωτεύεται αρρωστημένα. Μετά από μια στενή επαφή με τον Ντέρεκ σε ένα εταιρικό πάρτι, η Λίζα χάνει κάθε έλεγχο και βάζει την καριέρα του αλλά και το γάμο του σε κίνδυνο.

Η Σάρον, όμως, θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά της.

Παίζουν: Ίντρις Έλμπα, Μπιγιονσέ, Τζέρι Ο Κόνελ, Άλι Λάρτερ, Κριστίν Λάτι.

*Mega, Παρασκευή 05/04, στις 02:30

«Kursk: Η Τελευταία Αποστολή» (2018) σκηνοθεσία Τόμας Βίντερμπεργκ

Δραματική – Η ταινία είναι εμπνευσμένη από την αξέχαστη αληθινή ιστορία του K-141 KURSK, ενός ρωσικού πυρηνικού υποβρυχίου, που βυθίστηκε στη θάλασσα του Μπάρεντς, τον Αύγουστο του 2000.

Μια απλή ναυτική άσκηση, που, όμως, είχε τραγική κατάληξη, με τη ρωσική κυβέρνηση να αρνείται για πέντε μέρες τη βοήθεια από τις ξένες κυβερνήσεις, προτού τελικά συμφωνήσει να δεχθεί τη συνδρομή της βρετανικής και της νορβηγικής κυβέρνησης…

Παίζουν: Ματίας Σχούναρτς, Λέα Σεϊντού, Κόλιν Φερθ, Πίτερ Σιμόνιτσεκ, Όγκουστ Ντιελ, Μαξ Βον Σαιντου, Μάγκνους Μίλαγκ, Κρις Πασκάλ, Τομ Χαντσον, Περνίλα Όγκυστ, Πιτ Μπουκόφσκι, Αρτεμι Σπιριντονοφ

*Star, Παρασκευή 05/04, στις 02:30