11 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Οι ταινίες της “μεγάλης οθόνης” έρχονται στο σαλόνι σου!

«Μπάτε Σκύλοι Αλέστε» (2016) σκηνοθεσία Κρις Ρενό, Γιάροου Τσένεϊ

Animation – Έχετε ποτέ σας αναρωτηθεί πώς περνούν την ημέρα τους τα αγαπημένα μας κατοικίδια, ενώ εμείς είμαστε εκτός σπιτιού; Μας περιμένουν καρτερικά να επιστρέψουμε ή μήπως έχουν κι αυτά τη ζωή τους και τον κοινωνικό τους κύκλο;

Φέτος το καλοκαίρι, ο Μαξ, ο Δούκας, η Γκίτζετ, η Κλόη και ο Μελ, από τη θαλπωρή των διαμερισμάτων τους, στην καρδιά του Μανχάταν, βρίσκονται ξαφνικά στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Κι όλα αυτά, εξαιτίας του ανταγωνισμού που γεννήθηκε ανάμεσα στον «κατοικίδιο» Μαξ και τον Δούκα, όταν η Κέιτι, η γλυκιά ιδιοκτήτης του Μαξ ξαφνικά τού φέρνει τον αδέσποτο Δούκα στο σπίτι.

Με τις φωνές των: Λούις Σ.Κ., Έρικ Στόουνστριτ, Άλμπερτ Μπρουκς, Λέικ Μπέλ, Τζένυ Σλέιτ, Μπόμπι Μόινχαμ, Ντάνα Κάρβεϊ, Κέβιν Χαρτ.

*Star Σάββατο 25/05, στις 21:00

«Ο Κατάσκοπός Μου» (2020) σκηνοθεσία Πίτερ Σιγκάλ

Δράσης Κωμωδία – «Ο Κατάσκοπός μου» είναι η ιστορία ενός σκληρού πράκτορα της CIA που βρίσκεται ξαφνικά στο έλεος ενός μικροκαμωμένου 9χρονου κοριτσιού, όταν η νέα του αποστολή είναι η επίβλεψη και προστασία της οικογένειά της.

Παίζουν: Ντέιβ Μπατίστα, Χλόη Κόλμαν, Παρίζα Φιτζ-Χένλι, Κρίστεν Σκααλ, Γκρεγκ Μπρυκ, Ντεβερέ Ρότζερς, Νοα Ντάλτον Ντάντυ, Ζαν Μισέλ Ναντό

*Open Σάββατο 25/05, στις 22:10

«Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα» (2007) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γιέιτς 

Δράσης, μυστηρίου, φαντασίας – Ο Χάρι επιστρέφει για τον πέμπτο χρόνο των σπουδών του στο Χόγκουαρτς και ανακαλύπτει ότι το μεγαλύτερο μέρος της κοινότητας των μάγων αντιμετωπίζει αρνητικά την πρόσφατη συνάντησή του με τον Άρχοντα του Σκότους, Λόρδο Βόλντεμορτ, προτιμώντας να προσποιείται ότι ο Βόλντερμορτ δεν έχει επιστρέψει και θέτοντας την αξιοπιστία του Χάρι, υπό αμφισβήτηση.

Χειρότερο όλων, ο Υπουργός Μαγείας Κορνήλιος Φατζ διορίζει στο Χόγκουαρτς μια καινούργια καθηγήτρια στο μάθημα της Άμυνας Εναντίον των Σκοτεινών Τεχνών, την “διπρόσωπη” καθηγήτρια Ντολόρες Άμπριτζ.

Όμως το μάθημα της Ντολόρες Άμπριτζ, που έχει εγκρίνει το Υπουργείο, αφήνει τους νεαρούς μάγους απροετοίμαστους να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν τους ίδιους και ολόκληρη την κοινότητα των μάγων. Γι’ αυτό, με την παρότρυνση του Ρον και της Ερμιόνης, ο Χάρι παίρνει τα πράγματα στα χέρια του.

