Βίντεο ντοκουμέντο – H στιγμή που ο πατέρας πετά το βρέφος στα σκουπίδια στη Βραυρώνα

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο πατέρας του νεκρού εμβρύου που βρέθηκε χθες πεταμένο στα σκουπίδια στην περιοχή της Βραυρώνας ενώ η μητέρα του βρέφους, από το Νεπάλ νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όπου είχε πάει με αιμορραγία.

Το EΡΤΝews εξασφάλισε και παρουσιάζει βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τον μαυροφορεμένο άνδρα, με ταχύ βήμα, να κατευθύνεται προς τον κάδο απορριμμάτων και να εναποθέτει τη σακούλα με το βρέφος στα σκουπίδια.

Η γυναίκα υπήκοος Νεπάλ φέρεται να γέννησε σε ξενοδοχείο που διέμενε το ζευγάρι ενώ χθες το βράδυ μεταφέρθηκε με αιμορραγία σε μαιευτήριο. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν αν είχε γεννήσει η είχε αποβάλει. Ο σύζυγός της μετά την αποκάλυψη του φρικτού αυτού γεγονότος φέρεται να δήλωσε στις Αρχές ότι δεν γνώριζε πως η γυναίκα εγκυμονούσε.

Δείτε το video:

Η ομολογία του πατέρα

Η Αστυνομία σε έρευνα που έκανε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου διαπίστωσε ό,τι υπήρχαν παντού αίματα στο χώρο. Ο πατέρας του βρέφους, παρότι αρχικά αρνούνταν τα πάντα, ομολόγησε τελικά ό,τι εκείνος πέταξε το έμβρυο στα σκουπίδια, υποστηρίζοντας ότι γεννήθηκε νεκρό. Ωστόσο, αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή που θα δείξει εάν το έμβρυο ήταν νεκρό ή ζωντανό και ανάλογα τα αποτελέσματα το ζευγάρι θα βρεθεί αντιμέτωπο ή όχι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα ηλικίας 30 ετών, ήταν εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο και έμεναν μέσα σε αυτό. Όλοι μιλούν ό,τι ήταν άνθρωποι ήπιων τόνων.

Σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες

Η εικόνα του νεκρού εμβρύου σόκαρε τους παραβρισκόμενους στον χώρο μεταφόρτωσης σκουπιδιών όπου εντοπίστηκε νεκρό το βρέφος με τον αντιδήμαρχο Μαρκόπουλου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας να ξεσπά σε κλάματα. Ο Γιάννης Αΐδινιώτηςαντιδημαρχος καθαριότητας Μαρκοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά «Έκανα προσπάθεια να κάνω παιδί και βλέπω ένα παιδάκι ήταν σκοτωμένο».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την ιατροδικαστική υπηρεσία φέρεται το βρέφος να γεννήθηκε ζωντανό. Ήδη σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία και μετά την ανακοίνωση του πορίσματος των ιατροδικαστών θα γίνει γνωστό τι κατηγορίες αντιμετωπίζει ο πατέρας του βρέφους.

Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης | EΡΤΝews