Οπου και να είναι οι τρομοκράτες γκιουλενιστές θα τους φέρουμε στην Τουρκία και θα τους δικάσουμε, δήλωσε ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, Μπεκίρ Μποζντάγ, σχολιάζοντας την απελευθέρωση των 8 Τούρκων στρατιωτικών που διέφυγαν στην Ελλάδα. Οπως είπε, η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει όλες τις δυνατότητες που έχει στα χέρια της και η Ελλάδα δεν πρέπει να προσβληθεί από αυτό.
Σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολού, ο Τούρκος Αντιπρόεδρος υπενθύμισε ότι μετά την απελευθέρωση των 8 στην Ελλάδα, η Τουρκία πάγωσε τη συμφωνία που είχε με την Αθήνα για την επανεισδοχή προσφύγων, λέγοντας ότι καταδικάζουν αυτή τη στάση της Ελλάδας.
15minutes.gr














![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-100x70.jpg)


![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