Οργανώνει μυστικές συναντήσεις με μια μικρή ομάδα μαθητών που αυτοαποκαλούνται “Ο Στρατός του Ντάμπλντορ” και τους διδάσκει πώς να αμύνονται ενάντια στις Σκοτεινές Τέχνες, προετοιμάζοντας τους θαρραλέους νεαρούς μάγους για τη σημαντική μάχη που τους περιμένει.

Παίζουν: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ρούπερτ Γκριντ, Έμα Γουάτσον, Ιμέλντα Στόντον, Γκάρι Όλντμαν, Ραλφ Φάινς, Έμα Τόμσον, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Άλαν Ρίκμαν, Μάγκι Σμιθ.

*Star Σάββατο 25/05, στις 22:50

«Eat Pray Love» (2010) σκηνοθεσία Ράιαν Μέρφι

Δράμα, Ρομαντική – Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι η Ελίζαμπεθ Γκίλμπερτ και είχε όλα όσα μια μοντέρνα γυναίκα υποτίθεται ότι πρέπει να έχει: σύζυγο, σπίτι, καριέρα.

Παρ’ όλα αυτά όμως, βρίσκεται σε απόγνωση, μπερδεμένη και ψάχνει αυτό που πραγματικά θέλει στη ζωή. Χωρίζει με το σύζυγό της και αποφασίζει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, σε μια προσπάθεια να βρει τον εαυτό της, ρισκάροντας να αλλάξει ριζικά τη ζωή της.

Στα ταξίδια της, ανακαλύπτει την αληθινή απόλαυση του φαγητού στην Ιταλία, την εσωτερική γαλήνη και ισορροπία στην Ινδία και την πραγματική αγάπη στο Μπαλί.

Παίζουν: Τζούλια Ρόμπερτς, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Μπίλι Κράνταπ, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Βαϊόλα Ντέιβις, Τζέιμς Φράνκο.

*Mega Σάββατο 25/05, στις 23:10

«Μυστικό Παράθυρο» (2004) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Κεπ

Θρίλερ – Η ζωή ενός συγγραφέα έχει αναστατωθεί εξαιτίας του πρόσφατου τραυματικού του διαζυγίου. Τα πράγματα όμως γίνονται χειρότερα, όταν ένας άγνωστος σχιζοφρενής τον κατηγορεί ότι του έκλεψε τη δουλειά του και γίνεται η σκιά του, προκειμένου να αποδώσει… δικαιοσύνη! Ο γνωστός Ντέιβιντ Κεπ, ηθοποιός (“JurassicPark”), σκηνοθέτης (“Suspicious”), σεναριογράφος (“Spiderman”, “Snakeeyes”, “Δωμάτιο πανικού”) και παραγωγός (“Δωμάτιο πανικού”), διασκευάζει και σκηνοθετεί το ομώνυμο μυθιστόρημα του βασιλιά του τρόμου Στίβεν Κινγκ, όπου όπως πάντα, τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται..

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Τζον Τορτούρο, Μαρία Μπέλο, Τίμοθι Χάτον.

*ΕΡΤ1 Σάββατο 25/05, στις 23:30

«Κλεμμένες Ζωές» (2004) σκηνοθεσία Ντ.Τζ.Καρούσο

Δράσης Μυστηρίου Τρόμου – Ένας κατά συρροή δολοφόνος κάθε φορά που σκοτώνει, υιοθετεί την ταυτότητα του θύματός του.
Η Ιλεάνα Σκοτ, ειδική πράκτορας του FBI στη σκιαγράφηση προσωπικοτήτων φτάνει στο Μόντρεαλ για να συνδράμει τις έρευνες και τη σύλληψη του δολοφόνου.
Η συνεργασία των καναδών αστυνομικών μαζί της είναι ιδιαίτερα δύσκολη και έρχονται σε αντιπαράθεση φτάνοντας τις έρευνες σε αδιέξοδο.
Στο μεταξύ η γνωριμία της με τον γκαλερίστα και αυτόπτη μάρτυρα της τελευταίας δολοφονίας, Τζέιμς Κόστα τους βοηθά να συνεχίσουν αφού έχουν πλέον ένα σκίτσο του δολοφόνου. Η ερωτική έλξη που αισθάνονται και οι δύο δεν θα αργήσει να βάλει σε κίνδυνο όλη την επιχείρηση…

