Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α
εορτασμού της επετείου των 118 χρόνων από τη μάχη των κατοίκων του Καστανοφύτου και των Μακεδονομάχων κατά των Βουλγάρων και των Τούρκων το έτος 1906
Κυριακή 02–06-2024
Κοινότητα Καστανοφύτου
| Ώρα 9.30 π.μ. | Πανηγυρική θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καστανοφύτου |
| Ώρα 10:30 π.μ. | Επίσημη δοξολογία
|
- Στη συνέχεια επιμνημόσυνη δέηση στην προτομή του οπλαρχηγού Αντωνίου Βλαχάκη (Καπετάν Λίτσα). Θα ακολουθήσει ομιλία για το ιστορικό της ημέρας από την Ελένη Τσιπλάκη, φιλόλογο του μουσικού σχολείου Καστοριάς.
- Προσκλητήριο πεσόντων.
- Κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους των δημοσίων αρχών, οργανισμών, ιδρυμάτων, συλλόγων, κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο Δημάρχου (τηλ. 2467351301).
-Τήρηση ενός λεπτού σιγής.
-Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου.
-Τέλος τελετής
– Παράθεση δεξίωσης στον χώρο του Κοινοτικού Καταστήματος από τον Δήμο Άργους Ορεστικού και τους κατοίκους της Κοινότητας.
Το πρόγραμμα αυτό επέχει θέση επίσημης πρόσκλησης.
Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού
Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου




![Με μεγάλη επιτυχία οι διασυλλογικοί αγώνες που διοργάνωσε ο ΝΟΚ – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/nk_160326-218x150.jpg)






![Με μεγάλη επιτυχία οι διασυλλογικοί αγώνες που διοργάνωσε ο ΝΟΚ – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/nk_160326-100x70.jpg)





![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