Παίζουν: Αντζελίνα Τζολί, Ιθαν Χοκ, Κίφερ Σάδερλαντ, Ολιβιέ Μαρτιζέζ, Τσέκι Κάριο, Ζαν Ιγκ Ανγκλαντ, Τζίνα Ρόουλαντς.

*Open Σάββατο 25/05, στις 00:30

«Η Ανακατώστρα» (2015) σκηνοθεσία Λορίν Σκαφάρια

Αισθηματική κομεντί – Η Σούζαν Σάραντον υποδύεται τη Μάρνι, μια αυταρχική μητέρα του Νιου Τζέρσεϋ, που έχει μετακομίσει στο Λος Άντζελες για δύο πολύ ιδιαίτερους λόγους. Ο πρώτος είναι να αποστασιοποιηθεί από το θάνατο του συζύγου της και ο δεύτερος για να είναι πιο κοντά στη μελαγχολική κόρη της Λόρι που είναι σεναριογράφος, τον ρόλο της οποίας παίζει η Ρόουζ Μπερν.

Όμως η Λόρι δεν έχει την ίδια ανάγκη, απομακρύνεται και η Μάρνι αναγκάζεται να αλλάξει τη ζωή της και να τη προσαρμόσει στα νέα δεδομένα. Η Λόρι θα ενοχληθεί από την έντονη παρουσία της μητέρας της στη ζωή της και θα προσπαθήσει να την περιορίσει. Έτσι αυτή θα αρχίσει να ασχολείται με τους νέους ανθρώπους που γνωρίζει και χρειάζονται τη βοήθειά της.

Μετά από μια σειρά μάλλον ανεύθυνων ενεργειών, η Μάρνι θα πέσει πάνω στον χαρισματικό ιδιωτικό αστυνομικό Ζίπερ, που της προσφέρει την ευκαιρία να γίνει πρωταγωνίστρια στη ζωή της και να σταματήσει να ασχολείται με τους άλλους.

Παίζουν: Σούζαν Σάραντον, Ροουζ Μπέρν, Τζέικ Σάιμονς, Λούσι Παντς, Μαικλ Μακ Κιν, Σάρα Μπεικερ, Τζέισον Ρίτερ.

*ΕΡΤ1 Σάββατο 25/05, στις 01:10

«Οι Άνδρες με τα Μαύρα 3» (2012) σκηνοθεσία Μπάρι Σόνενφελντ

Δράσης Κωμωδία – Όταν ένας αιχμάλωτος σε διαστημική φυλακή εξωγήινος δραπετεύει και γυρίζει πίσω στο χρόνο για να σκοτώσει τον πράκτορα Κέι και να απειλήσει το μέλλον του πλανήτη, ο πράκτορας Τζέι είναι υποχρεωμένος να τον ακολουθήσει. Το 1969 όμως κρύβει πολλά μυστικά κι εκπλήξεις.

Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Τόμι Λι Τζόουνς, Τζος Μπρόλιν, Ζεμέν Κλέμεντ, Μάικλ Στάλμπαργκ, Άλις Ιβ, Μπιλ Χέιντερ, Έμα Τόμσον.

*Mega Σάββατο 25/05, στις 02:00

«Το Χρήμα στο Λαιμό σου» (1997) σκηνοθεσία Μπρετ Ράτνερ

Δράσης Κωμωδία – Ο Φράνκλιν Χάτσετ είναι ένας μικροκακοποιός, που πουλάει εισητήρια αγώνων στη μαύρη αγορά. Δυστυχώς γι’ αυτόν, οι δραστηριότητές του ξεσκεπάζονται εξαιτίας ενός ρεπορτάζ που κάνει ο νεαρός δημοσιογράφος Τζέιμς Ράσελ. Ο Φράνκλιν συλλαμβάνεται από την αστυνομία και οδηγείται στη φυλακή.

Κατά τη μεταφορά του σ’ ένα άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα, ο Φράνκλιν αλυσοδένεται με τον Βιγιάρ, επαγγελματία κλέφτη πολύτιμων λίθων. Όμως, τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή όταν το λεωφορείο που τους μεταφέρει, δέχεται επίθεση από τη συμμορία του Βιγιάρ. Ο τελευταίος κατορθώνει να αποδράσει, αφήνοντας πίσω του τα πτώματα δύο αστυνομικών.

Ο Φράνκλιν καταφέρνει να αποδράσει και αυτός, όμως αργότερα μαθαίνει ότι καταζητείται για τη δολοφονία των δύο αστυνομικών. Απελπισμένος και μόνος, ζητά τη βοήθεια του Ράσελ, προτείνοντάς του μια συμφωνία: εάν τον βοηθήσει να αποδείξει την αθωότητά του, τότε και αυτός θα του πει ό,τι ξέρει για τον Βιγιάρ.

Στην αρχή, ο Ράσελ είναι επιφυλακτικός, όμως μετά αντιλαμβάνεται ότι οι αποκαλύψεις του Φράνκλιν μπορούν να αποτελέσουν εφαλτήριο για μια δυναμική ανέλιξη της καριέρας του.

Παίζουν: Κρις Τάκερ, Τσάρλι Σιν, Χέδερ Λόκλιαρ, Πολ Σορβίνο, Ελις Νηλ, Ντέιβιντ Λη Μακλέιν

*Star Σάββατο 25/05, στις 02:00

«Όταν οι Ρόδες Χορεύουν» (1984) σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Δράμα, ελληνική, μιούζικαλ – Μια νέα κοπέλα ερωτεύεται ένα νεαρό που μαζί με την παρέα του ζουν “κοινοβιακά” και με τη ζωή τους αναστατώνουν τη γειτονιά. Ο αδελφός της κοπέλας το μαθαίνει και τσακώνεται με το φίλο της αδελφής του αλλά γρήγορα καταλαβαίνει ότι είναι μάταιο να πηγαίνει κόντρα σ’ αυτή τη σχέση.

Παίζουν: Σταμάτης Γαρδέλης, Βάσια Παναγοπούλου, Τόλης Βελονάκης, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Στέλλα Κωνσταντινίδου, Κώστας Μακέδος, Johnny Carry, Νόνη Γλυκού.

*Alpha Σάββατο 25/05, στις 02:00

«The Ledge» (2011) σκηνοθεσία Μάθιου Τσάπμαν

Θρίλερ Δραματική – Ο Βρετανός διευθυντής ξενοδοχείου, Γκάβιν, έχει αναπτύξει μια στενή φιλία με ένα βαθύτατα θρησκευόμενο ζευγάρι που μένει δίπλα του, τον Τζο και τη Σέινα. Τη στιγμή που τον γνωρίζουμε όμως, ο Γκάβιν στέκεται στο περβάζι ενός 20όροφου κτιρίου και απειλεί ότι σε λίγες ώρες θα πηδήξει, «Αλλιώς, κάποιος άλλος θα πεθάνει». Τι είναι αυτό που τον οδήγησε σε αυτό το σημείο και τι σχέση έχουν οι γείτονές του με την υπόθεση; Ο αστυνομικός που καταφτάνει στο σημείο για να προλάβει το μοιραίο, θα προσπαθήσει να ανακαλύψει την αλήθεια.

Παίζουν: Τσάρλι Χάναμ, Τέρενς Χάουαρντ, Πάτρικ Ουίλσον, Λιβ Τάιλερ

*Skai Σάββατο 25/05, στις 00:15